EMP:n jouluperhe

Kuten tiedät, perhettänsä ei voi valita. Ymmärrettävästi jouluna sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, kun perheen useat eri sukupolvet kokoontuvat saman katon alle syömään, juomaan ja antamaan lahjoja toisilleen. Poimi parhaat lahjavinkit EMP:n jouluperheeltä!

Elvi-mummo

Elvi rakastaa kepposia, koruja ja rumia jouluneuleita. Hänen läheisensä kestävät juuri ja juuri Elvin kepposet, kuten sen, että hän saattaa piilottaa heidän ulkovaatteensa ja vaihtaa ne jouluneuleisiin.

Siirry hahmoon

Johannes-ukki

Johannes ei ole mikään tavallinen eläkeläinen, sillä kesäisin hän kiertää moshaamassa heavy metal -festarista toiseen. Talvella Johanneksen kotona musiikki soi yhtä lujaa kuin kesän festareilla, mutta Johanneksen talossa ei soi "Jingle Bells" vaan "Hells Bells".

Siirry hahmoon

Isabella-äiti

Isabella on yleensä huomion keskipiste, sillä hän tykkää hieman räväkämmästä tyylistä. Hän rakastaa mustaa - oli se sitten vaatteita, meikkiä tai sisustusta. Älä odota, että tämä äiti pakkaa sinulle kivan, normaalin lounaan mukaasi.

Siirry hahmoon

Henry-isä

Henry muistuttaa melko paljon isäänsä Johannesta, mutta Henryn musiikkimaku on enemmän klassisen rock & rollin suuntaan. Omasta mielestään Henry on maailman coolein isä, ja joskus tämä väite pitääkin paikkansa. Henryn Elvis-imitaatiot ovatkin työpaikan juhlissa aina illan kohokohta... vaikkakin usein hänet muistetaan myös siitä, että hän tykkää valistaa muita rock & rollin mahtavuudesta.

Siirry hahmoon

Jaakko-poika

Jaakko rakastaa sci-fiä ja supersankareita. Hänen huoneensa on vuorattu supersankarijulisteilla ja "aarteilla", joita hän vartioi kuin lohikäärme. Kuitenkin, hän ratsastaisi mieluummin hevosella tai lentäisi avaruusaluksella ennen kuin antaisi isänsä opettaa hänelle moottoripyörällä ajamista. Jaakko myös kiistelee usein äitinsä kanssa siitä, onko okei heilutella miekkoja kotona.

Siirry hahmoon

Emilia-tytär

Emilia, aka "babydreamdestroyer", rakastaa kaikenlaisia videopelejä ja streamaamista. Perheenjäsenten onkin oltava varovaisia etteivät he suututa Emiliaa, koska he saattavat päätyä live streamiin. Emilian streameissa onkin melkoinen määrä katsojia, koska hän on uskomattoman taitava pelaaja.

Siirry hahmoon

LOPPU

Vaikka tuntuukin joskus siltä, että serkkusi saa sinut räjähtämään, ukkisi soittaa musiikkia aivan liian lujalla ja mummosi pakottaa sinut pukemaan maailman rumimman jouluneuleen päällesi, loppujen lopuksi perheenjäsenten on pidettävä yhtä. EMP:n jouluperhe toivottaa sinulle mahtavaa joulun aikaa ja paljon hauskoja shoppailuhetkiä.