EMP:n kilpailut

KILPAILU: SUURI SHORTSIKISA – VOITA 100€ EMP-LAHJAKORTTI!

Päättymispäivämäärä 20.07.2020


Sehän on melkein kesä kun voi nauttia auringonpaisteesta, istua terassilla ja vaihtaa pitkät housut shortseihin.
Ota kesä iloiten vastaan ja osallistu järjestämäämme shortsikilpailuun, josta voit voittaa 100€ lahjakortin EMP.fi-verkkokauppaamme!

Vastaa helppoon kisakysymykseen ja täytä yhteystietosi, niin olet mukana kisassa. Arvonta suoritetaan heti kilpailun päättymisen jälkeen.

Lahjakortin voi käyttää vapaasti valikoimamme tuotteisiin, joten kisaan kannattaa osallistua, vaikka shortseille ei juuri nyt olisi tarvetta.

ONNEA KISAAN!

Kannattaa samalla myös tutustua erittäin monipuoliseen shortsivalikoimaamme – mikäli kesäpöksyt eivät vielä ole valmiina, nyt voi olla hyvä tilaisuus muuttaa tilanne.

p.s. Suosittelemme kilpailuun osallistumisen yhteydessä tilaamaan myös ILMAISEN EMP-kuvaston laittamalla rastin osallistumislomakkeesta löytyvään "Kyllä, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto!" -ruutuun.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestää EMP.fi
- Kilpailun voittaja ilmoitetaan tällä sivustolla sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.


Voittajat

  • Lahjakortin EMP:lle voitti JONNA M.! Onneksi olkoon!

Suosituksemme sinulle