The Rogue + the Wolf EMP:llä!

Seuraan Instagramissa monenlaisia tilejä. Coolit ja tyylikkäät ihmiset ovat ehdottomasti enemmistö. Muutama on valikoitunut listalleni sen takia, että heillä on samanlainen vartalo kuin minullakin ja saan heiltä kivoja pukeutumisvinkkejä. Lisäksi seuraan vaatemerkkejä, paria meikkitaiteilijaa ja -merkkiä sekä muutamaa ideologista sivustoa. Joitakin ihmisiä fanitan ja joidenkin kanssa minulla on vankka IG-ystävyys. Seuraan myös upeita kuvia jakavaa korubrändiä nimeltä The Rogue + the Wolf, joiden Eclipse-koru ja erilaiset sormukset ovat näkyneet myös todella monen muun IG-seurattavani kaulassa. Innostuin pieneen kiljahdukseen asti, kun huomasin, että merkkiä saa nyt myös EMP:ltä!

Now real life has no appeal

Tilasin tietysti heti testiin The Rogue + the Wolfin mattapintaisen Eclipse-korun. Saatavilla on tosiaan myös sormuksia, mutta itse tyydyin nyt vain kaulakoruun. Valikoin kaulakorun kaveriksi uutuustuotteista myös muita ihania koruja.

If you are not very careful, your possessions will possess you

Harry Potterista tuttu Kuoleman varjelukset -symboli on mielestäni loistava esimerkki hyvin onnistuneesta suunnittelusta. Symboli on tarpeeksi yksinkertainen ollakseen tyylikäs eikä erityisesti alleviivaa HP-faniutta - mutta kaikki fanit kuitenkin tunnistavat sen. Siksi valitsin tämän yksinkertaisen Kuoleman varjelukset -käsikorun, joka on fanituote olematta fanituote. Jättikokoinen linnunkallosormus on Alchemy Gothicin Raven Skull.

I'm not a robot

Eclipse-korun kuuteemaa jatkaa Mintin siro To the moon -kaulaketju. Näitä kuvia kuvaillessani innostuin vähän liikaakin plussakeleistä ja fiilistelin tulevaa kesää - kuten ehkä värien määrästä huomaakin. Tämä päälläni oleva body on oikeasti uikkari, mutta ajattelin käyttää sitä tulevana kesänä muutenkin.

Don't you give me a reason that it's not the right season

Seurattavia Instagramiin

The Rogue + the Wolfista inspiroituneena ajattelin korujen lisäksi esitellä teille muutamia seuraamisen arvoisia IG-tilejä. Ensimmäinen on - krhm krhm - tietysti omani eli @missrukiver. Instagramiin päivittelen vähän kaikenlaista - kuvia elämästäni, etukäteiskurkkauksia kuvauksista, kivoja maisemia, päivän asuja ja meikkejä ja mitä nyt mieleen sattuu juolahtamaan.

We're all savages

IG:ssä kannattaa seurata myös tietenkin EMP:tä (@empfi), joka jakaa kuvien lisäksi myös tietoa kaikenlaisista kilpailuista ja alennuksista. The Rogue + the Wolf on IG:ssä nimellä @rogueandwolf ja jakaa todella inspiroivia kuvia tuotteistaan, tuotteita käyttävistä faneista ja asuvinkeistä. Seuraamisen arvoisia merkkejä ovat myös Killstar (@killstarco) ja Pinup Girl Clothing (@pinupgirlclothing), joista jälkimmäinen jakaa kuvia kaikenkokoisista ihmisistä käyttämässä merkin vaatteita ja näyttämässä superhyviltä.

Monet ovat jakaneet tarinoitaan siitä, miten Instagramin jatkuva virta hyvännäköisiä naisia ja fitness-pyllyjä on alkanut ahdistaa ja aiheuttanut alemmuudentunteita. Olen sitä mieltä, että jos näin käy, seuraa vääriä henkilöitä. Kuten alussa sanoin, seuraan muutamia ihmisiä, joilla on samanlainen vartalo kuin minulla ja joilta siksi saan hyviä pukeutumisvinkkejä. Heidän kuvansa ovat toki kauniita, mutta eivät aiheuta minussa kateutta tai ahdistusta, koska ne ei ole mitenkään saavuttamattomia. Ihmiset kiusaavat itseään turhaan haaveilemalla asioista, joita he eivät oikeasti voi koskaan saada. Seuraan myös muutamaa alusvaatetiliä, jotka jakavat kuvia kaikennäköisistä, -muotoisista ja -kokoisista ihmisistä. Nämä kuvat aiheuttavat minussa ahdistuksen sijaan iloa - kaikki vartalot voivat näyttää kauniilta ilman, että niiden on pakko muuttua.

Kauneuskäsitystä laajentavia tilejä ovat mm. MyLingerieAddiction (@mylingerieaddiction), Sierra McKenzie (@sierramckenzie0) sekä upea Stefania (@stefania_model ja @stefania_raw).  Vintage Erotica (@vintage_erotica) jakaa vähäpukeisten naisten kuvia eri aikakausilta - tämä tarkoittaa erilaisia kauneuskäsityksiä vastaavia kroppia. Kaltaiseni pitkähiuksisista miehistä pitävät voivat nauttia silmänruokaa päivittäin seuraamalla tiliä @longhairedboys.

Fanitan kympillä sveitsiläistä Ariane Valentinea (@mainlyboredom), jonka kanssa olemme pienimuotoisesti IG-tutustuneet, vaikka en tyyliltäni olenkaan samanlainen kuin hän. Sama juttu on hauskasti pukeutuvan Hester Sunshinen (@besta_hesta) sekä kohtalokkaan Segovia Amilin (@segoviaamil) kanssa. Ihana Vintage Vandal (@vintagevandal) pukeutuu niin upeasti, että häntä katsellessa alkaa itkeä verta. Samoin käy kun katsoo Sarah Amethystin kuvia (@thequeenofhurts). Meikkitileistä lempparini on inspiroiva Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) ja valokuvaajista Jellyfish Jones (@jellyfishjonesphotos) sekä superlahjakas luontokuvaaja Konsta Punkka (@kpunkka). Viimeiseksi on vielä pakko mainita mahtava pikkusiskoni, joka ottaa upeita kuvia ihan mistä tahansa - valmissalaateista sumuisiin teihin ja taiteellisiin selfieihin (@selafiel).

Näitä tilejä katsellessa omani näyttää ihan sillisalaatilta, mutta en saa pidättäydyttyä missään teemassa. IG-tili varmaan kuvaa jotenkin sielua ja mieltä samalla tavalla kuin työpöytä - sekin minulla on nimittäin aina ihan sekaisin ja täynnä tavaraa. Tällä hetkellä pöydälläni on perusjuttujen eli kahvikuppivuoren, teknisten laitteiden ja paperien lisäksi mm. irtoetuhiukset, kuivattua levää minigrip-pussissa, kengänpohjallinen ja keittiöpyyhe. Myös IG-seurattavieni lista on aika sekalainen.

Loppuun vielä kaksi kysymystä. A) Löysittekö hyviä seurattavia listasta? ja B) Onko kukaan muu yhtä innostunut The Rogue + the Wolfista?

Kategoriat: Ruki

Tagit: Alchemy Gothic fanituotteet harry potter instagram kaesikoru kaulakoru Korut mint sormus the rogue + the wolf tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: