Lahjavinkit

Tervehdys! Löydät verkkokaupastamme kaikkea mahtavaa jouluusi! Nauti EMP-joulukalenterin jouluisista kampanjoista ja anna lahjavinkkimme inspiroida sinua lahjaostoksillasi.

Inspiroidu!

Kilpailut

Oletko ollut tuhmana? Me emme välitä! Voit silti osallistua fantastisiin kilpailuihimme ja voittaa upeita palkintoja! Onnea matkaan!

Liity mukaan!

Lahjakortit

Mikäli jouluostoksesi jäivät viime tinkaan tai et yksinkertaisesti ole löytänyt mitään sopivaa lahjaksi annettavaa, pelastavat EMP:n (hätä)lahjakortit tilanteen! Voit itse tulostaa lahjakortit hienoina designeina ja sujauttaa ne vaikka aivan viime hetkellä pukinkonttiin.

Löydä suosikkisi nyt!

Tietoa toimitusajoista

Keräsimme yhteen tärkeää tietoa, että voit varmistaa joululahjatilauksesi saapuvan perille ajoissa.

Lisätietoa!

Iloista joulua!

On jälleen ”se" aika vuodesta. Rumia neuleita, yliannostus glögiä, palaneita pipareita, kissa roikkumassa joulukoristeissa ja pikkujoulujen jälkeinen katsekontaktien välttäminen… Vai eivätkö edellä mainitut päde sinun jouluusi? Vain yksi asia on yhtä varma kuin se, että Wham!:n “Last Christmas” soi radiossa aivan liikaa, ja se on, että ihmiset joutuvat jälleen kerran tuskailemaan kysymyksen “Mitä ihmettä oikein ostan veljelleni/tyttöystävälleni/Pirkko-tädilleni?” kanssa. Luvassa on mahtavin joulu IKINÄ - Upeat kampanjamme odottavat sinua EMP.fi-verkkokaupassa - Vedetään moshpitia joulukuusen ympäri! Pidä hauskaa!