Uusi vuosi ysärityylissä

Hei ihmiset, vuosi on kohta pulkassa! Joka puolella muistellaan vuoden parhaita ja surkeimpia tapahtumia. Olen törmännyt ainakin listauksiin parhaista meemeistä, tyhmimmistä uutisista ja hulluimmistä salaliittoteorioista. Instagramissakin saa listattua vuoden 9 tykätyintä kuvaa. On ihan hauska kerrata vuoden aikana tapahtuneita asioita, mutta tässä postauksessa en keskity vuoden parhaimpaan asuuni (täällä), postaukseeni (täällä), meikkeihini (täällä) tai mihinkään sellaiseen. Annan vinkit siihen, miten pelastautua joulukiloilta uudenvuodenjuhlia varten, miten kimaltaa ja tehdä übercool ysärimeikki.

Come as you are

Joulukiloja - mitä tehdä?

Apua, upeat uudenvuodenbileet tulossa, ja joulukiloja (lähinnä turvotusta) on kertynyt keskivartaloon ja naamaan! Mitä tehdä? Ei hätää, MRV antaa parhaat vinkit kinkkuoloihin!

Jump Around

Oikea vastaus: älä tee mitään. Nauti olostasi ja syö vielä vähän lisää. Parhaassa tapauksessa kilot ovat syöpöttelystä syyllisen mielesi kuvitelmaa. Pue yllesi ihan juuri sitä, mitä haluat. Pieni turvotus ei estä ainakaan minua pukemasta ylleni glitteristä ja kimaltavaa minihametta. Näytän siinä hyvältä joka tapauksessa.

Vuoden viimeiset vinkit ysärilookkiin

Olen koko vuoden intoillut ysärijutuista. Itse asiassa intoilin niistä jo vuonna 2014 galaksikuosipostauksessa... No, joka tapauksessa: ysäri ei ole lähtemässä keskuudestamme vielä mihinkään vielä vuonna 2016:kaan.

...Baby one more time

Olen oikeastaan aika yllättynyt, miten kauan vuosikymmen on pysynyt muodissa ja miten laajalle se on levinnyt. Ruotsinlaivalla oli (ihan mahtava!) coverbändi soittamassa ysäriklassikoita. Kaikissa kaupoissa myydään 90-luvun muovisia chokereita ja IG:ssä kaikkien alternativetytsyjen jaloissa on puolen metrin korkuiset läskipohjakengät. Muovisen chokerin sijaan minulla on kaulapantamainen Mintin Femme Fatale -kaulakoru. Minulla on aika pyöreä leuka ja lyhyt kaula, mutta yllättävän hyvin choker sopii minullekin!

Truly Madly Deeply

Haukankatseiset lukijat nyt ehkä bongasivatkin sen, että minulla on päässäni peruukki - ja osassa kuvia pelkkä peruukkisukka, joka saa hiukseni näyttämään siililtä! Vaaleamman ruskeat hiukset sopivat hyvin meikkiin, joka on hillityn ysärihenkinen. Huulissa on sotkettuna mustaa, punaista ja tiilenruskaa. Koko meikissä on aika maanläheiset sävyt muutenkin. Kasvoihin olen lisännyt vähän varjostusta ja ihomeikkiä. Kulmiin harjasin väriä, mutta jätin ne aika luonnollisiksi, ja silmät jätin kokonaan meikittä. Tummat huulet ja joulusta väsyneet, meikittömät silmät luovat aika jännän kontrastin! Lisäksi silmämeikin puuttuminen poistaa liiat goottivibat chokerista -  tietenkin ellei hae juuri niitä.

Skottiruutuiset bestikseni

Intoilin alkuvuodesta Demonian kiilakoroista. Uusi vuosi onkin hyvä aloittaa vanhan ystävän kanssa, mutta uudella kuosilla! Olen käyttänyt mustia kiilakorkoja ihan laittoman paljon, koska ne ovat niin mukavat jalassa mutta kuitenkin tuovat lisäsenttejä (näiden kenkien kanssa olen melkein 190-senttinen, wuhuu!). Nyt Demonialta on tullut kengistä myös skottiruutuiset versiot. Ah! Rakastan skottiruutukuosia.

My heart will go on

Let's get loud

Vaikka tässä esittelenkin uudenvuodenjuhlien tyyliä, aion itse viettää vuodenvaihteen en vain kotona, vaan lanittaen kotona! Muutamassa kuvassakin esiintyvä Sir Vili ei hirveästi välittänyt raketeista viime vuonna, mutta tämä on vasta sen toinen uusivuosi, joten en halua jättää sitä yksin rakettien paukkeeseen. Siispä pidämme lanit meillä kotona muutaman ystävän kesken. Voitan kaikki Age of Empiresissä.

Hyvää uutta vuotta teille kaikille ihanille lukijoille! Olkoon vuotenne täynnä kaikkea kivaa ja ikimuistoista!

Kategoriat: Ruki

Tagit: 90-luku choker demonia demonia bravo juhlatyylit kaulakoru kiilakorot Korut tuotteet uusi vuosi ysaeri | Pysyvä linkki

Jaa tuote: