Rockabella - fiftarityyliset mekot ja vaatteet

Kyylään aina innoissani uusia vaatemerkkejä, jotka ilmestyvät kellomekkomarkkinoille. Jos minun pitäisi valita yksi vaate, mitä käyttäisin koko loppuelämäni, olisi se kellomekko. Ilokseni huomasin tuossa kuukausi sitten, että EMP oli ottanut valikoimiinsa merkin nimeltä Rockabella - jo nimi lupasi hyvää. Vielä innostuneempi olin, kun huomasin, että merkki tarjoaa tosiaan mekkoja, niiiin hienoja mekkoja! Lisäksi Rockabellalla on myös muutamia muunlaisia vaatteita ja asusteita, mutta mekot ovat lähinnä sydäntäni. Siksi päätin valkata yhden ja kokeilla sen istuvuutta, materiaalia ja laatua, ihan vain teitä varten. Ja vähän ehkä itseänikin.

Polka dots -kuosissa et voi olla muuta kuin onnellinen :)

Klassinen polka dots -kuosi

Valinnanvaikeus oli valtava, sillä vaikka kynähameet sopivat vartalolleni hyvin, ovat hulmuavat helmat lähinnä sydäntäni. Päädyin lopulta siis kellomekkoon nimeltä Felicia, joka on vähän lyhyempi versio kuin normaalisti - helma tulee hiukan polven yläpuolelle. Kuosiksi valitsin klassisen polka dotsin ja väriksi kivan kesäisen sinivalkoisen. Minulla on ollut hiukan samankaltainen mekko joskus, mutta se jäi isoksi ja laitoin sen eteenpäin. Ehkä valitsin tämän juuri siksi, että kaappiini jäi iso sinivalkoinen aukko. Tykkään myös mekon peter pan -kauluksesta ja valkoisesta vyöstä. Mutta, nyt tärkeisiin asioihin.

Miten mekko istui? Tämä mekkoa on kokoa L. Sanoisin, että se vastaa kokoaan, tosin rintamus oli minulle tarpeeksi tilava, mitä se ei aina ole. Tilaa isommillekin boobseille siis on (huomasin muuten vasta näistä kuvista, että minulla on tuolla alla bikinit - rintamus ei ole siis aivan sileä, mutta älkää antako sen hämätä). Vyötäröstä mekko oli minulle liian iso (arvioisin vyötärönympäryksen olevan n. 82 cm), mutta siinä ei ollut mitään uutta. Monet voisivat ajatella, että on pelkkää riemua olla muodokas, mutta se ei mene ihan niin. Joudun usein painimaan vaateongelmien kanssa. Se onkin yksi syy, miksi rakastan kellomekkoja: lantionympärys on aina vapaa, joten mekon alle mahtuu vaikka minkämoiset lanteet, ja yläosan voi valita pienemmäksi kooksi.  Tässä mekossa oli onneksi vyö, jolla vyötärönympärystä sai kurottua pienemmäksi, joten en ala ainakaan heti pienentelemään sitä ompelukoneella.

Niin söpö vyö!

MRV rokkaa fiftarimeikin ja resting bitch facen. Hiuksissani on Kreepsville 666:n ihanan kitschit hiusklipsit.

Minkälaista materiaali oli? Mekko on 100-prosenttista puuvillaa, joten se ei jousta. Tämän vuoksi olikin tärkeää, että se istuu hyvin. Kangas tuntui laadukkaalta, ja mikä parasta, alusmekon tylli oli pehmeää. Joskus leikkaan alusmekot pois, koska ne ovat todella epämiellyttävän kutittavia, mutta nyt en joutunut tekemään sitä! Lisäksi alusmekko ei tullut liikaa näkyville, kuten joissakin mekoissa (esim. H&R Londonilla). Klassinen polkadots-kuosi Minkälaista laatua mekko oli? Uusia merkkejä kokeillessa täytyy aina katsoa, onko kyseessä ns. halpismerkki vai laatumerkki. Joskus huonolaatuisiakin mekkoja myydään samalla hinnalla kuin tunnetumpien laatumerkkien! Sanoisin, että Rockabella on laatumerkki. Kuten sanottua, kangas tuntui pehmeältä ja hyvälaatuiselta. Ompeleet olivat paikallaan, lankoja ei repsottanut (näinkin on joskus käynyt!) ja vetoketju tuntui jämäkältä.

Onko tää parempi mustavalkosena?

Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen mekkoon. Rockabella pääsee ehdottomasti lempparimerkkieni listalle! Tai no, täytyy vielä kokeilla ainakin näiden kynämekkoja. Ja ehkä hamettakin. Samantien ehkä laukkua. Damn it.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Fiftari Fiftarimekko fiftarityyli kreepsville 666 Rockabella tuotteet uutuus | Pysyvä linkki

Jaa tuote: