Odotetuimmat pelit (PS4 ja Switch) vuonna 2017

Koska elämä ei voi olla pelkkää raatamista ja elokuvien katselua, täytyy välillä myös pelata. Pelivuosi 2017 näyttää videopelaajan silmin äärimmäisen hyvältä, eikä vähiten siksi, että Nintendolta tulee uusi konsoli, Nintendo Switch! PS4 on mennyt konsolimyynnissä menojaan myös jouluna, mutta tuleeko tähän muutos 2017? Nyt seuraakin allekirjoittaneen henkilökohtainen TOP10 - lista vuoden odotetuimmista peleistä! Laskuista jätetään kylmästi pois Xbox One - eksklusiivit, koska en vieläkään tunne yhtään ihmistä, joka kyseisen konsolin omistaisi. PC Master Race tietää, että olen Nintendon fanipoika, joten se tuskin edes lukee tätä.  Lähdetään perinteisesti pohjalta ylöspäin!

"Voi pojat, katsokaa näitä kaikkia hienoja uutuuksia!"

 

(11. Kingdom Hearts 3, PS4, JOS ilmestyy, mikä on hyvin epätodennäköistä)

Jo vuoden 2013 E3 messuilla paljastettu Kingdom Hearts 3 on yhä edelleen monien listalla ensimmäisenä. Disneyn hahmoja Final Fantasyyn sekoittavan pelisarjan kolmas osa on laitettu alulle jo niinkin aikaisin kuin 2006, mutta Soran, Akun ja Hessun seikkailuja ollaan saatu odottaa vuodesta toiseen. Kuvaavaa oli erään verkkokaupan kommenttiosion vastaus: "Peli on kehitysvaiheessa, eikä todennäköisesti ehdi ilmestyä tänä vuonna (2014)." Tammikuussa kuitenkin saapuu Kingdom Hearts 2.8 HD, joka tuo DS:n harvoja saavuttaneen Kingdom Hearts: Dream Drop Distance - pelin Playstationilla pelattavaan muotoon. Lisäksi pelissä nähdään myös uutta, kolmosta pohjustavaa sisältöä. Muistetaan, että ikuisuusprojekti Final Fantasy XV julkaistiin viime marraskuussa, kyllä tämäkin lopulta saadaan ulos. Täytyy vain uskoa.

10. Marvel vs. Capcom: Infinite, PS4, Xboxone, PC:

Mitä tapahtuu kun marssitetaan Marvelin supersankarit ja Capcomin taistelijat tappeluun? No, tämähän on nähty jo monta kertaa, mutta tappelupelien ystäviä riittää aina vain, ja tämä versio näyttää erityisen hiotulta. Ehkä kiinnostavin täky juuri tähän tappelunmelskeeseen on mukaan saapunut Mega Man, joka myös tällä kertaa on se oikea Mega Man eikä mikään keski-ikäistynyt jenkkiversio. On jännä nähdä, miten jopa trailerin perusteella täysin eri voimatasoilla painivat sankarit, kuten Iron Man, saadaan oikeasti taistelemaan loogisesti. DC:ltä muuten tulee tänä vuonna myös oma tappelupelinsä, kun Injustice 2 asettaa Justice Leaguen ja muut kalsarisankarit törmäyskurssille. Lajityypin ystäviä siis hellitään!

9. Mass Effect: Andromeda, PS4, Xbones, PC:

Okei, täytyy heti tunnustaa aukko sivistyksessä: En ole pelannut lainkaan Mass Effect pelejä. Tiedän vain, että kovin kehuttuja ovat, ja jokaisen valinnan pitäisi vaikuttaa juoneen ja etenkin lopputulokseen, mutta jossain vaiheessa se ryssittiin eikä se enää vaikuttanutkaan. Kolmen Mass Effect pelin jälkeen tapahtumat on siirretty 600 vuotta eteenpäin, ja avoimessa maailmassa seikkaillaan ja räiskitään. Onko liian myöhäistä hypätä mukaan sitoutuneeseen fanikuntaan?

8. For Honor, PS4, Xbox1, PC:

Tämä peli herättää välittömästi kysymyksen: Miksei tätä ole tehty aiemmin? Kyseessä on siis onlinessa pelattava Hack 'n slash sotatannertaistelupeli, jossa yhteen ottaa kolme legendaarista porukkaa: Ritarit, Samurait ja Viikingit! Pelaaja ohjaa aina yhtä, johtavaa hahmoa ja tavoitteena on ottaa taistelukenttä haltuun ja voittaa koko sota. Pelikuvan perusteella näyttää äärimmäisen viihdyttävältä peliltä, toivotaan, että lopputulos lunastaa lupaukset! Tämä voi hyvin olla se seuraava iso hitti moninpelirintamalla. Valinnanvaikeus tosin iskee... minkä puolen sinä valitset? (Itse olen pahasti jumissa samuraiden ja viikinkien välillä, ritarit on vähän meh)

7. Resident Evil 7: Biohazard, PS4, Xbone, PC:

Ensimmäistä kertaa sitten ensimmäisen osan, Resident Evil palaa juurilleen. Jälleen on kysymys piinaavasta kartanoselviytymisestä, eikä mielettömästä zombieörkkiräiskinnästä. Tietäjät tietävät, että minä en ole lainkaan kauhupelien ystävä (lue blogista: Five Nights at Freddy's) mutta päätin kokeilla RE 7 - demoa. Kokeilu tapahtui keskellä kirkasta päivää omassa kodissani, mutta silti piti ottaa kuulokkeet pois ja vaihtaa television kauiuttimiin, koska kuumotti liikaa. Hyvä merkki kauhupelille.

Saatavilla myös Umbrella - umbrella, koska on nihkeää taistella märissä vaatteissa. Umbrella - sateenvarjo

 

6. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, PS4:

Ennen Sonyn lippulaiva, nyt menneisyyden haamu. Lähes jokaisen ysärilapsen nuoruuden suosikki Crash Bandicoot tekee paluun! Crash Bandicoot - pelit lähtivät todelliseen syöksylaskuun heti kolmannen osan jälkeen (paitsi CTR, se on mahtava) ja alamäkeä on jatkunut aina tähän asti. Väistämättömän väistämisen sijaan Sony päättikin tuoda alkuperäisen trilogian kokonaan uusitussa ulkomuodossa, ja kansa on mukana! Crash - trilogia on kestänyt erittäin hyvin aikaa, eikä itse peliin ole kajottu, joten tässä on paketti, jossa tietää mitä saa. Toki uusi sukupolvikin on pelin pariin tervetullut, mutta tehkööt tietä vanhemmille jäärille.

5. Horizon Zero Dawn, PS4:

Tässä PlayStationin yksinoikeuspelissä postapokalyptinen maailma näyttäytyy hieman erilaisena. Zombien ja ydintuhon sijaan miljöön on ottanut valtaansa itse luontoäiti, ja ihmiskunta ja sen rauniot on peittänyt runsas kasvillisuus. Tätä erämaata pitävät hallussaan julmat dinosaurukset ja muut pedot, jotka tosin ovat koneita. Pelaaja on yksi selviytyjistä, jonka täytyy kukistaa nuo koneet alkukantaisin keinoin! Uskomattoman nätin näköinen peli on erittäin lupaava, ja lisäksi omaa tuen PS4 Pron parannellulle kuvanlaadulle.

4. Red Dead Redemption 2, PS4, Xbone:

Rockstar Games yritti ilmeiseti vähän näpäyttää Nintendoa Switchin paljastustrailerin julkistuspäivänä, sillä samana iltana se kertoi, että Red Dead Redemption 2 saapuu syksyllä. GTA kehittäjien legendaarinen, länkkäriseikkailu saa siis kauan kaivattua jatkoa. Vapaan maailman villilänsi voi parhaimmillaan olla todellinen kultakaivos, joten pakkaa siis kuudestilaukeavasi ja lähde korttihuijareiden ja vihaisten karhujen maailmaan! Ala huuliharppukostajaksi, vaikka vain muutaman dollarin tähden, tai ole hyvä, ja jahtaa pahoja ja rumia. Sinä päätät mitä haluat, mutta Villi Länsi päättää sinun kohtalosi.

 

Selkeästi PS4 - pelikuvaa, joka näyttää näyttää todella hyvältä, startatkaa hype! Jiiihaaa!

3. Super Mario Odyssey, Nintendo Switch:

Jo alkuperäisessä Nintendo Switchin trailerissa väläyteltiin uudesta Super Mariosta, mutta tammikuun presentaation jälkeen Super Mario Odyssey on vahvistettu ja matkalla koteihimme! Ikävä kyllä läheskään Switchin julkaisuun peli ei ehdi, vaan lykkääntyy aina joululle asti. Siitä huolimatta HYPE on totisinta totta, ja hiekkalaatikko-Mario tulee todennäköisesti ällistyttämään vaihteeksi kaikki. Trailerin perusteella tiedetään jo se, että täysverinen Mario seikkailu on luvassa, ja nehän eivät jätä koskaan kylmäksi.

2. Yooka-Laylee, PS4, Microsoftlaatikko, PC, Switch:

Yooka-Laylee on jo useampi vuosi takaperin Kickstarterissa aloitettu projekti, jossa legendaarisen RARE:n entiset työntekijät halusivat tehdä Banjo-Kazooie peleille henkisen seuraajan. Tässäpä projekti, jota rahoitin sen enempää miettimättä, sillä Banjo-Tooie ja sen edeltäjä olivat molemmat loistavia pelejä, jotka yltävät nyt ja aina minun "Kaikkien aikojen pelit" listalleni. Yooka-Laylee näyttää ennakkoon erittäin hyvältä, ja jotenkin tuntuu vaikealta edes kuvitella miten tämän voisi ryssiä, etenkin kun Wii U - versiokin jätettiin suosiolla pois. Sitten muistetaan viime vuoden Mighty Number 9. jonka piti olla Mega Manin seuraaja... No, tästä tulee hyvä!

ja ensimmäisenä listalla, odotetusti...

1.The Legend Of Zelda: Breath of the Wild, Nintendo Switch, Wii U:

Yksinoikeutetusti listan kärjessä, yksi kaikkien aikojen odotetuimmista ja hypetetyimmistä peleistä. Tätä uutta avoimen maailman The Legend Of Zelda-peliä on työstetty jo niin kauan, että konsoliakin piti vaihtaa välillä, kun Nintendo Switch saapuu maaliskuussa. Toki Wii U - versiokin on tulossa, mutta kuka sitä enää tahtoo, kun Switch - hype on päällä. Tämä ultimaattinen The Legend of Zelda saapuu kuin saapuukin samaan aikaan Switchin julkaisun kanssa, vaikka spekulaatiot myöhästymisestä kävivät hetken aikaa kuumana. Oli miten oli, sekä Switch että Breath of the Wild löytyvät molemmat ennakkotilauskoristani alkaen nyt heti ja välittömästi!

Jos tuntuu, ettei millään malta odottaa pelin julkaisua, voi odotellessa tekaista vaikka tuhannen palan palapelin! The Legend Of Zelda - palapeli

Kyllä se vuosi kuluu nopeaa näitä pelatessa! - Teemu Michael
   

Kategoriat: teemu.kongas@hotmail.com leffat-tv-pelit

Tagit: Capcom crash bandicoot Kingdom Hearts LEFFAT, TV & PELIT marvel Mass Effect Mega Man Megaman nintendo Nintendo Switch playstation PS4 Red Dead Redemption super mario the legend of zelda xbox | Pysyvä linkki

Jaa tuote: