EMP:n kilpailut

KILPAILU: VOITA LIMITED EDITION PS4-KONSOLI HITTIPELIEN KERA!

Päättymispäivämäärä 19.08.2019


Kesä on pelaajan parasta aikaa – osallistu kilpailuun ja voit voittaa rajoitetun erän ”Days of Play" PS4 -konsolin & PS Hits -pelejä!
Kesällä on hyvin aikaa liittyä PlayStation-pelaajien kasvavaan joukkoon. Menestystä niittänyt PS4 on jo yli 90 miljoonan konsolipelaajan valinta – ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa se sekä valikoima hittipelejä omaksesi!

EMP.fi ja PlayStation Suomi järjestävät yhdessä tämän kilpailun uuden Limited Edition Days of Play PS4 -konsolin julkaisun kunniaksi. Pelikonsolia on valmistettu vain rajoitettu erä erikoisvärityksellä – tyylikäs teräksenmusta PS4 Slim on varustettu samanvärisellä DualShock 4 -peliohjaimella. Yhden teratavun kovalevyn ansiosta tallennustila ei tästä peli- ja viihdejärjestelmästä lopu kesken.

Kilpailun palkintopaketti sisältää Limited Edition Days of Play PS4 -konsolin ja suosikkipelit Uncharted 4: A Thief’s End, Bloodborne ja LittleBigPlanet 3.
Tämän palkintopaketin arvo on kokonaisuudessaan n. 350 €!

Vastaamalla kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi, osallistut palkinnon arvontaan. (Arvonta suoritetaan heti kilpailun päättymisen jälkeen).

ONNEA KILPAILUUN!

Tsekkaa suositut pelien fanituotteet täältä!

p.s. Kilpailuun osallistumisen yhteydessä kannattaa ehdottomasti tilata myös ILMAINEN EMP-kuvasto laittamalla rasti osallistumislomakkeesta löytyvään "Kyllä, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto!" -ruutuun.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestää EMP.fi ja PLAYSTATION SUOMI. 
- Kilpailun voittaja ilmoitetaan tällä sivustolla sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.


Voittajat

  • Petteri M. (PS4-konsoli + pelipaketti!)