Killer Machine
Killer Machine
Killer Machine
Killer Machine
Killer Machine
Killer Machine
Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 10 maaliskuuta 2021 - 11 maaliskuuta 2021

Jaa

OEKO-TEX ® Standard 100

STANDARD 100 -merkillä varustettujen tuotteiden kaikki osat, kuten ompelulanka, napit ja muut tarvikkeet, on varmasti testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta, ja tuote on turvallinen käyttää. Testejä suorittavat riippumattomat OEKO-TEX®-laitokset laajan OEKO-TEX®-kriteeristön perusteella. Testaus käsittää lukuisia sääntelyn alaisia ja sääntelemättömiä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. STANDARD 100 -sertifioinnit raja-arvot ovat monesti tiukempia kuin kansalliset ja kansainväliset raja-arvot.

EMP:n kestävä tuotanto

Kestävän kehityksen mukainen tuotanto. Tämä EMP-sertifiointi tarkoittaa, että meillä on merkkejä, sertifikaatteja tai tehdastarkastuksia, jotka vahvistavat kestävän kehityksen mukaisen tuotannon standardien noudattamisen. Tämä tarkoittaa paikallisten standardien, työntekijöiden suojelun ja turvamääräysten noudattamista tuotantomaassa. Uskomme, että kestävän kehityksen mukainen tuotanto auttaa säilyttämään elämän luonnollisen perustan seuraavalle sukupolvelle.

Tuotteen kuvaus

Naisten hupparitakki – Killer Machine

- Standardipituus
- Normaali koko
- Painatus edessä
- Kengurutasku
- Resorit helmassa ja hihansuissa
- Hohtaa pimeässä

Oletko tasapuolisesti tappokone ja kissanainen? Siinä tapauksessa sinun on ehdottomasti saatava tämä hupparitakki! Siinä on söpö painatus edessä, joka hohtaa pimeässä. Hupparissa on myös kengurutasku.

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 349366
Väri Musta
Yksinoikeustuote Kyllä
Kuvio Piirretty
Päällysmateriaali 80% puuvillaa, 20% polyesteria
Istuvuus/topit Regular-malli
Tuotteen teema Hupituotteet
Hoito-ohjeet Konepesu
Tuotteen tyyppi Huppari
Julkaisupäivä 11/09/2019
Brandfun Killer Machine
Gender Naiset