Vintage-inspiroitunut mallisto Bannedilta

On taas se vuodenaika, kun minua houkuttelevat hulmuavat helmat ja pastelliset värit. Silmiini pistikin, että yleensä niin rock-henkisen merkin Bannedin uuden malliston tuotteet ovat huomattavan vintage-henkisiä! Minullehan tämä sopi ja päätin testata merkin uudet Dancing Days- ja Vintage Inspired -mallistot raportoidakseni teille mielipiteeni ja suositukseni niistä.

Niin tärkeät yksityiskohdat: korut, TASKUT, hihansuiden napit ja nauhakengät! <3

Dancing Days & Vintage Inspired

Bannedin Dancing Days -mallistoon kuuluu tämän Splendid-hameen lisäksi mm. aivan übermakeat, korkeavyötäröiset ja leveälahkeiset housut! Myös nämä kiilakorkoiset Dots-nauhakengät ovat samasta mallistosta. Vaikka housut houkuttelivatkin, valitsin kuitenkin tämän hameen housujen sijasta, sillä kuten tiedätte, olen vannoutunut hameihminen. Kellohameita ei ole koskaan liikaa.

Hame on paksua, kiiltäväpintaista materiaalia. Se pysyy siis hyvin ryhdissä ja pyöriessäni levittäytyy kauniisti ympärilleni. Ei siis ihme, että malliston nimi on Dancing Days! Voisin kuvitella, että hame sopisi erittäin hyvin tansseihin. Plussaa tulee myös TASKUISTA! Miksi kaikissa hameissa ei ole taskuja, en ymmärrä. Tässä kuitenkin on, joten käytännöllisyyspisteitä ropisee. Jonkin verran arveluttaa se, rypistyykö hameen kangas ahkerassa arkikäytössä, sillä en ole kovin ahkera silittäjä. Lisäksi hame on aika pitkä, mikä ei minua haittaa, mutta kovin lyhyillä se saattaa ulottua suhteellisen matalalle - ainakin ilman tyllimekkoa.

Kenkien istuvuudesta tulee hyvät pisteet. Tilasin kokoa suuremmat (kokoa 40), sillä viimeksi Bannedin korkokengät olivat tooodella pienet. Kokoa isompi istuu näissä hyvin ja lisäksi nauhoilla saa vähän säädettyä istuvuutta. Näillä on mukava kävellä, kuten aina kiilakoroissa. Ulkonäkö on myös kivan kesäinen ja tosiaan, vintage-henkinen.

Bannedin Dancing Days -hame ja Vintage Inspired -paita

Dancing Days -malliston lisäksi testasin Vintage Inspired -malliston Bride Side -paitaa harmaansinisenä. Olen viime aikoina innostunut filttereistä. Ainut ongelma niissä on vain se, että ne saattavat muuttaa värejä. Tämä ei tietenkään muuten haittaa, mutta jos esimerkiksi huulipunan tai vaatteiden värit muuttuvat, se voi antaa väärän kuvan teille lukijoille. Tämän paidan väri on ylimmissä kuvissa vähän liian sininen - oikeasti väri on hiukan harmaampi ja pastellisempi. Tuotekuvan väri EMP:n sivuilla vastaa hyvin paidan väriä, ja ehkä oikea ylläolevista kuvista. Paitaa on saatavilla myös beigenä ja mustana versiona. Minulla kesti oikeasti pitkän aikaa päättää, minkä värisen haluan. Olisin voinut ottaa kaikki! Paidassa on huolitellut yksityiskohdat: hihansuissa on rivi nappeja ja napit on päällystetty kankaalla.

Tämä asu saa minut tuntemaan oloni kohtalokkaaksi!

Paita on tosiaan nappipaita, mikä normaalisti aiheuttaa näillä jättimamboilla ongelmia, mutta tilasin silti koon L, koska paita näytti tilavalta. Olisi pitänyt ottaa XL, sillä napit meinasivat ratketa, kun toiveikkaasti kokeilin paitaa ekan kerran. Harmistuin ja yritin vaikka minkälaisia tissiensitomistouhuja, mutta ei onnistunut. Lopulta keksin, että ompelen sauman ylimpien nappien kohdalta kiinni. Tämä yhdistettynä litistävimpiin urheilurintsikoihini toimi! Rintamus näyttää niin siistiltä, että taidan toteuttaa tämän kikan kaikkiin napitettaviin paitoihini ja mekkoihini, ja heitän suosiolla kaikki hakaneulaviritelmäni pois. Ne ratkeavat aina muutenkin silloin, jos vedän vähän liian syvään henkeä.

Rogue + The Wolf ja sininen tukka

Asu sai minut tuntemaan oloni aika kohtalokkaaksi ja jostakin syystä vähän etelävaltion kaihoisaksi kaunottareksi. Onneksi värikäs tukkani ja okkultismihenkinen koruni pelastivat liialta vintage-hurahdukselta. Kävin vähän aikaa sitten kampaajalla hankkimassa itselleni revontulitukan. Tykkään tästä tosi paljon! Shokkivärien kanssa on vain se ongelma, että ne haalistuvat aika nopeasti. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen! Olen keksinyt, että voin lisäillä hiuksiini hoitoaineella laimennettua shokkiväriä ja saan joka pesulla vähän erinäköiset hiukset! Nyt tähän versioon olen lisännyt jotakin vanhaa punaisensävyistä hoitoainesävyä ja Manic Panicin Rockabilly Blue -sävyä sekä näiden yhdistelmää. Tukka on välillä sininen, välillä punertava, joskus liila tai vihertävä ja välillä jopa harmahtava. Joka kerralla se on vaan hienompi! Ehkä voisin kokeilla seuraavaksi jotakin yhdistelmää, kenties keltaista ja pinkkiä ja vihreää...

Rogue + The Wolf Eclipse Necklace. Tämä filtteri ja muokkaus yrittää hahmotella sellaista southern beauty- ja Tuulen viemää -henkeä. Vaikka se ei kyllä tee palveluksia iholle :D

The Rogue and The Wolfin EMP:lle saapumisesta intoilin jo täällä. Nyt merkiltä on tullut lisää kaikkea uutta ihanaa! Sormuksia en ole vielä uskaltanut kokeilla, koska olen tunnettu nakkisormi, mutta kaulaani onneksi mahtuvat vielä korut. Tilasin nyt tämän yllä näkyvän Eclipse Necklacen (hehe, necklacen eli  ihan tuttavallisesti kaulakorun). Koru on vielä hienompi kuin musta Eclipse ja eri materiaalia. Vaikka musta on aina cool, on tässä pastellisessa versiossa jotain omaa magiaansa.

Tässä oli kaikki tällä erää! Mitäs tykkäsitte?

 

Kategoriat: Ruki

Tagit: banned dancing days fiftarityyli Hiusvaeri kaulakoru kellohame kengaet kiilakorot korkokengaet Korut Manic Panic modern vintage the rogue + the wolf tuotteet vintage Witch | Pysyvä linkki

Jaa tuote: