Variations

Valitse kokosi

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen toimitusaika on 9 helmikuuta 2023 - 13 helmikuuta 2023

Jaa

OEKO-TEX ® Standard 100

STANDARD 100 -merkillä varustettujen tuotteiden kaikki osat, kuten ompelulanka, napit ja muut tarvikkeet, on varmasti testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta, ja tuote on turvallinen käyttää. Testejä suorittavat riippumattomat OEKO-TEX®-laitokset laajan OEKO-TEX®-kriteeristön perusteella. Testaus käsittää lukuisia sääntelyn alaisia ja sääntelemättömiä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. STANDARD 100 -sertifioinnit raja-arvot ovat monesti tiukempia kuin kansalliset ja kansainväliset raja-arvot.

EMP:n kestävä tuotanto

Kestävän kehityksen mukainen tuotanto. Tämä EMP-sertifiointi tarkoittaa, että meillä on merkkejä, sertifikaatteja tai tehdastarkastuksia, jotka vahvistavat kestävän kehityksen mukaisen tuotannon standardien noudattamisen. Tämä tarkoittaa paikallisten standardien, työntekijöiden suojelun ja turvamääräysten noudattamista tuotantomaassa. Uskomme, että kestävän kehityksen mukainen tuotanto auttaa säilyttämään elämän luonnollisen perustan seuraavalle sukupolvelle.

Tuotteen kuvaus

Böhse Onkelz - Wieder E.I.N.S. -T-paita

- etupainatus
- pyöreä pääntie
- puolipitkät hihat

Onkelz on taas täällä vahvempana kuin koskaan, ja kuka olisi muuta luullutkaan. Ovathan he jaksaneet jo vuodesta 1980. Vaikeista viime ajoista huolimatta annamme heille uuden mahdollisuuden, koska albumit "Wir Ham‘ Noch Lange Nicht Genug", "Heilige Lieder", "Hier Sind Die Onkelz" ja "Viva Los Tioz" ovat niin mahtavia klassikoita. Paluun kunniaksi voit hankkia mustan "Wieder E.I.N.S." -T-paidan (taas yhdessä).

Maksa laskulla

Yksinoikeustuotteita

30 päivän ilmainen palautus

Loistava asiakaspalvelu

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 329776
Väri Musta
Musiikkigenre German Rock
Yksinoikeustuote Ei
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 100% puuvillaa
Istuvuus/topit Regular-malli
Tuotteen teema Bändipaidat, Bändit, Kestävä kehitys
Hoito-ohjeet Konepesu
Artisti Böhse Onkelz
Tuotteen tyyppi T-paita
Julkaisupäivä 04/04/2016
Gender Miehet

Huipputuotteita juuri sinulle