EMP:n kilpailut

KILPAILU: RATKAISE SANARISTIKKO JA VOITA 100€ EMP-LAHJAKORTTI!

Päättymispäivämäärä 31.12.2019


Nyt kaikki sanaristikkojen ratkojat kuulolla! Uudesta EMP-talvikuvastosta löytyy Tuomas Holopaisen (Nightwish) laatima upea sanaristikko.
Sanaristikko ei tällä kertaa ole aivan läpihuutojuttu, joten mikäli olet sanaristikkojen ystävä ja uskot saavasi sen ratkaistua, suosittelemme tilaamaan EMP-kuvaston tai tulostamaan sanaristikon online-kuvastostamme ja lähettämään ratkaistun ristikon meille.

Arvomme kaikkien oikein ratkaistujen sanaristikkojen lähettäjien kesken 100€:n arvoisen EMP-lahjakortin.

Lähetä yhteystietosi ja ratkaistu sanaristikko meille joko valokuvana sähköpostitse asiakaspalvelu@emp.fi tai kirjeitse osoitteella: EMP.fi, PL 35, 80101 Joensuu

Tsemppiä urakkaan!

Joululahjavinkki: Yllätä läheisesi tänä jouluna hauskalla jouluneuleella!

p.s. Vastaa tämän kisasivun kysymykseen, sillä haluaisimme kuulla juuri sinun mielipiteesi sanaristikon vaikeustasosta. Huom: Kilpailun palkinnon arvontaan osallistuvat kuitenkin vain oikein ratkaistujen sanaristikkojen lähettäjät.

Ehdot:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä. Voittaja arvotaan kaikkien sanaristikon oikein ratkaisseiden joukosta sattumanvaraisesti.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestää EMP.fi
- Kilpailun voittaja ilmoitetaan tällä sivustolla sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.


Voittajat

  • Jani L. (100€:n lahjakortti EMP:lle!)