The tide is high

Tältä näyttää feministi bikineissä

Ah, kesä ja bikinit! Löysin nämä ruusu- ja pääkallokuvioiset Bannedin bikinit EMP:n valikoimista, ja pakkohan niitä oli päästä kokeilemaan. Tiesin täsmälleen, millaisia kuvia haluaisin näiden kanssa: pin up -tyylisiä rantaotoksia. Halusin sellaisia ihania rockabilly-henkisiä kuvia, joiden katselemiseen kulutan nolostuttavan paljon aikaa Instagramissa. Pin up -kuvia on kiva katsella, sillä niissä näkee oikeasti erilaisia naisvartaloita. Kun muokkasin näitä kuvia, mieleeni tuli kuitenkin ajatus (kerta se on ensimmäinenkin, ehhhehee): voinko laittaa tällaisia bikinikuvia nettiin?

Feministi bikineissä? :O

Saako itseään kunnioittava nainen poseerata surullisenkuuluisassa tissi-pylly-asennossa ja vielä niin, ettei naama näy?

En kokenut kuvauksissa minkäänlaista alistumista tai alistamista, valitsinhan itse asuni ja päätin, minkälaisia kuvia haluan. Tykkään katsella naisvartaloa, se on minusta kaunis. Kuten sanoin, pin up -kuvista löydän minäkin samaistumisen ja ihailemisen kohteita - normaaliin mallimaailmaan en mahtuisi vaikka änkeämiseen osallistuisi useampi henkilö. Olen kuitenkin niin paljon kauhistellut sitä, että ihmiset yksinkertaistavat itsensä ja toisensa pelkiksi lihakimpaileiksi, että kavahdin: olenko tekemässä samaa?

Onneksi internetin ihmeellisestä maailmasta sain heti tukea. Kysyin eräässä feministisessä ryhmässä muiden mielipidettä näiden kuvien kera. Sain vahvistuksen sille, että tietenkin voin tehdä mitä haluan. En tajua, mistä epävarmuuteni johtui, olenhan tehnyt aikaisemminkin ihan supermakean uimapukupostauksen. Joten tässä tulee kuumia bikinikuvia täyslaidallinen!

Näin sinustakin tulee pin up -kuumis

Kissansilmärajaus ja punainen huulipuna = hyvä lähtökohta mille tahansa

En ole mikään kampaus- tai meikkiekspertti, eikä minusta sellaista koskaan tule tällä sinne päin -luonteella. Tykkään kuitenkin meikkaamisesta, joten opastan teitä sen minkä osaan. Perusfiftarimeikkiin kuuluu kissansilmärajaukset, punainen huulipuna ja kauniisti kaartuvat kulmakarvat. Tämä on helppo ja kiva arkimeikki. Lisäsin tähän perusmeikkiin vihreää luomiväriä ja vihreät otsahiukset, ja näytin heti vähän erilaiselta. Hiuksia kiersin jonkinnäköiselle victory rolls -kampaukselle - minulta ei kannata ottaa neuvoja kampaukseen, sitä varten kannattaa katsoa ohjeita esimerkiksi tästä Youtube-videosta.

Ooh, mitä ihanaa rannalle on ajautunut?

Vaatteet, kampaus ja meikki ovat niitä helppoja osioita tässä lookissa. Vaikein on asenne. Olen nähnyt liian monta hartiat lysyssä t-paidassa rannalla värjöttelevää, itseään häpeilevää naista. Ihan oikeasti, naiset! Minä en todellakaan ole missään mallin mitoissa, mutta katsokaa, miten upeita kuvia tässä postauksessakin on. Kaikki on kiinni asenteesta. Itseensä luottava ja arvonsa tietävä ihminen on aina paremman näköinen kuin epävarma tönkkö. Olen ottanut paljon kuvia erilaisista ihmisistä, ja vaikeimpia kohteita ovat aina ne henkilöt, jotka ovat epävarmoja (kameran edessä tai muutenkin). Heillä on jäykkä hymy, pahoillaan oleva katse ja vartalo käpertynyt ihme sykkyrään. Sitä ei korjata kauneudella, hoikkuudella tai Photoshopilla. Joten edelleen: laihdutuskuurin tai pistosten sijaan kehottaisin ihmisiä laittamaan rahansa vaikka terapiaan ja aikansa itsetutkiskeluun.

Keep calm and love yourself

Älkää silti luulko, että tällaiset kuvat syntyisivät itsestään. Bloggaajankaan elämä ei ole niin helppoa ja aurinkoista rannalla makoilua, miltä se saattaa vaikuttaa. Ensin jouduin tappelemaan nälkäisen ja väsyneen mieheni kanssa siitä, tuleeko hän ottamaan minusta kuvia. Toiseksi yläosa olikin minulle hieman liian pieni, ja jouduin vähän säätämään, jotta näistä kuvista saataisiin edes jotenkin siveellisiä. Sitten rannalla satoi ja lämpötila olikin mieltäylentävät kymmenen astetta. Hiekalle ei todellakaan ollut mukavaa asettua, vaikka näytänkin siinä rennosti makaavan. Mutta kuvat oli pakko ottaa, eikä siinä paljoa helteitä odotella. Tässä todelliset tunnelmani shokeeraavassa behind the scenes -kuvassa:

Bloggaajan elämä ei ole aina helppoa :(

Mutta kauneudesta on kärsittävä ja tällaisen lopputuloksen takia mieluusti kärsiikin. Lopulta se mieskin oli ihan tyytyväinen, kun sai kehuja onnistuneista kuvista. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Muistakaa te pysyä vartalopositiivisina ja nauttia rantaelämästä, bikineistä ja lämästä!

Kategoriat: Ruki

Tagit: banned bikinit tuotteet Uimapuku | Pysyvä linkki

Jaa tuote: