Swimsuit up!

Vaikka seksihelle kestikin vain kaksi päivää, se ei tarkoita sitä, etteikö uimarannalla voisi silti ottaa aurinkoa (värjötellä). Miss Ruki Ver esittelee kesän kuumimmat uikkarit ja upeimman rantakropan (kaikki kropat, joihin on kiinnitetty itsevarma pää)! Asustusta ei tietenkään saa unohtaa uimarannallakaan, joten kaiva esiin aurinkohatut ja aurinkolasit - siitäkin huolimatta, että aurinkoa ei näy mailla eikä halmeilla.

Normaalisti olisin muokannut Ruisrockin mustelmat jaloistani pois, mutta annetaan bodypositive-asenteen peittää ne alleen! Ei muokata mitään!

Bikinivartalo on vartalo, joka on puettu bikineihin

Kai te tiesitte jo tämän? Hyvä. Itse tykkään sekä bikineistä että uikkareista - bikinit sopivat lekotteluun ja uikkarit aktiivisempaan menoon. Ainakin minulle, koska uikkarit pitävät kaikki paikat piilossa ja paikallaan paremmin. Olen tosi iloinen nykyisestä uikkarimuodista, koska pari vuotta sitten tyylikkäitä uikkareita ei oikein löytynyt mistään. Kaikki olivat tosi tylsiä. Nyt uikkareita löytyy vähintään yhtä monissa kuoseissa kuin bikineitäkin, ja mikä parasta, myös malleja on lukemattomia! Kyljet paljastavia leikkauksia, syvään uurretuja, halterneck-mallisia... Ihan kaikkia. Itse tykkään eniten tällaisista 50-luvun henkisistä fiftariuikkareista, kuten tämä polka dots -kuosinen Pussy Deluxen Dotty.

Ole oman elämäsi beachbabe!

Uikkari on kivasti rypytetty vyötäröltä, mikä mielestäni sekä korostaa kurveja että piilottaa sen, jos on sattunut syömään vähän liikaa jätskiä. Malli on oikeastaan samanlainen kuin viime vuonna esittelemässäni Bannedin luurankouikkarissa. Sitäkin saa muuten jälleen!

Koska haluan myös loikoilla ja ruskettua vatsasta, tilasin uikkarin lisäksi uudet bikinit. Polka dots -kuosi tyrmäsi minut kerralla, joten uikkaria valitessani en edes joutunut miettimään, mutta bikinien kuosia puntaroin pitkään. Lopulta päädyin klassiseen kirsikkakuvioon, vaikka saatavilla olisi ollut vaikka mitä merihevosista näihin samoihin polka dotseihin. Bikinit ovat korkeavyötäröiset, mikä on kivaa vaihtelua perusmustiin narubiksuihini. Fiftarihenkisyys taitaa olla kesän sana, sillä bikineissä on samaa 50-luvun tyyliä kuin uikkarissakin. Toisaalta valmistaja on sama: nämä ovat Pussy Deluxea myös, malliltansa Cherry.

Kirsikkabikinit ftw! Tässä on nyt osittain muokattu versio kuvasta: ihosta on otettu painaumat pois.  Alkuperäinen versio kuvasta täällä.

Pussy Deluxe ja Pussy Deluxen bikinit, ehehhe.

Asusteet kuntoon!

Okei, myönnetään: en oikeasti meikkaa rannalle. Näissä kuvissa on tarkoitus olla ripaus blogiglamouria, siksi vahva meikki. Mutta aurinkolasit ja aurinkohattu ovat ainakin tällä kalpeanaamalla välttämättömät varustukset, kun suunnataan rannalle. Hiuskukat ovat vain extraa.

Rajaukset 5/5

Olen viime kesästä asti ollut innostunut pyöreistä aurinkolaseista - näin se muoti vaan vie oman tiensä kulkijaakin. Nämä aurinkolasit ovat lahja, mutta EMP:ltä saa Warehouse 365:n pyöreitä aurinkolaseja. Minulla on sellaiset mustat (kuvia näkyy mm. täällä), mutta olen hukannut ne. Niissä on kivasti vielä näitä perinteisiä Lennon- ja Ozzy-malleja suuremmat linssit - ne sopivat hyvin myös tällaisille isopäisille yksilöille kuin minä. Nyt kun vielä löytäisin ne lasit!

Cooling around

Ja muistakaahan edelleen, että tärkein asuste on aurinkorasva. Tai no, nyt kun katson ulos ja mieleen tulee lähinnä, että pihalle on tainnut ilmestyä joukko Ankeuttajia, aion olla kapinallinen ja jättää sen pois naamastani tänään. Äh, jos kohta se seksihelle ei saavu, otan äkkilähdön johonkin lämpimään!

Kategoriat: Ruki

Tagit: banned bikinit fiftarityyli Polka dots pussy deluxe tuotteet Uikkarit Uimapuku Warehouse 365 | Pysyvä linkki

Jaa tuote: