EMP:n kilpailut

Voita yksi kolmesta eksklusiivisesta Neal Prestonin kuvataideteoksesta!

Päättymispäivämäärä 30.04.2021


Osallistu tähän vain Backstage Club -jäsenille tarkoitettuun kilpailuun ja kenties juuri sinä voitat ikonisen palan rockmusiikin historiaa!

 

Neal Preston on legendaarinen valokuvaaja, joka on ikuistanut viimeisen 50 vuoden ajan suurimpia rocktähtiä heidän kiertueillaan. Hänen kuviaan on käytetty useiden eri aikakausilehtien kansikuvina, kirjoissa, sanomalehdissä, TV-ohjelmissa, elokuvissa, Broadway-tuotannoissa, LP & CD-levyissä sekä DVD-julkaisuissa.
 

Olemme yhdessä Lightpower Collectionin kanssa valinneet valikoiman Neal Prestonin erikoispainoksia tarjolle Backstage Club -jäsenillemme.
Melkein kaikki erikoisvalikoiman painokset ovat todellisia keräilykappaleita, joista on tarjolla vain 20 erikoispainoksen erä.
Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia kotiisi pala rockmusiikin taikaa ja historiaa!
 

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa n. 950 €:n arvoisen, eksklusiivisen, Neil Prestonin signeeraaman kuvataideteoksen hänen erityiskokoelmastaan.


Sinä päätät valitsetko palkinnoksi esim. Jimmy Pagen, Slashin, David Bowien, Judas Priestin, Led Zeppelinin vai Metallican kuvataideteoksen.

Palkinto on sen verran spesiaali, että olemme jo tässä vaiheessa itse hieman kateellisia voittajille. Toivotamme silti kaikille oikein paljon onnea kisaan! 😊
 

Etkö vielä ole Backstage Clubin jäsen? Ei hätää, voit liittyä BSC-jäseneksi vaikka heti!

 

p.s. Tarjoamme myös kaikille Backstage Club -jäsenille 10%:n alennuksen Neal Prestonin erityiskokoelman tuotteista.
Jokainen ostos tukee livemusiikkia mm. Crew Nationin, Behind the Scenesin ja Backupin kautta.

 

Terveisin, Backstage Club -tiimi
 

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailu järjestetään kaikkien EMP:n Backstage Club -jäsenmaiden kesken ja kilpailuun voivat osallistua vain Backstage Club -jäsenet.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestää EMP,
- Kilpailun voittajat ilmoitetaan tällä sivustolla, EMP:n uutiskirjeessä sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.

*Lähetämme voittajien arvonnan jälkeen sähköpostitse tiedon kaikille osallistuneille, joten varmistathan osallistumisesi yhteydessä että sähköpostiosoitteesi on oikea.


Yksinoikeudella

Tämä kilpailu on tarjolla vain Backstage Club -jäsenille!