EMP:n kilpailut

Voita 70000 Tons Of Metal -risteily Karibialle!

Päättymispäivämäärä 31.07.2018


Maailman suurin metalliristeily 70000 Tons Of Metal vie raskaan musiikin ystävät unohtumattomalle Karibian risteilylle!

 

M/S Independence of the Seas seilaa Karibialla 31.1 - 4.2.2019 kyydissään joukko kovan luokan metallibändejä ja vannoutuneita faneja. Matka starttaa Floridasta ja suuntaa kohti Turks- ja Caicossaaria. Rentoudu altaassa tai nauti drinkeistä muiden metallipäiden kanssa, ja vietä unohtumaton reissu yli 60 bändin seurassa!

Tällä risteilyllä ei varmasti tule tylsää! Keikkojen välillä riittää tekemistä lukuisissa baareissa, ravintoloissa ja liikunnallisissa aktiviteeteissa.

 

Osallistumalla kilpailuun myös sinulla on mahdollisuus päästä mukaan! Arvomme kilpailun palkintona kaksi kahden hengen matkaa, jotka molemmat sisältävät kaksi lippua 70000 Tons of Metal 2019 -risteilylle (sisältäen lennot ja hotellin).

 

Vastaa kilpailukysymykseen ja hyvässä lykyssä juuri SINÄ voit olla toinen onnellisista voittajista!

Voit myös halutessasi tilata ILMAISEN EMP-kuvaston laittamalla rastin kohtaan KYLLÄ, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto! (vapaaehtoinen)

 

 

Onnea kisaan!
Terveisin, EMP.fi

 

 

Kilpailu järjestetään kaikkien EMP-maiden kesken. EMP vastaa kaikista kilpailuun liittyvistä välittömästi kuluista (ml. arpajaisvero). Kilpailun ikäraja on 18 vuotta ja vähintään toisen risteilylle lähtijöistä täytyy olla yli 21-vuotias.


Voittajat

  • Åsa S., Ugglarp (SE) ( 2 Tickets 70.000 Tons Of Metal)
  • Vanessa R., Salzburg (AT) ( 2 Tickets 70.000 Tons Of Metal)

Suosituksemme sinulle