Star Wars: The Force Awakens

Hurraa, kauan odotettu leffa on vihdoin täällä! Star Wars: The Force Awakens tuli elokuviin toissapäivänä, ja avaruushuuma on vallannut somen.

Saagan jatkumisesta voi olla montaa mieltä, mutta onhan jokaisen Star Wars -faniksi itseään kutsuvan pakko käydä leffa katsomassa. Myös armollinen bloggaajanne on varannut liput ensi-iltaan. Menen siis katsomaan elokuvaa illalla, koska ylimaallisesta bloggaaja-statuksesta huolimatta työhenkilö ei noin vaan pääse aamupäivällä olevaan ensinäytökseen. Onhan se tunnelmallisempaa mennä pimeällä, vaikka oma hohtonsa ensinäytöksessäkin olisi.

https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE

Jos uusi episodi saakin ehkä kritiikkiä osakseen jo ennen ilmestymistään, samaa sanotaan brändin tuotteistamisesta. Joka puolella Subwaysta ketjuvaateliikkeisiin on saatavilla elokuvan oheistuotteita ja mainoskrääsää. Itse olen sitä mieltä, että on aivan mahtavaa, kun Star Wars -kamaa saa nyt missä muodossa haluaa! Myös EMP osallistuu Star Wars -huumaan - täältä löytyy melkein kolmesataa elokuviin liittyvää, toinen toistaan kekseliäämpää tuotetta! Huh huh. Henkilökohtainen lempparini on ylläolevassa kuvassa päälläni oleva Imperial Knit -paita ja överin kitsch Darth Vader -jouluneule. Kokosin teille lempparini tähän kollaasiin, olkaa hyvä:

MRV:n lempparit!

Kuvassa on jo mainitun neuleen lisäksi Vader Portrait -legginsit, First Order Stormtrooper -pipo, laukkunakin toimiva lunchbox Vaderin tsemppilauseella varustettuna, Dark Side -pelipaita, Dark Side -lippis, Darth Vader -muki sekä Creepersit, ihan vaan koska ne sopi lookkiin. Huomatkaa silti, että tämä ei ole kokonainen look eikä näitä kaikkia ole tarkoitus pukea kerralla, asu voisi olla vähän pakkomielteinen. Tässä oli tosiaan vain muutama poiminta ja lempituotteeni listattuna - esimerkiksi legginsejä on montaa erilaista. Vinkkinä shoppailuun: osa tuotteista on löydetty miesten puolelta, eikäi ole mitään syytä, etteikö niihin ei voisi naisetkin pukeutua. Legginsitkin voisivat näyttää ihan hyvältä miesten päällä. Siksipä kannattaa selata vaatteita yli sukupuolirajojen!

Kävin ensi-illassa keskiviikkona, mutta tänään menen uudestaan katsomaan leffan työporukan kanssa. Aistin pienoisen vaatekriisin, koska käytin hienon Killstar-mekkoni jo ensi-illassa. Tietysti minulla on tämä mahtava Imperial Knit -joulupaita, mutta haluaisin pukea jotain hieman juhlallisempaa ylleni. Kenties jaksan väkertää Padme-tyylisen kampauksen tai klassiset Leia-pampulat... tai sitten en, koska olemme menossa leffan jälkeen vielä syömäänkin. Laitan kuvaa myöhemmin.

Kategoriat: Ruki

Tagit: elokuvat fanipaita fanituotteet star wars tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: