Urbaani seikkailija

Nyt kun semihelteet vihdoin saapuivat, muistin, miksi en tykkää kuumasta ilmasta. Hiukseni on nimittäin supersuoraa laatua, ja jos jollain ilveellä saan ne kiharretuksi, kuumuus latistaa lopputuloksen muutamassa tunnissa ja päästäni tulee lattana. Onneksi pin up -kiharat ja -kiehkurat voi hyvin jättää viileämmille ilmoille, sillä olen löytänyt uuden hiustyylin (tai oikeastaan vanhan): nimittäin ysärihenkiset saparopompulat! Ysäritukan kaveriksi sopii niin goottivibat kuin urbaani katutyylikin.

Söpöt ja huolettomat ysäripompulat! Ja sinertävät huulet, tottakai.

Ysäritukka

Ikinä en olisi kuvitellut palaavani lapsuudenaikaiseen tukkamuotiin ja kammottaviin ysärikampauksiin. Niin on nyt kuitenkin käynyt, ja mikä pahinta, olen ilmeisesti saanut jonkinlaisen auringonpistoksen tai kenties pysyvän aivovaurion, sillä nämä ysäripompulat eivät näytä mielestäni enää ollenkaan kammottavilta! Muistatteko Gwen Stefanin 90-luvulla? Ja ne kuvat, joissa näytettiin hänen hiustyyliään ennen ja jälkeen muodonmuutoksen? Ysäri-Gwenillä oli pinkit hiukset saparoilla ja glamour-Gwenillä puolestaan tyylikkäät platinanvaaleat Marilyn-hiukset eleganteilla laineilla. Miksi oi miksi se pinkkisaparoinen Gwen alkaa miellyttää silmääni yhä enemmän ja enemmän? Antauduin vieteilleni ja kokeilin ysärisaparoita. Kokeile sinäkin:

1. Tukka saa olla hapsuinen - se on yksi syy, miksi tätä hiustyyliä rakastankin, etenkin näin kuumaan aikaan. Tupeeraa hiuksia hiukan sotkuisiksi. Tee jakaus joko keskelle tai hiukan sivulle, kuten minä. 2. Haro tukka sormin ponnareille. Voit laittaa yhden päälaelle hipsterityyliin, kaksi ponnaria mahdollisimman eteen kuten minä näissä kuvissa tai voit mennä totaalisen Gweniksi ja vetää pään täyteen pieniä ponnareita. 3. Ota ponnarista ulos tuleva hiustupsu ja ala kierittää sitä. Tiedättekö sen langanpunontatekniikan, jossa lanka kieritetään ja lopulta se kietoutuu itsensä ympärille? Tee sama hiuksille. Kun hiustupsu on kieritetty tönköksi, tee siitä pieni sykerö. Sykerö saa olla sotkuinen. 4. Laita hiuskierteen pää ponnarin alle tai kiinnitä se pinnillä ponnarin viereen. Pöyhi saparoitasi sormin ja irrottele hiussuortuvia sieltä täältä, jotta tukka näyttäisi vielä huolettomammalta. 5. Jos haluat, viimeistele kampaus hiusliidulla. Minä laitoin punertavan lilaa hiusliitua irtonaisiin suortuviin ja etutukan juureen.

Rokkaan ysäritukan

Urbaani rock-tyyli viimeistelee ällösöpöt saparot

Koska pikkutytöt ovat aika lailla pilanneet ällösöpön saparokampauksen meiltä aikuisilta naisilta, vaatii tukka parikseen astetta rockimman asustuksen. Meikki on minulla muuten aika perussettiä, mutta menin vielä pari astetta ysäriin päin näillä liloilla huulilla. Tämä tukka on siitä hauska, että se sopii oikeastaan monenlaiseen tyyliin.

Urbaani rentoiluasu

Korkeavyötäröiset shortsit ja crop top -paita ovat Urban Classicsin valikoimista. Olen viime aikoina inspiroitunut perusvaatteista ja oman persoonan lisäämisestä niihin asusteilla - Urban Classicsilla on laadukkaita arkivaatteita, joita on helppo lisätä omaan perusvaatekaappiin ja asustamaan villimpiä kuoseja. Kuitenkin mallisto seuraa sillä tavalla trendejä, että esimerkiksi nämä shortsit ovat korkeavyötäröiset - ikävä kyllä tummansiniset shortsit on tällä hetkellä loppu valikoimista, mutta niitä saa kuitenkin pitkälahkeisena versiona. Värit ja kuosit ovat siis aika neutraaleja ja klassisia, mutta vaatteiden leikkaukset ja mallit muodin mukaisia. EMP:n oman Black Premium -malliston parkatakki on aivan ihana ja siitä tulee varmasti seuraava kasitakkini. Kasitakilla tarkoitan seiskaluokalla ostamaani takkia, jonka oikeassa hihassa oli numero 8. Käytin takkia vielä viime vuonnakin, mutta viimein hyvästelin reikäisen ja hiutuneen takin vaatekaapin melko pysyvään lepoon (en suinkaan heittänyt sitä pois!). Takki säilyi käytössäni yli 10 vuotta, sillä joistakin vaatteista sitä vaan pitää. Tämä takki on juuri sellainen: sopivan käytännöllinen ja rento, mutta kuitenkin tosi tyylikäs ja juuri oikean verran rock, jotta se sopii tosi moneen tyyliin. Kangas on pehmeää mutta kestävää, hiukan hohtavaa kangasta, taskuihin mahtuu sen verran tavaraa, että ne korvaavat hyvin käsilaukun ja takki on vain supercool. Malli on rento, vaikka tarvittaessa vyötäröä saa kiristettyä, pituus on täsmälleen oikea, takissa on huppu ja metalliset niitit. Vuorikin on hienoa ruutukangasta! Voin suositella tätä lämpimästi kaikille kevyeksi loppukevään, kylmän kesän ja alkusyksyn takiksi. Varautukaa näkemään minut tässä kaupungilla, lenkillä ja yöelämässä seuraaviin pakkasiin asti.

Yritin asun rouheudella (tämä on ilmeisesti muuten TV:stä tutun sisutaja Marko Paanasen lempisana!) hillitä saparoiden lapsellisuutta. Asusssa parasta kuitenkin on sen rentous ja helppo puettavuus, nimittäin toivun paraikaa nilkkaleikkauksesta. Tiedättekö, mikä homma on ottaa asukuvia jalka paketissa?

Kategoriat: Ruki

Tagit: crop top emp black premium grunge grunge style Hiusvaeri Kampausohjeet Killstar korkeavyoetaeroeiset Minishortsit parkatakki takit tuotteet tyylivinkki urbaani urban classics ysaeri | Pysyvä linkki

Jaa tuote: