EMP:n kilpailut

KILPAILU: LEVYKISA – VOITA 50€ EMP-LAHJAKORTTI!

Päättymispäivämäärä 22.07.2020


Musiikin kuuntelu on kuin… musiikkia korville. Hyvästä musasta voi saada irti hyviä fiiliksiä, se voi auttaa rauhoittumaan tai tsempata jaksamaan vaikkapa treenatessa. Mutta millä tavalla itse kuuntelet musiikkia?

Vastaa kisakysymykseen ja täytä yhteystietosi, niin voit voittaa kisasta itsellesi 50€ EMP-lahjakortin! Arvonta suoritetaan heti kilpailun päättymisen jälkeen.

Lahjakortin voit vapaasti hyödyntää valikoimaamme, joten voit hankkia sillä uusia levyjä tai ihan mitä itse haluat.

ONNEA KISAAN!

Valikoimastamme löydät tuoreimmat musajulkaisut ja vanhat klassikot, ja tarjolla on monesti myös erikoisversioita jotka ovat saatavilla vain EMP:ltä – tule siis tutustumaan musavalikoimaamme!

p.s. Suosittelemme kilpailuun osallistumisen yhteydessä tilaamaan myös ILMAISEN EMP-kuvaston laittamalla rastin osallistumislomakkeesta löytyvään "Kyllä, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto!" -ruutuun.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestää EMP.fi
- Kilpailun voittaja ilmoitetaan tällä sivustolla sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.


Voittajat

  • Lahjakortin EMP:lle voitti MARKUS K.! Onneksi olkoon!

Suosituksemme sinulle