Syksyn luottotuotteet

Rankka, rankempi, MRV! Love & Hate -kynsikkäät Full Volume by EMP.

Syksy tulee, masentaa. Siltä ei voi välttyä: ylitsepääsemätön väsymys, mieli maassa ja hillitön makeanhimo. Kaamos tuo minulle joka syksy nämä runsaat lahjansa. En ole välttynyt kaamosväsymykseltä mikään vuosi, vaikka olen varustautunut taistoon aurinkolampuin, vitamiinein ja lenkkitossuin. Tänä vuonna ajattelin kokeilla toisenlaista taktiikkaa ja lähestyä syksyä, tuota kylmää paskiaista, tekstiilisin asein. Tsekkaa nämä ohjeet syksyn luottokamppeista!

Aseet kaamosta vastaan

Kaamossotilaan sotisopa!

Kun mikään lääkärien suosittelema ei tosiaan toiminut, päätin tänä vuonna piristää itseäni suunnittelemalla itselleni (ja teille muillekin) kunnon univormun. Olen huomannut, että vaatteilla voi taistella kaikenlaisia vihollisia vastaan - niin tauteja kuin patriarkaalisia ääliöitäkin. Miksei sitten syksyä?

Ensinnäkin, hommaa jokin asenteellinen pipo. Minä valitsin tämän EMP Black Premiumin niittipipon. Jos haluaa söpömmän lookin, voi sitä tavoitella esimerkiksi rusettipipolla. Nightmare Before Christmas -faneille sopisi ehkä kaksipuolinen Jack-pipo. EMP:n valikoimassa näyttää olevan komeat 150 päähinettä - sieltä löytyy varmasti jokaiselle jokin asennepipo. Hyvä, nyt on pää lämmin ja tyylikäs.

Suojaudu kaamokselta piikein ja paljetein!

Toiseksi: varustaudu hyvällä repulla. Minä kannan mukanani aina kaikenlaisia kangaskasseja ja laukkuja, mutta saan jatkuvasti pelätä iPadini kastuvan, kassin heilahtavan pinnojen väliin tai selkäni rikkoutumista lopullisesti, kun tuskastuneena vaihtelen kassin hihnaa olkapäältä toiselle ihan vinossa. Siksi päätin hommata tänä vuonna kunnon repun. Ja koska olen Suuri Tyylibloggaaja, tietenkin hommasin tyylikkään repun. Vai mitäs sanotte tästä:

Tässä repussa jaksaa kantaa vaikka koko kirjaston

Tämä Bannedin Skeleton -reppu on oikeasti ihan mahtava. Tuo pääkallo-huppuosio on irroitettava, jos se jonkun mielestä on jo vähän liikaa. Kangas on paksua, joten saa sataa aika kauan ja paljon, että sisältö kostuu. Sisällä on muuten vielä lisäksi oma pehmustettu tasku läppärille! Jos luurangot ei miellytä, EMP:n valikoimista löydät vaikka mitä - miten olisi esim. Batman-reppu?

Angst

Kolmanneksi: osta kunnon kengät. Olen ihan liian monena vuonna kärvistellyt kengissä, jotka kastuvat tai ovat kylmät tai vaikeat. Kun vedin jalkaani nämä Adidaksen Extraboot W:t, tuntui, kuin olisin löytänyt sielunkumppanini! Mieheni mielestä tämä oli loukkaavasti sanottu, mutta hän ei päässytkään isojen jalkojensa takia kokeilemaan näitä kenkiä. Nämä on yhtä mukava vetää jalkaansa kuin ne feikki-UGGit, joilla olen joskus jalkojani pilannut, mutta miljoona kertaa ergonomisemmat. Nämä bootsit oikeasti tukevat jalkapohjaa. Ulkokuori on nahkaa, sisällä lämmintä karvaa (taitaa tosin olla keinokuitua) ja pohja kumia. Maiharit ovat toki tyylikkäät, mutta niitä ei jaksa angstiaamuina sitoa jalkaansa kymmentä minuuttia - näiden kanssa kun ei tarvitse edes sukkia!

Näillä talloo läpi pahimmankin kaamoksen!

Neljäs askel on luottolegginsien löytäminen. Käytin kesällä kivoja raitalegginsejä, mutta ne ovat näille keleille liian ohuet. Nyt luottoleggarini ovat EMP Black Premiumin biker-legginsit. Ne ovat mukavat, hyvän näköiset ja tarpeeksi lämpimät.

Legginsit - taivaan lahja!

Viides univormun osa on tietenkin sateenvarjo. Mutta ei mikä tahansa sateenvarjo - tällä varjolla näytät säälle, mitä mieltä siitä olet. Kun taivas haistattelee sinulle, haistattele takaisin!

Näytä säätilalle keskisormea!

Kuudes askel on asenne. Asenne on tietenkin sinussa itsessäsi sekä kaikissa näissä asusteissa sisäänrakennettuna. Syksyhän ei meitä voita! Nyt vaan ulos tuulta vasten puskemaan, periksiantamattomana ja upeana - ainakin upeasti pukeutuneena.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Adidas banned emp black premium full volume by emp kaamos kynsikkaeaet Legginsit pipo Skeleton syksy tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: