Rento rock

Uskokaa tai älkää, viihdyn paljon mukavissa asuissa. Minulta kesti kuitenkin aika kauan tajuta, että elämää helpottaa aika paljon, kun hankkii sellaisia mukavia vaatteita, jotka ovat samalla tyylikkäitä. Näin kotivaatteillakin kehtaa lähteä saman tien kaupungille, jos tulee yllättävä meno. Legginsit, verkkarit, t-paidat ja hupparit voivat olla mukavia, mutta samalla super-badasseja. Nyt siis opastan teille, miten saavuttaa rento rock-look helposti ja ennen kaikkea mukavasti!

Vapaa-ajan MRV!

Take it easy - rokkarin vapaapäivän look

Mekot ovat ihania vaatteita: mukavia, hyvännäköisiä ja helppoja vetää päälle. Niiden kanssa ei tarvitse asustustakaan niin kovin miettiä. Tässä on kuitenkin yksi iso ongelma - Suomen fucking talvi. Mekot ovat kivoja talvellakin, en tarkoita sitä, mutta niiden kanssa pitää pukea silloin sukkahousut, legginsit ja muu talvivaatevarasto. Minulla ei ole sukkahousujen käytön kanssa mitään ongelmaa vaikkapa töissä tai koulussa, mutta en kyllä käytä niitä kotona tai rentona vapaa-aikana. Enkä voi pukeutua talvella pelkkiin mekkoihin kotonakaan, sillä asun vuonna 1907 rakennetussa puutalossa. Olen siis sopinut, että mekko rentoiluvaatteena on kesän juttuja.

Siksi tarvitsen mukavat housut. Legginsit käyvät tähän, mutta nyt olen löytänyt ultimaattiset lempparini: Star Wars -verkkarit. Kyllä, kuulitte oikein. Näillä verkkareilla voi sekä nauttia olostaan että tunnustaa maailmalle ylpeästi rakkautensa ja nörttityttöytensä. Lähdin muuten pienelle vakoilureissulle, ja nämä housut on sen seurauksena pöllitty miesten puolelta, kuten tämän postauksen paitakin. EMP:llä on muutenkin ihan hirveästi Star Wars -tuotteita, niin miesten kuin naistenkin puolella - fanien kannattaa selata tämä osio läpi.

May the comfortness be with you!

Kun puhutaan mukavuudesta, on pakko mainita flanellipaidat. Tämä perinteinen mustapunainen Branditin versio on maailman pehmeintä materiaalia! Ihan oikeasti, mitkään karitsat tai softembot eivät pärjää tälle. Paita on lisäksi juuri sopivasti liian iso, jotta siihen voi käpertyä mukavasti. Se on myös paksua kangasta, joten se päällä pärjää viileälläkin piknikillä. Olen niin iloinen siitä, että flanellipaidat tulivat ysärin ja grungen myötä taas muotiin - ne ovat niin kätevä vaate kesällä, koska lämpimällä ilmalla ne suorastaan pitää solmia vyötäisille Nirvana-henkeen ja kylmällä ilmalla flanellipaidan päälle ei tarvitse takkia.

Ehkä en käyttäisi flanellipaitaa ihan kellomekon kanssa, mutta rennon arkimekon tai sortsien kanssa ne sopivat kuin nyrkki silmään. Jos et tykkää punamustasta, tarkasta EMP:n muut valikoimat: paitoja saa niin naisille kuin miehillekin, ja monissa eri väriyhdistelmissä.

Vapaa-ajallaankin saa olla tyylikäs. Assassin's Creed -kaulahuivin löydätte tästä postauksesta.

Tilasin tätä asukokonaisuutta ajatellen miesten puolelta myös valkomustan raglan-paidan, mutta olen hukannut sen johonkin. Näette sen kuitenkin tässä postauksessa. Haluaisin painattaa tuohon paitaan jotakin, kunhan vain ensin löydän sen! T-paita on muutenkin helppo tapa tunnustaa väriä, fanitit sitten mitä tahansa - minulla on rentoilupäiviä varten vino pino bändipaitoja ja hauskoja tekstipaitoja. En edes erityisemmin pidä Gunnareista, mutta heidän vanha, reikäinen ja ohueksi hiutunut bändipaitansa on yksi lemppareistani. Sitten minulla on paitoja teksteillä, kuten OMFG I need coffee like NOW, tässä postauksessa päälläni oleva Let's fiesta like there's no manana, persoonaani kuvaava DO EPIC STUFF ja palmuin koristeltu Beach Please. Niistä tulen aina tosi hyvälle mielelle ja hekottelen yksinäni. Rennon ja mukavan paidan ei siis tarvitse olla tylsä yksivärinen ja muodoton säkki!

For never was a story of more woe than this of Juliet and her dog

Vaikka nyt olenkin näissä kuvissa rento rock -lookissa, älkää pelätkö. En ole hylännyt hulmuavia helmoja. Rokkarillakin pitää kuitenkin olla joskus vapaapäivä, ja jos aion viettää sen rennosti metsässä ulvoen kuuta koirani kanssa, tyllimekot eivät ole käytännöllisin vaihtoehto.

Kuka sanoi, että omistaja alkaa muistuttaa koiraansa?

Toki täytyy myöntää, että käytän tätä asuyhdistelmää kodin ja metsän lisäksi myös välillä ihan kaupungillakin. On ihanaa lähteä ulos rennossa lookissa! Melkein yhtä ihanaa kuin kävellä helmat hulmuten ja korkokengät kopisten. Melkein.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Assassin's Creed brandit fanituotteet flanellipaita grunge katumuoti star wars street wear tuotteet vapaa-aika | Pysyvä linkki

Jaa tuote: