Back to the Roots

Verryttelytakki
Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 22 heinäkuuta 2020 - 23 heinäkuuta 2020

4 kpl jäljellä

Global Recycled Standard

Global Recycling Standard pyrkii kestävämpään tekstiilituotteiden tuotantoketjuun. Erityistä huomiota kiinnitetään kuitujen tuotantoon ja materiaalien jäljitettävyyteen. Sertifiointi voidaan myöntää tuotteille, joiden materiaaleista vähintään 20 % on kierrätettyjä.

Grüner Knopf

Grüner Knopf on Saksan hallituksen valvoma maailmanlaajuinen merkintä, joka otettiin käyttöön vuonna 2019. Sitä käytetään sosiaalisesti ja ekologisesti kestävissä tekstiileissä, joita markkinoivat vastuulliset yritykset. Valtio asettaa merkinnän kriteerit ja ehdot. Grüner Knopf -merkinnän myöntää liittovaltion taloudellisen yhteistyön ja kehityksen ministeriö (BMZ).

Global Organic Textile Standard

Global Organic Textile Standard (GOTS) on maailman johtava standardi luomutuotetuista luonnonkuiduista valmistettujen tekstiilien käsittelylle. Korkealla tasolla se määrittelee ympäristövaatimukset yhdessä koko tekstiilintuotantoketjun kanssa ja vaatii sosiaalisten kriteerien noudattamista. Löydät lisätietoa osoitteesta www.global-standard.org

Peta Approved Vegan

PETA:n suunnittelema "The “PETA-Approved Vegan -logo tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ostaa vegaanituotteita, joiden tuotannossa ei ole vahingoitettu eläimiä. Kaikki tällä merkillä varustetut tuotteet ovat vegaanisia ja valmistettuja ilman eläinjohdannaisia.

Tuotteen kuvaus

- Pystykaulus
- Helmassa ja hihoissa kohojuovaiset käänteet kontrastiraidoilla
- Takaosassa suuri logokirjonta
- Kaksi avonaista sivutaskua
- Mukavan pehmeää materiaalia
Tuotenumero 454990
Väri Laivastonsininen
Brand Derbe Hamburg
Sukupuoli Miehet
Suljintyyppi Vetoketju
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 70% puuvillaa, 30% polyesteria
Tuotteen teema Perusvaatteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Biker, Punk, Urheiluvaate
Hoito-ohjeet Konepesu
Tuotteen tyyppi Verryttelytakki
Julkaisupäivä 04/02/2020