EMP:n kilpailut

KILPAILU: MAHTAVA MEKKOKISA - VOITA 100€ EMP-LAHJAKORTTI!

Päättymispäivämäärä 15.06.2020


Mielestämme mekot kuuluvat kesään, ja kesää ei tietääksemme ole peruttu! Valmistaudu siis ottamaan kaikki irti tulevasta auringonpaisteesta (vaikkapa uudessa mekossasi) ja osallistu järjestämäämme mekkokilpailuun, josta voit voittaa 100€ lahjakortin EMP.fi-verkkokauppaamme!

Vastaa kisakysymykseen ja täytä yhteystietosi, niin olet mukana kilpailussa. (Arvonta suoritetaan heti kilpailun päättymisen jälkeen).

Lahjakortin voi käyttää vapaasti valikoimamme tuotteisiin, joten kisaan kannattaa osallistua, vaikka mekot eivät olisi juuri sinun juttusi.

ONNEA KISAAN!

Pssst! Kun olet osallistunut arvontaan, tule tämän jälkeen tutustumaan valloittavaan mekkovalikoimaamme!

p.s. Suosittelemme kilpailuun osallistumisen yhteydessä tilaamaan myös ILMAISEN EMP-kuvaston laittamalla rastin osallistumislomakkeesta löytyvään "Kyllä, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto!" -ruutuun.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestää EMP.fi
- Kilpailun voittaja ilmoitetaan tällä sivustolla sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.


Voittajat

  • Lahjakortin EMP:lle voitti NINA B.! Onneksi olkoon!

Suosituksemme sinulle