Talvityyli: käärmekuvioinen samettikellomekko

Juttelin työkaverin kanssa pikkujouluista. Hän sanoi, että hänellä ei ole mitään päällepantavaa juhliin. Minä tietenkin ihmettelin tätä, sillä minulla puolestani oli runsaudenpula päällepantavista ja yritin päättää paraikaa kolmen mekon välillä. Työkaverini sanoi, että hänellä on paljon kesäisiä vaatteita, mutta ne eivät sovi joulujuhliin. En ollut miettinyt asiaa aiemmin, paitsi tietenkin itsestäänselvien pastellien ja ehkä syysvärien osalta, mutta totta, jotkut värit, materiaalit ja kuosit vain sopivat paremmin tiettyyn vuodenaikaan. Olin ajatellut, että talvityyli on lähinnä kerrospukeutumista ja kevään odottamista, mutta ehkäpä ei. Esimerkiksi tummanvihreitä vaatteitani käytän lähinnä talviseen aikaan. Tämä sai minut arvostamaan tätäkin kamalaa vuodenaikaa ehkä hiukan enemmän - jos ei mitään muuta, niin pääsenpähän ainakin käyttämään tummemman väriskaalan vaatteitani! Jalokivivärejä! Mustaa! Samettia! Sametti on yksi kuoseista, jota vaan ei voi kuvitella oikein kevääseen tai kesään. No okei, musta nyt sopii joka tilanteeseen aina ja kaikkialla, mutta ymmärrätte pointin.

Tummat huulet ja punainen silmämeikki ovat yksi asioista, jotka sopivat paremmin talveen ja syksyyn

Talvinen asu niin juhlaan kuin arkeenkin

Tästä keskustelusta innostuneena päätin käyttää synkän ajan hyödyksi ja esittelen teille nyt asun, joka juhlii talvea. Vaikka tässä olenkin asustanut mekon juhliin sopivaksi, se sopii myös arkeen. Lisää vain sukkahousut, vedä hiukset ponnarille ja pue mekon päälle neuletakki - onhan kyseessä talvityyli eli lämpökerroksia on hyvä olla. Mekko on H&R Londonin Desirable Black Velvet Flocked Tea Dress. Mekon kuosi ja malli tekevät siitä ehdottomasti talvimekon, vaikka malli onkin perinteinen kellohelma.

Asun lisäksi meikki on saanut innoituksensa syksystä, talvesta ja kaamoksen hyväksymisestä, tai ainakin sen yrittämisestä - kaamos on minulle jokavuotinen taistelu. Meikin tummanpunainen, melkein viininvärinen huulipuna on loistava esimerkki tyylijutusta, jonka aina muistaa syyskuussa ja unohtaa viimeistään joskus maaliskuun paikkeilla. Vaikka se näyttää aina yhtä hyvältä! Keväällä silmissäni käyttämäni kirkkaanpunainen on vaihtunut tummempaan sävyyn. Jos ei löydä sopivaa sävyä kaupasta (minä en ainakaan ole löytänyt, vaikka miten etsin!), voi laittaa silmiin punaista ja mustaa luomiväriä päällekkäin sopivassa suhteessa. Hienoimman meikin saa, kun rajaa silmät mustalla ja häivyttää mustaa punaisella. Pikkujouluja varten voi lisätä myös vaikkapa kultaista glitteriä.

Desirable Black Velvet Flocked Tea Dress

Mekossa on kaunis kuosi, jota oli kyllä melko vaikea saada kameraan tallennettua. Mekon pinta on samettia ja siinä on käärmekuvio! Alla olevasta kuvasta kuosi näkyy varmaankin parhaiten. Siitä näkyy myös mekon kaulus, jossa on tuollainen epäsymmetrinen, solmittava pussy bow -rusetti.

Pussy bow ja käärmekuosi

Ainut miinus mekosta on se, että minulla oli vaikeuksia saada sitä kiinni ylös asti - vetskari jäi puoliväliin tissejä kiinni. Tilasin L-koon, mutta se on rinnoista aika puristava, sillä kangas ei veny. Siispä kaikki isorintaiset: jos haluatte tämän mekon, tilatkaa varmuuden vuoksi kokoa isompi malli, tätä mekkoa saa nimittäin XXL-kokoon asti. Jos haluaa samettimekon mutta haluaa myös hengittää, voin suositella H&R Londonin toista samettista mallia, jossa on myös hihat. Sitä saa punaisena ja mustana. Minulla on tuo punainen versio, ja siinä L-kokoon mahtuu hyvin isompikin rintavarustukseni. Hassua, että saman merkin mekkojen mitoissa on niin isot erot.

Tässä tämä talvityyli! Mitäs sanotte? Mustan lisäksi aion ottaa käyttöön myös tummanpunaiset ja -vihreät vaatteeni. Lisäksi tällaisia hiukan ylellisiä materiaaleja, kuten pitsiä ja samettia, pitäisi käyttää enemmän arkenakin - ehkä otan siitä seuraavan missioni. Testailen, miten juhlavia vaatekappaleita voi käyttää arjessakin.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Fiftarimekko H&R London kellomekko Meikki meikkivinkit syystyyli syysvaatteet talvivaatteet tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: