EMP:n kilpailut

KILPAILU: VOITA SÄHKÖKITARA + VAHVISTIN + VUODEN OPPITUNNIT!

Päättymispäivämäärä 02.10.2019


Oletko aina halunnut opetella soittamaan kitaraa, mutta syystä tai toisesta et ole päässyt toivettasi vielä toteuttamaan? 🤔 
Meillä on juurikin sopiva kisa sinulle tarjolla!

EMP.fi ja ROCKWAY järjestävät yhteistyössä tämän kilpailun, jossa palkintona on yhdelle onnekkaalle tarjolla Fender Squier Stratocaster Pack -kitarapaketti sisältäen mustan Fender Squier sähkökitaran, vahvistimen, piuhat, plektrat, hihnan ja suojalaukun, sekä VUODEN OPPITUNNIT!
Palkinnon kokonaisarvo on 480€, joten kyllä nyt kannattaa kertoa kisasta myös kavereillesi!

Yllä mainitun kilpailun lisäksi tarjoamme nyt myös kaikille halukkaille ilmaiseksi kuukauden soittotunnit! 🤘
Lunasta ilmaiset soittotunnit TÄÄLTÄ!


Osallistuminen kisaan on helppoa. Täytä yhteystietosi ja vastaa kysymykseen, niin olet mukana kilpailussa! (Arvonta suoritetaan heti kilpailun päättymisen jälkeen).
ONNEA KISAAN!

Rockway tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset soittoharrastuksesi aloittamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tuhansia videosisältöjä nuotteineen ja taustanauhoineen käyttää jo yli 100 000 suomalaista. Nyt on sinun vuorosi!

Tutustu EMP:n fanituotteisiin!

p.s. Suosittelemme kilpailuun osallistumisen yhteydessä tilaamaan myös ILMAISEN EMP-kuvaston laittamalla rastin osallistumislomakkeesta löytyvään "Kyllä, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto!" -ruutuun.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestävät EMP.fi ja ROCKWAY
- Kilpailun voittaja ilmoitetaan tällä sivustolla sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.


Voittajat

  • Niko V. (Sähkökitara + vahvistin + vuoden oppitunnit!)