Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 2 marraskuuta 2020 - 3 marraskuuta 2020

OEKO-TEX ® Standard 100

STANDARD 100 -merkillä varustettujen tuotteiden kaikki osat, kuten ompelulanka, napit ja muut tarvikkeet, on varmasti testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta, ja tuote on turvallinen käyttää. Testejä suorittavat riippumattomat OEKO-TEX®-laitokset laajan OEKO-TEX®-kriteeristön perusteella. Testaus käsittää lukuisia sääntelyn alaisia ja sääntelemättömiä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. STANDARD 100 -sertifioinnit raja-arvot ovat monesti tiukempia kuin kansalliset ja kansainväliset raja-arvot.

EMP:n kestävä tuotanto

Kestävän kehityksen mukainen tuotanto. Tämä EMP-sertifiointi tarkoittaa, että meillä on merkkejä, sertifikaatteja tai tehdastarkastuksia, jotka vahvistavat kestävän kehityksen mukaisen tuotannon standardien noudattamisen. Tämä tarkoittaa paikallisten standardien, työntekijöiden suojelun ja turvamääräysten noudattamista tuotantomaassa. Uskomme, että kestävän kehityksen mukainen tuotanto auttaa säilyttämään elämän luonnollisen perustan seuraavalle sukupolvelle.

Tuotteen kuvaus

- painatus vasemmassa jalassa
- löysä koko
- elastinen vyötärö

”The Strength / The Sound / The Songs”, ”Rock The Rebel / Metal The Devil” tai ”Outlaw Gentlemen & Shady Ladies” - Volbeatin herrasmiehet julkaisevat aina toinen toistaan parempia levyjä. Ei ihme, että he ovat jo voittaneet lukuisia palkintoja. Kappaleet, kuten ”The Garden's Tale” ja ”Fallen” pitäisivät olla vakiokamaa kaikissa metallibileissä – me rakastamme heitä! Mustissa ”Logo” -verkkareissa on vasemmassa jalassa tuttu Volbeat -teksti. Hyppää sohvalle ja kuuntele Volbeatia.

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 297708
Väri Musta
Sukupuoli Miehet
Musiikkigenre Heavy Metal
Malli Loose Fit
Lahkeen malli Mukava leikkaus
Vyötärömalli Normaali vyötärö
Suljintyyppi Kuminauha
Yksinoikeustuote Ei
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 100% puuvillaa
Tuotteen teema Bändipaidat, Bändit
Hoito-ohjeet Konepesu
Artisti Volbeat
Tuotteen tyyppi Collegehousut
Julkaisupäivä 14/06/2019
Sukupuoli Miehet