Syksyn luottovaatteet

Olen vuodenaikojen mukaan elävä ihminen, ja vaikka aina väitän vihaavani loskaista syksyä ja talvea, on niissäkin oma hohtonsa. Tiedätte kai, saa sytytellä kynttilöitä ja synkistellä luvan kanssa jne. jne. Tätä syksyä olen piristänyt kuolaamalla tiettyjä vaatekappaleita ja tietenkin myös hankkinut muutamia. Tässä ovat minun syksyni luottovaatteet, top 3 (+1 lohdutussija).

Keskimmäisessä on syksyn valvottujen öiden todisteet silmieni alla

1: Hupullinen viitta

Minulla on melkien jokapäiväisessä käytössä muhkea taskullinen neuletakki, mutta julmalta maailmalta pakoileminen onnistuu ihan astetta verran paremmin hupun kanssa. Siksi hupullinen viitta on pakollinen hankinta ihmiselle, joka haluaa jotain ylenpalttisen synkkää mutta lämmintä itsensä ja muun maailman väliin. Puhumattakaan siitä, että nämä ovat nyt über-trendikkäitä. Ja viitassa hengaileva tyyppi nyt vaikuttaa aina vähän taiteelliselta. Tämän Branditin ponchomaisen viitan huppu on oikeastaan jättimäinen kaulus, jonka voi asetella mielensä mukaan.

Tuplaehkäisy: huppu ja hattu.

Näytän vähän väsyneeltä, mutta tummat silmänaluset vain lisäävät mystisyyttä, joten niitä ei kannata turhaan peitellä. Ystäväni Lady Maaret neuvoi blogissaan jopa meikkaamaan silmäpussit, jos niitä ei ole, joten teen varmasti jotain oikein.

2. Korkeavyötäröiset legginsit

Kyllä, taas tätä samaa propagandaa! Olen legginsien vannoutunut fani, vaikka pidänkin itseäni ihan tyylikkäänä ihmisenä. Legginsit ovat vain niin monipuolinen ja käytännöllinen vaatekappale. Ennen kuin menee taas kuumeisen käännyttämisen puolelle, näytän teille todisteet.

Syksyn luottovaatteet

Eikö vaan olekin hienot? Nämä korkeavyötäröiset legginsit ovat Urban Classicsin mallistosta. Nämä ovat melkein täydelliset: jos housut ulottuisivat sentin ylemmäs, en riisuisi niitä enää ikinä. Ovat ne siitä sentistä huolimatta jalassani aika usein ja tykkään siitä, että ne tuntuvat napakoilta päällä. Lisäksi ne ovat tarpeeksi yksinkertaiset, että niiden kanssa voi pukea vaikka mitä yläosia, näitä viittoja sun muita.

3. Keliin sopivat kengät

Edellisessä kuvassa näkyvät Adidaksen Top Ten -varsitennarit ovat ihan täydelliset. Ne voi vetää jalkaan ilman narujen aukaisemista (mikä on tärkeä ominaisuus aamu-uniselle minulle!), ne lämmittävät nilkkaa sen verran, että kengillä pärjää hyvin joulukuulle asti, ja mikä tärkeintä, niissä on LEOPARDIKUOSIA. Karvaista sellaista. Ah.

Aina kuitenkaan ei voi käyttää tennareita, sillä syksy on tyhmä ja sateinen vuodenaika. Siksi kokosinkin tämän asun niin, että kengiksi voi helposti vaihtaa...

Leopardikuvioiset kumisaappaat! Näitä Vanllyn saappaita on saatavilla tällä hetkellä vain koissa 36-38, mutta toinen vaihtoehto on esimerkiksi nämä ruusu-kallokuvioiset kumpparit.

...kumpparit! Kyllä, nekin ovat leopardiset ja sopivat samankuosisiin hanskoihini. Näiden kanssa voi hyppiä lätäköissä ja samoilla metsissä, kun ei halua pilata hienoja Adidaksia. Ah. En voi uskoa, että kaapissani ei ole ollut kumisaappaita ainakaan viiteen vuoteen! Miten olen pärjännyt ilman niitä? Onneksi myös kumpparit voivat olla tyylikkäät.

Kumisaappaat olivat siis se lohdutuspalkinto, vaikka tavallaan sisältyivätkin tuohon kolmoskohtaan. Tässä olivat siis minun syksyni luottovaatteet - yksinkertaisia klassikoita, joita voi tuunata mihin suuntaan tahansa. Puhumattakaan siitä, että ne ovat kaikki tosi käytännöllisiä. Ihan oikeasti!

Kategoriat: Ruki

Tagit: Adidas alcatraz brandit kumisaappaat Legginsit syksy syksyn muoti syksyn vaatteet tuotteet urban classics vanlly varsitennarit | Pysyvä linkki

Jaa tuote: