EMP:n kilpailut

KILPAILU: ROCK REBEL BY EMP - VOITA VALITSEMASI ASU!

Päättymispäivämäärä 02.09.2020


NO MORE RULES!
Tähän sloganiin kiteytyy Rock Rebel by EMP:n tinkimätön asenne.

Eksklusiivinen Rock Rebel by EMP -vaatemerkkimme tarjoaa rock-tyyliä etsiville kaiken: Yksityiskohtaisesti viimeistellyt ja koristellut designit - Kulutetut vintage-efektit ja batiikkipesut - Rohkeat ja räväkät painatukset ja leikkaukset.
Mitä muuta voisi rock-vaatetuksen ystävä toivoa? No, kenties kirsikkana kakun päällä olisi, jos nämä kaikki saisi itselleen ilmaiseksi...

Nyt se on mahdollista, sillä arvomme tämän kilpailun palkintona täydellisen Rock Rebel by EMP -asun. Ja mikä parasta, SINÄ saat valita asusi itse!

Osallistu kilpailuun vastaamalla kilpailukysymykseen! Voittaja saa valita itselleen Rock Rebel by EMP -asukokonaisuuden, joka sisältää farkut, paidan ja tennarit (palkintosetin kokonaishinta saa olla maksimissaan 150 €).

Tutustu Rock Rebel by EMP -valikoimaan TÄÄLLÄ , osallistu ja voita!

ONNEA KISAAN!

p.s. Suosittelemme kilpailuun osallistumisen yhteydessä tilaamaan myös ILMAISEN EMP-kuvaston laittamalla rastin osallistumislomakkeesta löytyvään "Kyllä, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto!" -ruutuun.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestää EMP.fi
- Kilpailun voittaja ilmoitetaan tällä sivustolla, EMP:n uutiskirjeessä sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.


Voittajat

  • Palkintopaketin voitti Kari V.! Onneksi olkoon!