Väriterapiaa kevätmielen piristykseksi

Minulla oli viime viikolla työhaastattelu. Ennen sitä päätin vähän virkistää väriäni. Koko homma karkasi tietenkin vähän lapasesta, ja lopputuloksena päässäni olikin kauan odotettu Olkiluoto 3! Vähän ärsytti mennä työhaastatteluun ydinjätepäänä, koska tätä ominaisuutta ei välttämättä ensimmäisenä mielletä kovin äikänopemaiseksi. Lopulta kuitenkin ajattelin, että jos tukanvärini on syy olla palkkaamatta minua, ei paikka varmaankaan ole edes minua varten. Lisäksi olin oikeastaan alkanut tykätä tukastani. Oikeastaan aika sikana. Päätin harrastaa väriterapiaa oikein kunnolla ja loin tämän tukkaa täydentävän (ja korostavankin) lookin pienellä silmienvärin vaihdoksella ja meikillä.

Yellow Crowe Eye

Piilolinsseillä piristystä elämään

Tykkään tosi paljon vihreän ja violetin yhdistelmästä, joten huuliin ja mekkoon valitsin tummanviolettia väriä. Mekko on oikeastaan kirpparilöytö, ja kun ostin sen, se oli ärsyttävän pinkki. Sellaisen haalistuneen mummon lakanan pinkki. Yritin värjätä siitä mustaa, mutta koska olen käsitöissä aivan kädetön, en osaa käyttää edes pesukoneväriä. Niinpä lopputuloksena oli tummanvioletti mekko. En tiedä, onko minulla hyvä tuuri vai näenkö vaan asiat aina positiivisesti, mutta tummanvioletti on oikeastaan kivampi kuin musta. Etenkin nyt, kun se sopii tukkaanikin.

Sitä väriterapiaa varten siskoni oli tutkinut miellyttäviä väriyhdistelmiä, ja hän kertoi, että kannattaa kokeilla kolmen värin yhdistelmää: ensin valitaan kaksi vastaväriä ja kolmas väri otetaan jomman kumman värin vierestä. Siispä valitsin tähän lookiin vastavärit violetin ja keltaisen ja kolmanneksi väriksi keltaisen vierestä vihreän. Keltainen on piilolinssieni väri. Nämä piilolinssit ovat Eyecatcher-merkiltä ja nimeltään Yellow Crowe Eye.

Tykkään hirveästi piilolinssien luomasta efektistä, siis siitä, että ne muuttavat ulkonäköä niin paljon. En ole koskaan sen enempää kiinnittänyt huomiota silmieni väriin, jotain vihreänharmaata ne ovat, mutta kun värin muuttaa, muuttuvat kasvotkin aika paljon. Tai ainakin katse. Meikkikin näyttää aivan erilaiselta. Harmi vaan, että piilolinssien laittaminen on minusta aika vaivalloista, vaikka kuulemma siihenkin tottuu kun sitä joka päivä tekee. Toisaalta ei kai tämä keltasilmälook olisikaan ihan joka päivään sopiva.

Kun näiden kanssa hymyilee, näyttää aika psykoottiselta.

Ainoa ero sinun ja hulluuden välillä on keltaiset silmät

Keltaisista silmistä, tummista huulista ja tästä väriyhdistelmästä muutenkin tulee hieman yliluonnollinen, etten sanoisi noitamainen, fiilis. Tätä korostamaan valitsin koruksi asuun The Rogue and the Wolfin Spider Silk Blade Necklacen, jossa on aika kivat mystiset okkultismivibat mutta joka ei kuitenkaan suoraan sisällä mitään tunnettuja symboleita. Koru on oikeastaan melko graafinen ja sopii monenlaiseen asuun ja tilanteeseen.

Spider Silk Blade Necklace

Koska tässä noitalookissa on kivat keväiset värit mustan sijaan, tämä on vähän kuin vastakohta syksyiselle tummalle samanaiheiselle asulle (Resting Witch Face -postaus täällä). Tämähän on siis pääsiäisnoita! Vaikkei noitamuodista nyt innostuisikaan, voi väriterapiaa kokeilla muissakin tyyleissä. Kevät on nyt jatkunut niin pitkään kylmänä ja luonnon herääminen on viivästynyt, että tässähän tarvitsee ryhtyä itse toimeen, jos haluaa nähdä väriloistoa. Miksei värejä voisi käyttää omassa naamassa?

Kategoriat: Ruki

Tagit: choker-korut eyecatcher Hiusvaeri kaulakoru Korut Meikki meikkivinkit nenaekoru noita piilolinssit the rogue + the wolf tuotteet Witch Witchcraft | Pysyvä linkki

Jaa tuote: