Kesä ajaa nörtinkin ulkoilemaan - ja tennarit

Kesä tulee kovaa kyytiä ja aurinko alkaa taas ärsyttävästi heijastelemaan ruudulla. Ennen pitkää ajaudutaan tilanteeseen, jossa USB-tuulettimen teho ja ikuisesti kiinni niitattu pimennysverho eivät enää riitä pitämään lähestyvää kesää ulkona, vaan joudut keskeyttämään sen Kawaii Baka No Jutsun jakson 860 ja siirtymään ulos. Jos terassien oluthanat tai valkoiset tötterökioskit eivät houkuttele, on kesässä ainakin yksi hyvä asia: Tennarit.  

Tämän kuvan ainoa tarkoitus on todistaa, että kesä tosiaan on tulossa tänäkin vuonna. Vans - Brigata - tennarit

   

Kuka ei tykkäisi tennareista?

Aikoja aikoja sitten Yhdysvalloissa suunniteltiin sikäläiseen marginaalilajiin "koripalloon" tietynlaiset kengät. Conversen valmistamat koripallokengät levisivät pitkin ja poikin maailmaa, kenties siksi että ne olivat täysin sukupuoleen ja tyyliin sitoutumattomat, jokaiselle sopivat kengät. Skeittareille, surffareille ja muille raggareille alkoi myöhemmin valmistaa kenkiä Vans. Suomessahan ei koripalloa tai surffareita pidetä juuri minään, joten kengät saivat yhteisen, uljaan ja loogisen lempinimen tennarit eli tennistossut. Nimestään huolimatta ne eivät suinkaan ole vain urheilukengät, vaan ne ovat täydelliset esimerkiksi baariin. Tai ihan muuten vaan. Kengät ovat mukavat, tyylikkäät ja ne on helppo pestä. Miksi pitäisit enää mitään muita kenkiä?

Meillä on ehkä liian lyhyitä ihmisiä, harva yltää siihen koriin. Converse - Chuck Taylor AS Core - tennarit

 

Hiekalla tossut ovat omimmillaan, mutta koripallo ja tennis ovat molemmat hieman heikkoja beach-lajeja. Vans - Brigata-tennarit

   

Tennarit - parisuhteen kulmakivi

Täydellinen lahja kumppanillesi? Tennarit. Täydellinen lahja itsellesi? Uusi televisio. Kun molemmilla on jalassaan mukavat kengät joilla taapertaa, on seurustelu paljon helpompaa. Ilman jalkakipuja v-käyräkin nousee paljon maltillisemmin. Yhteistä matkaa on paljon kivempi ja helpompi kulkea, kun on kunnon kengät. Ja tiedät kyllä itsekin, että ne alennuskorin 10€ halpiskengät on tyhmät. Ja huonot.

 

Tämä tennariasetelma symbolisoi parisuhteen voimasuhteita tässä oravanpyörässä. Conssit ja Vanssit

 

Joten mitä vielä aikailet? Tee itsellesi tai kumppanillesi palvelus ja osta kunnon tennistossut. Thank me later.

 

Ps: Ensi kerralla palataan taas takaisin mukavuusalueelle eli leffat, tv ja pelit.

Pysy kanavalla! - Teemu Michael
 

Kategoriat: teemu.kongas@hotmail.com

Tagit: all star brigata converse converse all star kesae tennarit tennistossut terassi TYYLI Vans | Pysyvä linkki

Jaa tuote: