Pinkie Pie ja hänen anarkistiserkkunsa

Sain eräältä VIP-henkilöltä kutsun ihan mielettömiin juhliin. Tämä hyvin tärkeä henkilö oli ihan itse suunnitellun juhlat teemasta ja ohjelmasta ihan tarjottaviin asti! Tämä oli erityisen vaikuttavaa, koska kutsuja oli neljävuotias kummityttöni Tähtitaivas. Bileet olivat tietenkin My Little Pony -juhlat, ja päivänsankari itse halusi pukeutua lemppariponikseen Pinkie Pieksi. Minä pukeuduin sitten Pinkie Pien anarkistiserkuksi Punkie Pieksi.

Pinkie Pie ja Punkie Pie

My Little Pony -bileet

Ilmeisesti My Little Pony on tullut takaisin ja lujaa. Poneja on muotoiltu hiukan hoikemmiksi ja niistä on tehty uusi lastensarja, joka myy. Poneista on kuitenkin inspiroitunut myös esimerkiksi Iron Fist, joka on tehnyt MLP-kuosisia vaatteita ja kenkiä. Itse en ole vielä ihan niin innostunut poneista. Kummityttöni kuitenkin on, joten hänen ilokseen pukeuduin poniksi minäkin.

En kuitenkaan ihan vielä ole innostunut Pinkie Piestä tai hänen värikkäästä ystävästään Rainbow Dashista (that's right, osaan niiden nimet! Tai no, aluksi en tiennyt mikä on "phinki phai" tai "fladöshai", mutta opin nopeasti). Päätin pukeutua Pinkie Pien anarkistiserkuksi Punkie Pieksi. Mukana juhlissa oli muuten myös näiden rikas sukulainen Spotty Pie, joka oli keksinyt Spotifyn.

Juhlissa oli aivan loistavat tarjoilut. Kaikki ruoka oli niin värikästä, että siitä sai ihottuman varmasti ainakin seuraavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Tarkkasilmäisimmät huomaavat seinällä Rainbow Dashin, joka on ilmeisesti piffannut illan tarjoilut.

Rainbow Dashin herkkunurkka

Heti ovesta sisään tultaessa vieraat uitettiin glitterissä ja pienimmät lapset pääsivät aarrejahtiin, jonka palkintona oli My Little Pony -hiuspinnejä. Paikalla oli myös Rarityn kauneusnurkka, mutta siitä en ikävä kyllä saanut sellaista kuvaa, jossa ei näkyisi pieniä juhlijoita. En viitsi ihan kaikista täällä julkaista kuvia. Juhlat olivat niin kivat, että minua ja miestäni He-Mania ei yhtään haitannut ajaa Helsinkiin ja takaisin.

Punkie Pie -asu

Kaikki paikallaolijat olivat toinen toistaan söpömpiä ja värikkäämpiä! Minä erotuin muista tällaisena synkkänä mustiinpukeutujana. Koska lapset ovat ehtiväistä sorttia, minulla ei ole juhlapäivältä yhtään sellaista kuvaa, jossa näkyisi koko asuni niin, ettei kuvassa olisi yhtään mukulaa. Tässä siis suurin piirtein sama asuni toiselta päivää:

Punkie Pien vaatteet

Manic Panicin Lethal Poison Ivy -huulikiilto sekä sydänriipus, joka kätkee sisäänsä kellon.

Päälläni on Heartlessin Miss Grueger -paita, sydämenmuotoinen taskukello-riipus ja EMP Gothicanan strapped -shortsit. Shortseja olen esitellyt jo täällä ja tuota vihreää huulikiiltoa täällä. Tykkään pukeutua naamiaisissa sellaisiin vaatteisiin, joita pidän muutenkin - naamiaisefekti tulee överiydestä. En yleensä yhdistäisi näin villiä slashed-paitaa näin paljon ihoa (tai sukkahousua) paljastaviin shortseihin tai vihreää huulikiiltoa täysmustaan asuun, sillä mielestäni lopputuloksesta tulee helposti liian univormumainen - tiedättekö mitä tarkoitan? Naamiaisissa tämä kuitenkin on tarkoituskin, joten pukeutumissäännöt voi heittää hiiteen.

Rakastan naamiaisia ihan hirveästi, ja oikein harmittaa, että naamiaisaikoja ei ole vuodessa enempää. Onneksi minulla on ihana kummityttö, joka jakaa tämän rakkauteni, joten saan useammin tekosyitä pukeutua hölmösti! Hurraa lapsille ja lapsenmielisyydelle!

Kategoriat: Ruki

Tagit: Gothicana by EMP heartless Hotpants Korut Manic Panic My Little Pony Pinkie Pie tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: