Ruisrock 2015 - parhaat festarityylit

Bloggaajana on kiva olla silloin, kun saa lippuja festareille. Ihan niin kivaa ei ole silloin, kun Ruisrockin erityispiirre, ohikulkevat ruotsinlaivat, aiheuttaa jättimäisen hyökyaallon, joka meinaa hukuttaa itse bloggaajan ja mikä vielä kauheampaa, tuhota bloggaajan kameran. Onneksi tästä koettelemuksesta selvisimme molemmat, minä ja kamera, festariseuralaiseni Siperianhuskyn ansiosta. Itse makasin auringosta nauttien rantahietikolla katastrofin aikaan. Suurimmaksi osaksi Huskyn ansiosta saamme siis nyt nauttia Ruisrock 2015:n parhaista tyyleistä. Parhaat tyylit ovat tietysti meidän omamme, mutta tsekatkaa niiden lisäksi toiseksi parhaat tyylit, hiukset, trendit ja lookit!

Ruisrock 2015!

MRV:n ja Siperianhuskyn übercoolit festarilookit

Festarien ekana päivänä jaksaa vielä olla freesi ja reipas, joten valitsimme Ruisrockin ekalle päivälle teemaksi fiftarityylin.

MRV ja Husky Ruisrockissa

Ekana päivänä halusimme keskittyä festarifiilikseen, joten perjantain kuvat on otettu kännykkäkameralla. Olisimmepa tajunneet ottaa myös lauantain kuvat sillä! Tai no, kamera säilyi ehjänä, joten ei kai sillä niin väliä ollutkaan.

Ruisrock-perjantain festarilookit! MRV:n mekko on Bannedin, ja se on ikävä kyllä ainakin toistaiseksi myyty loppuun - tässä kuitenkin samanmallinen Rockabellan mekko

Seuraavana päivänä ajattelimme pukeutua grunge-henkeen, mutta kun näimme perjantaina jo niin paljon grunge-tyyliä, saimme vielä paremman idean. Olimme molemmat juuri nähneet uuden Mad Max Fury Roadin, ja inspiroiduimme siitä niin paljon, että päätimme vetää molempien kasvoille maailman cooleimman meikin - Furiosan kasvomaalauksen! Lisäetuna tässä lookissa oli se, että toisin kuin fiftarityylisinä, Furiosa-meikkisinä meitä ei tönittykään tieltä ihan noin vain.

Witness us @ Ruisrock 2015!

Ruisrockin cooleimmat Furiosat

Furiosa-meikki: 1. Levitä kasvoille aurinkosuojaa. Kukaan ei halua punaista festarinaamaa! 2. Leffassa Furiosa teki meikin autosta irroittamallaan rasvalla. Emme itse halunneet olla ihan näin autenttisia, joten jätimme auton sikseen, mutta halusimme vähän samaa öljyistä lookkia. Jos sinä et halua auton rasvaa naamallesi, tee kuten me ja levitä otsallesi kookosöljyä ja sotke sen päälle geelimäistä eyelineriä, häivyttäen meikkiä noin silmän korkeudelle asti. 3. Jotta meikki pysyisi festarihulinassa, se pitää kiinnittää. Siispä levitä mustan pohjan päälle vielä mustaa luomiväriä. Öljyisyys ei katoa kokonaan, mutta luomiväri hiukan hillitsee sitä. Voit myös varjostaa mustalla hiukan poskia ja leukaa. 4. Jos meikki kaipaa vielä jotakin, levitä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä hiukan hopeista pigmenttiluomiväriä ja rajaa silmät extrakerroksella mustaa. 5. Lopulta vaalenna huulia nudenvärisellä huultenrajauskynällä.

Meikki pysyy iltaan asti, vaikka hikoilisit kuin sika, riehuisit keikoilla ja kävisit sukeltelemassa meressä. Testattu on!

Sotke kyntesi jo valmiiksi, niin sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Sormushaarniska-koru täältä, linnunkallo-käsikoru täältä ja partateräkäsikoru täältä.

Ruisrock 2015:n tyylikkäimmät lookit

Otimme vapauden valita Ruisrock 2015:n tyylikkäimmät festarilookit. Valitseminen oli aika vaikeaa, sillä festarien kävijät ovat ehkä muuttuneet sitten 90.luvun, jolloin festareilla kävivät rokkarit ja kapinalliset. Nyt tyylit seurasivat aika paljon valtavirtamuotia - mukana oli paljon 70-lukua, valkoisia rentoja mekkoja ja minishortseja. Sitä minishortsien määrää! Toki shortsit ovat käytännöllinen asu, mutta näin tyylikatsastajan mielestä ne kävivät tosi tylsiksi.

Mutta löysimme sentään ihania poikkeustapauksia, jotka olivat joko valinneet ylleen muuta kuin minishortsit tai sitten osanneet asustaa ne jotenkin muutenkin erikoisesti.

Ruisrockin rennot kesätyylit

Oli upeaa nähdä ihmisiä pukeutuneena kesäisen rennosti ja vartalopaineet unohdettuna. Monet naiset hengasivat rannalla bikineissä ja miehet ilman paitaa. Oli myös kiva nähdä, että miehillekin on nykyään sallitumpaa panostaa lookiinsa - näimme niin paljon tyylikkäitä miehiä, että vieläkin huimaa. Upeuslistaan voi lisätä myös sen, että partoja näkyi paljon. Ja rintakarvoja.

Green is the word! Tämä Turtles-reppu on aito ja ysärin alusta, mutta lohdutuspalkinnoksi voit hankkia esim. Turtles-lippiksen.

Meillä ei ollut mitään erityistä, mitä etsimme tyylikkäistä ihmisistä. Mukaan kelpasivat kaikki, jotka tavalla tai toisella erottuivat edukseen ja näyttivät meidän mielestämme cooleilta.

Festarityylit 2015

Nämä tyylit erottuivat edukseen - ensimmäinen rentoutensa, toinen upeutensa, kolmas hauskojen kuosien ja neljäs käytännöllisen eleganssinsa vuoksi.

Vau mitä beibejä

Osa Ruisrock 2015:n tyylikkäimmistä festarikävijöistä!

Tässä söpöimmät Ruisrock-tyylit <3 Toka kuva on sumea, koska kameraan tuli joku oikosulku, ja nämä miehet olivat jo jatkaneet matkaansa, kun sain kameran toimimaan. Mutta eikö tästäkin jo näe, miten upeita tyyppejä he olivat? Katsokaa noita hiuksia! Ah! Ja tuota rentoa ysäriestetiikkaa <3

Ruisrockin ehdottomasti cooleimmat hiukset.

Festareita on vielä jäljellä vaikka kuinka paljon - oikeastaan parhaat festarit on heinäkuussa ja elokuussa, sillä silloin ei yleensä joudu palelemaan niin paljoa. EMP:llä on ihan tätä varten meneillään kampanja (huom! Kampanja päättyy 11.7.!!!), jossa festarituotteiden tilaajat saavat kaupan päälle aurinkolasit! Itse suosittelisin tätä naisille tarkoitettua pissakourua, sillä katsoimme Huskyn kanssa kateellisina miesten pissaamista - itse jouduimme odottelemaan vaikka kuinka kauan Bajamajoihin pääsyä. Olisinpa tajunnut tilata pissakourut meille ennen Ruisrockia.

Jos joku kesän ja Ruisrock 2015:n festaritrendi pitää valita ylitse muiden, olisi se varmasti siirrettävät glitter-tatuoinnit. Niitä näkyi todella monella.

Tässä varma festarihitti - glitter-tatuoinnit!

Tietenkin mekin olimme aika cooleja, ja kai joku meidän tyylimme inspiraation lähteen tunnistikin, sillä muutaman kerran meille huudettiin "witness me!".

Festarielämä se vasta on elämää. Siperianhuskyn alla ystävämme Valkoinen Barbaari / Mystikko.

Vaikka festareille mennään varmaankin ensisijaisesti katsomaan bändejä, on niissä minusta parasta tunnelma - ja tietenkin tyyli, johon tässä blogissa keskityn. Sellaisen pienen seikan bändeistäkin voin kuitenkin kertoa, että jouduin kahden noin 60-vuotiaan naisen telomaksi Apulannan keikan eturivissä! Jaloissani on vieläkin mustelmia. Eli Furiosa-meikki ei sitten pelotakaan ihan kaikkia pois tieltä.

Kategoriat: Ruki

Tagit: 70.luku 90-luku Alchemy Gothic festarit festarit 2015 festarityylit fiftarimekot fiftarityyli Furiosa glitter-tatuoinnit grunge Hotpants Mad Max maximekot pastellihiukset tuotteet Turtlesit tyyli | Pysyvä linkki

Jaa tuote: