Rantojen henkilön kesä

Aion ottaa kesän rennosti. Käyn festareilla, hengailen puistoissa ja Turun mahtavassa jokirannassa, vietän aikaa ystävieni kanssa, maistelen viinejä, ehkä tehtailenkin vähän viinejä, pötkötän rannalla, matkustelen ja nautin elämästä. Ei paskempi suunnitelma, eikö? Tietenkin teen tämän kaiken niin coolina, että kanssaeläjiltä putoaa silmät päästä.

Elämä on ihmisen parasta aikaa t. Masa

MRV joutopersoonana ja rantojen henkilönä

Jokirannassa voi viettää vaikka koko kesän

(Huomatkaa sukupuolineutraaliuden isku otsikossa!) Niin, tänä kesänä en tee yhtään mitään. Tai teen ihan hirveästi kaikkea, mutta vannon: en yhtään rehellisiä töitä. Periaatteessa opiskelen, sillä minulla on muutama kesätentti, mutta tosiasiassa olen niin paras, että luen niihin pari päivää. Lisäksi tietysti bloggaan, mutta hohhohhoo, kukas sitä väittäisi rehelliseksi työksi? Olen niin epäluotettava että. Nukun muuten Chanel vitosessa, en tosiaankaan missään reikäisessä Gunnareiden paidassa ja mummokalsareissa.

Joku voisi nimittää minua laiskaksi, mutta olen tehnyt töitä yläasteikäisestä asti kaikki kesät ja muut liikenevät ajat. Aina, kun vannon että nyt lomailen, huomaan selailevani työkkärin sivujen avoimia työpaikkoja. Nyt pakotan itseni nauttimaan vapaa-ajasta ja vietän hauskan kesän vaikka hampaat irvessä. Onneksi olen fame bloggaaja, joten saan festareille toimituksellisia lippuja. Hahaa.

Rantojen henkilökin voi olla tyylikäs!

Olen luontaisesti tyylitajuinen ja viileys suorastaan pursuaa ihohuokosistani, mutta tiedän, että moni teistä lukijoista pähkäilee vaatteiden kanssa. Tässä siis muutama vinkki teille, miten olla kesällä sekä viileä että kuuma, olitte sitten töissä tai vapaalla.

Kesä otetaan löysin rantein.

1. Pukeudu mukavasti

Mukavuus on kesällä itsestäänselvyys. Tai oikeastaan aina. Jos sinulla on mukava olo, vaikutat aidolta ja olet rento. Aina parempi kuin feikki ja takakireä.

2. Pukeudu kerroksiin

Suomen kesä ja blaablaablaa. Ole kuin partiolainen, aina valmiina. Sukkahousut tai legginsit eivät vie laukussa paljoa tilaa ja huppari tai takki toimii myös istuinalustana.

3. Käytä aurinkolaseja

Tästä olen paasannut ennenkin, mutta käytä aina aurinkolaseja. Ne suojaavat silmiä ja auttavat cooliudessa. Lisäksi sinun ei tarvitse meikata ja voit mennä uimaan milloin tykkäät murehtimatta ripsarista. Lasien takaa sitäpaitsi voit tarkkailla ihmisiä vapaasti - kyttääjän unelma!

4. Älä paljastele liikaa

Tämä pätee muuten kuin kuumimmilla helteillä. Silloin ei tarvitse välittää paljastelemisesta. Mutta muuten minihame ja iso kaula-aukko yhdessä näyttävät vähän tyrkyiltä ja epäcooleilta, jopa vähän epätoivoisilta. Kokeile jompaa kumpaa tai sitten paljastele vaikkapa kyljistä tai selästä. Niin ja kesämekoissa saa olla avara kaula-aukko ja lyhyt helma, jos se on hulmuava <3 Päätin nyt näin ja diktaattorin sana on laki.

Näillä ohjeilla voit olla samaan aikaan sekä kuuma että viileä.

Esimerkiksi näissä vaatteissa on kaikki täydellisen kesäasun ainekset: Iron fistin Count Catula -toppi (hahaa, paras nimi) paljastaa sopivasti kyljet ja jenkkikset mutta ei ole törkeä, maksihame on kesällä maailman käytännöllisin mutta tietysti myös tyylikkäin vaate, Vansin Semirimless Cat -lasit antavat anonymiteettiä ja Refreshin varvassandaalit ovat paitsi mukavat myös kivannäköiset mustien niittien ja lakattujen varpaankynsien ansiosta. Huivi päässä tuo asuun vähän gangstarebeliä. Jos on kovin lyhyt, yhdistäisin pitkään hameeseen ehkä kiilakorot tai muut mukavat korkkarit, sillä muuten voi näyttää siltä, että hameeseen hukkuu. Tosin jos on muuten swag niin ei se varmaan mitään haittaa. Jos en olisi näin helposti tylsistyvää tyyppiä, voisin käyttää tätä asua koko kesän! Ainakin tästä topista tulee varmasti kesäni suosikkivaate - sen voi vetää vaikka bikinien päälle rannalle (tosin jos ruskettuu helposti, voi saada kirjaimellisesti rusketusraitoja).

Kesävarpaat näkyville!

Taidankin tästä pakata viltin ja eväät ja lähteä heti jokirantaan. Ulkoturkulaiset muuten, tervetuloa tarkastamaan aurinkoisena päivänä Aurajoen rannan vilkas elämä ja jokilaivat! Ettepä enää pilkkaa Turkua.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Aurinkolasit Iron fist Maksihame Refresh Sandaalit tuotteet Vans | Pysyvä linkki

Jaa tuote: