Mitä jäi käteen E3 - messuista

Ehkä se kaikkein suurin tulevien pelien esittelytilaisuus, Electronic Entertainment Expo eli E3, on jälleen takana, enkä malta olla hieman tarttumatta siihen, mitä jäi käteen vuoden 2016 tapahtumasta. Kokonainen joukkio eri pelitaloja marssitti esiin toinen toistaan paremman kuuloisia ja näköisiä pelitrailereita. Kuinka moni näistä peleistä lopulta on oikeasti hyvä, jää nähtäväksi, mutta tässä meikäläisen poiminnat mitä ainakin itse aion seurata!  

Space Invaders 3D remastered hypermix 2020 incoming. Virtuaalitodellisuus on täällä!

E3: Vanha on parempi kuin pussillinen uusia – nämä pelit palaavat

1.Ah kyllä, lopultakin se toteutuu, nimittäin alkuperäinen Crash Bandicoot trilogia palaa vuonna 2017 takaisin täysin uudistetulla ilmeellä! Olen blogissakin aiemmin kertonut, kuinka Crash Bandicoot – pelit saivat minut pikkupoikana tekemään syrjähypyn Nintendosta hetkeksi PlayStationiin. Nyt kun olen aikuinen eikä minun tarvitse enää valita, sillä minulla on sekä WiiU että PS4, olen enemmän kuin innoissani tästä! Vastuun saanut studio ei ole tällä hetkellä kovassa huudossa, mutta tätä on kyllä todella vaikea kusta. 2. The Elder Scrolls V: Skyrim. Itsehän olen aina ollut uskollisesti konsolimies, joten Skyrimikin jäi sitten pelaamatta vaikka Steam-alesta sen joskus nappasin. Kyseessä on kyllä ainakin tarinoiden mukaan sellainen aikasyöppö, että kun Special Edition julkaistaan nykykonsoleille ja PC:lle lokakuun 28. päivä, täytynee ottaa muutama viikko vapaata kaikesta ja keskittyä olennaiseen. 3.Final Fantasy XII ja Dragon Quest VII. Edellämainittu PS4 ja jälkimmäinen 3DS, molemmat melkeimpä pakollisia hankintoja. Ei ehkä puhuta ihan Skyrimin kaltaisista timanteista, mutta laadukkaita RPG-pelejä Square Enixiltä! FF tulee ensi vuoden puolella, mutta DQ jo ihan lähiaikoina.

Shokkiuutinen: Atari on vetäytynyt konsolisodasta. Jatkossa yritys keskittyy lähinnä retroiluun ja chillailuun. Atari - T-paita

 

Ja tässä kiinnostavimmat uutuudet @ E3 (uijuijuijui)

1.The Legend Of Zelda: Breath of the Wild. En olisi Nintendon orja enkä mitään, jos en nostaisi tätä ensimmäiseksi. Järkyttävän upean näköinen peli, jonka pelikuvaa Zelda-fanit ovat odottaneet kieli pitkällä jo siitä asti, kun siitä näytettiin traileri E3 – tapahtumassa vuonna 2014. Pelin piti alun perin ilmestyä jo seuraavana vuonna, mutta nyt se on lykätty peräti vuoteen 2017. Tästä on ollut todella paljon nillitystä interwebsissä, mutta kumma kyllä, se lakkasi samantien kun Breath of the Wild saatiin ruutuun! Tutustu tähän ja ala sinäkin Nintendonörtiksi.

Ensimmäistä kertaa sitten ensimmäistä kertaa, on The Legend Of Zelda saamassa täysin avoimen maailman! The Legend Of Zelda - retrolippis

2.Uusi Spider-Man yksinoikeudella PS4. Hämähäkkimies on elokuvien ja pelien aiheena kuin pulppuava lähde, jota ei vain osata hyödyntää. Edellisen kerran pelasin hyvää Spider-Man peliä alkuperäisellä pleikkarilla, mutta nyt odotukset on taas nostettu.

Kuka muistaa? Kyllä sen nippanappa Hämähäkkimieheksi tunnisti. Spider-Man - t-paita

3.Hideo Kojiman uutuus Death Stranding. Metal Gear Solid – pelien luoja otti hatkat Konamilta ja näyttää nyt pelimaailmalle Norman Reedusin karvatonta persettä. Erittäin hämmentävä traileri, kukaan ei tiedä mitä tapahtuu, mutta jäämme jännityksellä odottamaan.

Tämä kuva kertoo kaiken tarpeellisen tuosta trailerista. Odotoukset ovat siis korkeat. Norman Reedus - funkopop

4.God Of War. Tämä pelisarja on ollut erittäin menestyksekäs Hack N’ Slash mättö, mutta nyt sarja näyttäisi menevän hieman erilaiseen suuntaan. Trailerilla nähtiinkin parrottunut, vanha ja viisas Kratos ja ärsyttävähkö pikkupoika. Nappien hakkaamisen sijaan näytettäisiin keskittyvän taktisempaan taisteluun, eikä tarinakaan ilmeisesti ole enää vain verta ja suolenpätkiä!

Uudistunut ulkonäkö on silmiinpistävä. Kratos - funkopop

Lisäksi:  Electronic Arts väläytti vähän erittäin lupaavan näköisiä Star Wars  - pelejä, Microsoft ei aio luovuttaa, vaan tekee vielä ainakin yhden uuden konsolin, lupaavan kuuloinen Days Gone – yhdistelmä Last Of Us ja Sons Of Anarchya ja ompa kuulema uutta South Park - peliäkin tulossa! Ihan näillä näppäimillä julkaistaan myös uusi, kivannäköinen Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) peli pleikkarille. Kyllä kelpaa olla videopelaaja tällaisina aikoina.

Mitä peliä sinä odotat eniten?

 
Pysy kanavalla! – Teemu Michael

Kategoriat: teemu.kongas@hotmail.com leffat-tv-pelit

Tagit: attack on titan Breath of the Wild crash bandicoot Dragon Quest E3 final fantasy God Of War Hideo Kojima Last Of Us LEFFAT, TV & PELIT Metal Gear Solid nintendo shingeki no kyojin Skyrim Sons Of Anarchy Sony south park spider-man star wars the legend of zelda | Pysyvä linkki

Jaa tuote: