TIETOSUOJAMENETTELY

PÄIVITETTY VIIMEKSI: 18.01.2023


Warner Music Groupiin kuuluva E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH ("EMP") suhtautuu vakavasti yksityisyyden suojaan ja haluaa, että henkilötietojen keräämiseen, käyttöön ja paljastamiseen liittyvät käytäntömme ovat sinulle tuttuja. Tässä tietosuojamenettelyssä kuvaillaan henkilötietoihin liittyviä käytäntöjä, joita me, joku EMP-yhtiöistämme (E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft GmbH, EMP Mail Order UK Ltd, Emp Mailorder Italia S.r.l., Large Popmerchandising B.V. ja Large Popmerchandising B.V.B.A) tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme keräämme tiettyjen omistamiemme tai hallitsemiemme verkkosivustojen, verkko-omaisuuksien (esim. widget-pienoisohjelmat ja sovellukset) ja mobiilisovellusten kautta, ja jotka liittyvät tähän tietosuojakäytäntöön (yksittäin "verkko-omaisuus" ja yhdessä "verkko-omaisuudet"). Antamalla meille henkilötietoja (jäljempänä olevan määritelmän mukaisesti) verkko-omaisuuksien kautta, ilmaiset samalla lukeneesi tietosuojamenettelyn ja ymmärtäväsi sen ehdot.

1. HENKILÖTIEDOT

1.1 Henkilötiedot, joita saatamme kerätä

Verkko-omaisuuksissa kerätään kahteen ryhmään kuuluvia henkilötietoja: Henkilötietoja ja muita tietoja. "Henkilötiedot" ovat tietoja, jotka liittyvät identiteettiisi tai joista sinut voidaan tunnistaa. “Muita tietoja, joita saatamme kerätä” ovat mitä tahansa tietoja, joista sinua ei voi tunnistaa. Jos sovellettava laki edellyttää, että käsittelemme muita tietoja henkilötietoina, meillä on oikeus käyttää ja paljastaa niitä tarkoituksiin, joita varten käytämme ja paljastamme henkilötietoja tässä tietosuojamenettelyssä eritellyllä tavalla. Muita tietoja käsitellään erikseen jäljempänä kohdassa “Muita tietoja, joita saatamme kerätä”.

Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme voimme kerätä sinusta seuraavia henkilötietoja:

 • Nimi
 • Postiosoite (ml. laskutus- ja toimitusosoitteet)
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Syntymäaika
 • Luotto- ja pankkikortin numero
 • Ostotiedot
 • Koko, paino – jos käytät koon valinta-avustajaa.

1.2 Henkilötietojen kerääminen

Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme keräämme henkilötietoja verkko-omaisuuksien kautta eri tavoin, mm.:

1.2.1 Verkko-omaisuuksien kautta

Voimme kerätä henkilötietoja verkko-omaisuuksien kautta esimerkiksi kun tilaat uutiskirjeen tai muuta viestintää verkko-omaisuuden kautta, rekisteröit asiakastilin, teet ostoksia tai teet pyynnön..

1.2.2 Muualla kuin verkossa

Voimme kerätä sinusta henkilötietoja muualla kuin verkossa, esim. jos annat meille tietojasi EMP-myymälässä tai konsertissa.

1.2.3 Muista lähteistä

Voimme saada henkilötietojasi muista lähteistä, esim.:

 • osoitetietokannoista tai
 • markkinointikumppaneiltamme, kun ne jakavat meille tietoja liiketoimintaan liittyvien markkinointi- ja mainoskampanjoiden yhteydessä.

Jos käytät sosiaalista mediaa tai muuta kolmannen osapuolen tiliä osallistuaksesi arvontoihimme, kilpailuihimme tai kampanjoihimme tai käytät tällaiselle tilille kirjautumiseen verkko-omaisuudessamme olevaa kehotetta, jaat meille kolmannen osapuolen tililtäsi tiettyjä henkilötietoja, esim. nimi, sähköpostiosoite, valokuva, luettelo sosiaalisen median kontakteista, kuunteluhistoria, suosikkikappaleet ja muut tiedot, joita annat saataville tai jotka ovat muuten meidän saatavillamme, kun yhteydenottotapana on kyseinen kolmannen osapuolen tili.

1.2.4

Laki tai sopimus ei vaadi sinua antamaan meille mitään henkilötietoja. Esimerkiksi kun osallistut omaisuuksissamme tarjottaviin mahdollisuuksiin, keräämme sinusta henkilötietoja, jotta voisit (tai voisimme) täydentää kokemustasi verkko-omaisuuksissa.

1.3 Henkilötietojen käyttötarkoitukset

Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme käytämme henkilötietoja seuraaviin liiketoiminnan tarkoituksiin, mm.:

1.3.1

 • Verkko-omaisuuksien toiminnallisuuden tarjoamiseen esimerkiksi järjestämällä pääsyn rekisteröimällesi tilille ja antamalla siihen liittyvää asiakaspalvelua.
 • Kyselyihisi vastaamiseen ja pyyntöjesi täyttämiseen, kun otat meihin yhteyttä jollakin verkon yhteydenottolomakkeella tai muuten, esim. kun lähetät meille kysymyksiä, ehdotuksia, kehuja tai valituksia, tai kun pyydät tietoja verkko-omaisuuksistamme.
 • Hallinnollisten tietojen lähettämiseen sinulle, kuten tiedot verkko-omaisuuksista ja muutoksista ehtoihin ja menettelyihin.
 • Ostostesi tekemiseen, esimerkiksi maksujen käsittelyyn, tilauksen toimittamiseen sinulle, ostoksiisi liittyvään viestintään kanssasi ja asiakaspalvelun tarjoamiseen sinulle.
 • Kansainvälisen asiakaspalvelun tarjoamiseen sinulle kaikissa EMP-yhtiöissämme.

Näillä toiminnoilla hallinnoimme sopimussuhdettasi sinun kanssasi ja/tai noudatamme lakisääteistä velvoitettamme.

1.3.2

Uutiskirjeen ja/tai muiden markkinointimateriaalien lähettämiseen sinulle ja sosiaalisen jakamisen mahdollistamiseen

 • Uutiskirjeiden lähettämiseen sinulle tuotteistamme ja palveluistamme sekä Warner Music Groupin tytäryhtiöiden tietoja sisältävien uutiskirjeiden lähettämiseen säännöllisin väliajoin. Voit halutessasi antaa meille myös lisätietoja tilatessasi uutiskirjeen. Jos olet tilannut uutiskirjeen, saat meiltä sähköpostiviestin. [Aktivoidaksesi uutiskirjeen tilauksen sinun on klikattava kyseisessä sähköpostiviestissä olevaa aktivointilinkkiä.].
 • Muun markkinointiviestinnän lähettämiseen sinulle, jonka uskomme kiinnostavan sinua, jos olet ilmaissut halukkuutesi sen vastaanottamiseen (mukaan lukien rajoituksetta viestintään kolmansien osapuolten palveluntarjoajiltamme, jotka lähettävät suorapostia ja muun tyyppistä mainontaa).
 • Tekstiviestien lähettämiseen sinulle puhelinnumeroosi, esim. jos olet osallistunut arvontaan kyseisellä numerolla ja olet ilmaissut, että haluat vastaanottaa niitä. Muistathan, että tekstiviestien lähettäminen ja tiedonsiirto voi olla maksullista. Tarkista maksut mobiilipalveluntarjoajaltasi.

Toteutamme em. toimenpiteitä sinun suostumuksellasi tai koska meillä on oikeutettu etu.

1.3.3

Henkilötietojen analysoimiseen liiketoiminnan raportointia varten ja henkilökohtaisesti mukautettujen palveluiden tarjoamiseen.

 • Käyttäjien mieltymysten analysoimiseen tai ennakoimiseen koostettuja, digitaalisten sisältöjemme käyttöä koskevia trendiraportteja varten, jotta voimme kehittää verkko-omaisuuksiamme.
 • Verkko-omaisuuksien kokemuksen henkilökohtaiseen mukauttamiseen käyttämällä IP-osoitettasi, esittämällä sinulle mukautettuja sisältöjä, tuotteita ja tarjouksia.

Tarjoamme henkilökohtaisesti mukautettuja palveluita sinun suostumuksellasi tai koska meillä on oikeutettu etu.

1.3.4

Osallistumisesi mahdollistamiseen arvontoihin, kilpailuihin tai muihin kampanjoihin.

 • Osallistumisesi mahdollistamiseen arvontoihin, kilpailuihin ja vastaaviin kampanjoihin käyttämällä nimeäsi, osoitettasi ja sähköpostiosoitettasi ja kyseisten aktiviteettien jakeluun. Osaan näitä aktiviteetteja liittyy lisäsääntöjä, jotka saattava sisältää lisätietoja (esim. syntymäaika) siitä, miten käytämme ja paljastamme henkilötietojasi, joten suosittelemme, että luet kyseiset säännöt huolellisesti. Mikäli kyseisten sääntöjen ja tämän tietosuojamenettelyn välillä on ristiriita, säännöt ovat ensisijaisia.
 • EMP ottaa yhteyttä kilpailujen voittajiin henkilökohtaisesti (sähköpostitse tai puhelimitse). Jos voitat kilpailun, EMP saattaa julkaista nimesi.

Käytämme näitä tietoja meidän ja sinun välisen sopimussuhteen hallintaan.

1.3.5

Henkilötietojen koostamiseen ja/tai anonymisointiin.

 • Saatamme koostaa ja/tai anonymisoida henkilötietoja niin, että niitä ei enää voi katsoa henkilötiedoiksi. Teemme näin luodaksemme käyttöömme muuta dataa, jota saatamme käyttää ja paljastaa mihin tahansa tarkoitukseen.

Toimimme näin, koska meillä on oikeutettu etu.

1.3.6

Liiketoiminnan tarkoituksiin.

 • Esimerkiksi datan analysointiin verkko-omaisuuksien tehokkuuden parantamiseksi
 • Auditointeihin, joilla varmistetaan, että sisäiset prosessimme toimivat tarkoitetulla tavalla ja lain, sääntelyn ja sopimusehtojen vaatimalla tavalla
 • Petosten ja tietoturvan seurantatarkoituksiin, esimerkiksi kyberhyökkäysten tai identiteettivarkausyritysten havaitsemiseen ja ehkäisemiseen;
 • Uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen;
 • Nykyisten tuotteiden tehostamiseen, parantamiseen tai muokkaamiseen
 • Käyttötrendien tunnistamiseen, esimerkiksi sen selvittämiseen, mitkä verkko-omaisuuksiemme osat kiinnostavat käyttäjiä eniten;
 • Mainoskampanjoiden tehokkuuden selvittämiseen, jotta voimme muokata kampanjoita käyttäjien tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden mukaisesti ja
 • Liiketoiminnan toteuttamiseen ja laajentamiseen, esimerkiksi sen selvittämiseen, mitkä verkko-omaisuuksiemme osat kiinnostavat käyttäjiä eniten, jolloin pystymme keskittymään käyttäjien kiinnostukseen vastaamiseen.

Toimimme edellä mainituilla tavoilla meidän ja sinun välisen sopimussuhteen hallitsemiseksi, noudattaaksemme lakiin perustuvaa velvoitetta tai koska meillä on oikeutettu etu.

1.4 Henkilötietojen paljastaminen

Paljastamme henkilötietoja:

1.4.1

Warner Music Groupille ja sen tytäryhtiöille markkinointitarkoituksiin. Warner Music Groupin tytäryhtiöt ja niiden sijainnit ovat osoitteessa https://wminewmedia.com/affiliates/.

Lisätietoja Warner Music Groupin tietojen suojausmenettelyistä on tietosuojamenettelyssä: https://wminewmedia.com/privacy/.

1.4.2

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajillemme (ja joissain tapauksissa tytäryhtiöillemme) heidän meille tarjoamiensa palveluiden tueksi

 • Tarjottavia ja tuettavia palveluita voivat olla esim. hosting, data-analyysi, maksujen käsittely, tilausten käsittely, infrastruktuurin tarjoaminen, IT-palvelut, asiakaspalvelu, sähköpostien toimittaminen, luottokorttikäsittely, auditointi ja muut vastaavat palvelut.
 • Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat.

  Löydät lisätietoa Klarnasta täältä. Henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

1.4.3

Kolmansille osapuolille markkinointiviestinnän lähettämistä varten valintojesi mukaisesti.

 • Kolmansille osapuolille, jotka eivät ole tytäryhtiöitä tai niiden toimittajille, jotta ne voisivat lähettää tai lähettäisivät markkinointiviestintää sinulle verkko- ja muissa medioissa.
 • Artisteillemme (mukaan lukien artistin bändin jäsenet soveltuvin osin) ja heidän edustajilleen, jotta artistit ja edustajat voisivat käyttää tietoja sellaisen viestinnän (myös markkinointiviestinnän) lähettämiseen sinulle, jonka uskovat kiinnostavan sinua, esimerkiksi jos (a) liityt kyseisen artistin sähköpostituslistalle ja/tai tilaat tämän uutiskirjeen, (b) rekisteröidyt kyseisen artistin verkkosivustolla tai (c) olet muuten ilmaissut, että haluat kyseiseltä artistilta tietoja ja/tai markkinointiviestintää. Emme kontrolloi artistien ja heidän edustajiensa henkilötietojen käyttöä tai vastaa siitä.

1.4.4

Asiaankuuluvalle artistille, joka ei ole enää suhteessa meihin, jos olet ilmaissut kiinnostuksesi kyseistä artistia kohtaan (esimerkiksi rekisteröitymällä artistin verkkosivustolla). Kolmansille osapuolille, jotka sponsoroivat kilpailuja, arvontoja ja vastaavia kampanjoita, että ne voivat toteuttaa ja jaella kyseisiä kilpailuja, arvontoja ja kampanjoita.

1.4.5

Verkko-omaisuuksia käyttämällä saatat valinnallasi paljastaa henkilötietojasi.

 • Viestialustoillamme, chatissa, profiilisivustoilla ja blogeissa ja muissa palveluissa, joissa voit julkaista tietoja ja materiaaleja, tai niiden kautta. Huomaa, että kaikki tiedot ja materiaalit, joita julkaiset tai paljastat verkko-omaisuudessa tai sen kautta tulevat julkiseksi tiedoksi ja voivat olla kyseisen verkko-omaisuuden vierailijoiden ja suuren yleisön saatavilla, ja niitä voidaan jakaa edelleen internetin ja muiden mediakanavien kautta, jolloin ne saavuttavat vielä laajemman yleisön. Harkitse erittäin tarkkaan henkilötietojen tai muiden tietojen julkaisemista verkko-omaisuuksissa tai niiden kautta.

1.5 Muu käyttö ja paljastaminen

Käytämme ja paljastamme henkilötietojasi, kun se on välttämätöntä tai tarkoituksenmukaista, erityisesti kun meillä on siihen lakisääteinen velvoite tai oikeutettu etu:.

1.5.1

Sovellettavan lain noudattamiseen.

 • Niihin voi sisältyä asuinmaasi ulkopuolella sovellettavia lakeja.

1.5.2

Julkisilta ja valtionhallinnon viranomaisilta saatuihin pyyntöihin vastaamiseen.

 • Niihin voi sisältyä asuinmaasi ulkopuolella olevia viranomaisia.

1.5.3

Yhteistyöhön lainvalvontaviranomaisten kanssa.

 • Esimerkiksi vastatessamme lainvalvontaviranomaisten pyyntöihin tai määräyksiin.

1.5.4

Muista lakisääteisistä syistä

 • Ehtojemme toimeenpanemiseenun;
 • Oman, tytäryhtiöiden tai artistien toiminnan suojaamiseen
 • Omien, tytäryhtiöiden tai artistien oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojaamiseen tai;
 • Käyttääksemme saatavilla olevia hyvityskeinoja tai rajoittaaksemme meille mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja.

1.5.5

Myynti- tai liiketoimintatapahtuman yhteydessä

 • Meille on oikeutettua etua paljastaa tai siirtää henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle, kun kyseessä on organisaatiomuutos, sulautuminen, myynti, yhteisyritys, luovutus, siirto tai järjestely, joka koskee koko yritystä, omaisuutta tai osakekantaa tai sen osaa (mukaan lukien konkurssin tai vastaavan menettelyn yhteydessä). Kyseiset kolmannet osapuolet voivat olla esimerkiksi ostava taho ja sen neuvonantajat.

1.6 Säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin on tarpeen tai sallittua ottaen huomioon keräämistarkoitus/-tarkoitukset ja sovellettava laki.

Säilytysajan määrittämiseen käytettäviä kriteerejä ovat esim:

 • Kanssasi jatkuvan suhteen ja verkko-omaisuuksiemme tarjoamisen pituus (esimerkiksi niin pitkään kuin sinulla on meillä tili tai jatkat verkko-omaisuuksien käyttöä)
 • Mahdollinen meitä koskeva lakisääteinen velvoite (esimerkiksi tietyt lait edellyttävät, että pidämme kirjaa tapahtumistasi tietyn ajan ennen kuin voimme poistaa ne) tai
 • Onko säilyttäminen oikeusasemamme kannalta suositeltavaa (esimerkiksi suhteessa sovellettaviin vanhentumissäännöksiin, oikeudenkäyntiin tai sääntelyn mukaisiin tarkastuksiin).

1.7 Arkaluonteiset tiedot

Pyydämme, että et lähetä tai paljasta meille mitään arkaluonteisia henkilötietoja (esim. henkilötunnusta tai tietoja, jotka liittyvät rotuun tai etniseen taustaan, poliittisiin mielipiteisiin, uskontoon tai muuhun vakaumukseen, terveyteen, rikostaustaan tai ammattiliiton jäsenyyteen) verkko-omaisuudessa tai sen kautta.

2. MUITA TIETOJA, JOITA SAATAMME KERÄTÄ

Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme voimme kerätä sinusta seuraavia muita tietoja (määritetty edellä) kuten:

 • Selain- ja laitetietoja
 • Mobiilisovelluksen käyttötietoja
 • Palvelimen lokitiedostoja
 • Evästeiden, verkkojäljitteiden tai muiden teknologioiden avulla kerättäviä tietoja. Katso lisätietoja evästeiden käytöstämme: Evästekäytännöt.
 • Tietoja maantieteellisestä sijainnista
 • Demografiatietoja ja muita antamiasi tietoja, joista sinua ei voi tunnistaa
 • Verkko-omaisuuden käyttöösi liittyviä tietoja
 • Koostettuja tietoja

2.1 Muiden tietojen keräämistapoja

Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme keräämme muita tietoja eri tavoin, mm.:

2.1.1

Selaimesi tai laitteesi kautta:

Useimmat selaimet keräävät tiettyjä tietoja, kuten MAC-osoite, laitetyyppi (Windows tai Macintosh), näytön tarkkuus, käyttöliittymän versio, verkkoselaimen tyyppi ja versio, sekä käyttämäsi verkko-omaisuuden tyyppi ja versio. Me ja palveluntarjoajamme voimme kerätä myös yksilöivän laitetunnisteen, jonka olemme osoittaneet tai palveluntarjoajamme on osoittanut laitteelle, jolta käsin käytät verkko-omaisuutta, sekä muita laitteen tapahtumatietoja, joita me ja palveluntarjoajamme voimme käyttää sisällön ja mainosten tarjoamiseen laitteelle.

2.1.2

Mobiilisovellusten käyttösi kautta:

Kun lataat mobiilisovelluksen ja käytät sitä, me ja palveluntarjoajamme voimme seurata ja kerätä mobiilisovelluksen käyttötietoja, kuten päivämäärän ja ajan, jolloin laitteessasi oleva mobiilisovellus käyttää palvelimiamme ja mitä tietoja ja tiedostoja on ladattu mobiilisovellukseen laitenumerosi perusteella.

2.1.3

Palvelimen lokitiedostojen kautta:

IP-osoite on numero, jonka internet-palveluntarjoajasi kohdistaa automaattisesti laitteellesi, jolla käytät verkko-omaisuutta, ja joka tunnistetaan ja kirjataan automaattisesti palvelimen lokitiedostoihimme aina kun käyt verkko-omaisuudessa. Samalla kirjataan käynnin ajankohta ja toimintasi verkko-omaisuudessa. Me ja palveluntarjoajamme käytämme IP-osoitteita esimerkiksi verkko-omaisuuden käyttötasojen laskentaan, palvelinongelmien vianmäärityksessä, verkko-omaisuuden hallinnoimisessa ja likimääräisen maantieteellisen sijaintisi määrittämiseen.

2.1.4

Evästeitä käyttämällä:

Me ja palveluntarjoajamme saatamme käyttää evästeitä, verkkojäljitteitä, Adobe Flash -teknologiaa (ml. Flash Local Stored Objects eli Flash LSO -tiedostot) ja muita vastaavia tekniikoita muun muassa palvellaksemme sinua paremmin räätälöidyillä tiedoilla omista ja kolmansien osapuolten tuotteista ja palveluista, helpottaaksemme verkko-omaisuuteen pääsyäsi ja käyttöäsi sekä tietojen keräämiseen ja tallentamiseen siitä, miten käytät verkko-omaisuutta. Esimerkiksi verkkojäljitteitä voidaan käyttää verkko-omaisuuden yhteydessä muun muassa kyseisen verkko-omaisuuden käyttäjien toiminnan seurantaan, markkinointikampanjoiden onnistumisen mittaamiseen ja tilastotietojen kokoamiseen kyseisen verkko-omaisuuden käytöstä ja vastausprosenteista.

 • Jos et halua, että evästeillä kerätään tietoja, useimmissa laitteissa, joiden kautta verkko-omaisuutta käytetään, voi helposti estää evästeiden käytön. Saat lisätietoja evästeistä osoitteessa https://www.allaboutcookies.org/. Jos estät evästeiden käytön, kaikki verkko-omaisuuden kautta tarjottavat ominaisuudet, toiminnallisuudet ja kampanjat eivät välttämättä ole käytettävissäsi.
 • Jos laitteesi, jolla käytät verkko-omaisuutta, tallentaa Flash LSO -tiedostoja etkä halua sen tekevän niin, voit säätää Flash Player -ohjelman asetuksia ja estää Flash LSO -tallennuksen Website Storage Settings -valikossa. Voit kontrolloida Flash LSO -tiedostoja myös Global Storage Settings -valikossa seuraamalla ohjeita (esim. ohjeet olemassa olevien Flash LSO -tiedostojen (Macromedia-sivustolla "information") poistamiseen, Flash LSO -tiedostojen tallentamisen estämiseen laitteelle kysymättä sinulta ja (Flash Player 8 ja uudemmat) sellaisten Flash LSO -tiedostojen estämiseen, joita ei toimita sen sivun operaattori, jolla vierailet parhaillaan). Huomaathan, että Flash Playerin asetusten muuttaminen niin, että Flash LSO -tiedostojen hyväksyminen estetään tai sitä rajoitetaan, voi häiritä joidenkin Flash-sovellusten toiminnallisuutta – myös verkko-omaisuuksissa tai sisällössämme mahdollisesti käytettäviä Flash-sovelluksia. Odotamme palveluntarjoajiemme ja teknologiatoimittajiemme kunnioittavan päätöstäsi estää tai rajoittaa Flash LSO -tiedostoja, mutta emme voi taata niiden tekevän niin.
 • Kyseisiä teknologioita käyttämällä kolmannet osapuolet ja niiden toimittajat voivat toimittaa mainoksia meidän tuotteistamme ja palveluistamme ja muiden tuotteista ja palveluista, kun käytät verkko-omaisuuksia tai muita sovelluksia tai käyt verkkosivustoilla tai verkko-omaisuuksissa internetissä millä tahansa laitteellasi. Kyseiset osapuolet voivat tallentaa erilaisia verkkojäljitteitä (pixel tag, web beacon, clear GIF) tai vastaavaa teknologiaa laitteelle, jolla käytät verkko-omaisuuksia ja muita sovelluksia tai verkkosivustoja internetissä, ja ne asettavat evästeitä tai tunnistavat kolmannen osapuolen evästeet, kun käytät verkko-omaisuuksia tai muita sovelluksia, verkkosivustoja tai verkko-omaisuuksia. Ne voivat myös käyttää edellä mainittuja teknologioita ja verkon käytöstäsi keräämiään tietoja sinun tunnistamiseesi käyttämilläsi laitteilla, kuten mobiililaitteella ja kannettavalla tietokoneella. Kyseiset kolmannet osapuolet voivat käyttää tietoja vierailuistasi verkko-omaisuuksiin ja muihin sovelluksiin, verkkosivustoihin ja verkko-omaisuuksiin käyttämilläsi eri laitteilla (ei nimeä, osoitetta ja puhelinnumeroa) sekä kolmansilta osapuolilta saatuja tietoja mainosten tarjoamiseen meille ja muille sellaisista tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä, käy Network Advertising Iniativen sivustolla osoitteessa https://www.networkadvertising.org. tai Digital Advertising Alliancen sivustolla osoitteessa http://www.aboutads.info/. Sivustoilla voit myös estää kyseiset mainostuskäytännöt tietokoneiden ja mobiililaitteiden selaimissa sillä laitteella, jolla käytät tätä tietosuojalausuntoa.
 • Verkko-omaisuutemme eivät reagoi selaimen seuraamisenestotoimintoon (Do Not Track).“

2.1.5

Maantieteelliset sijaintitiedot

Jos käytät tuotteita tai palveluita, joissa on sijainti käytössä, saatat lähettää meille sijaintitietoja. Kun käytät palvelua, jossa on sijainti käytössä, saatamme kerätä ja käsitellä tietoja tarkasta maantieteellisestä sijainnistasi, kuten mobiililaitteen lähettämiä GPS-signaaleja. Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat saatamme käyttää laitteesi fyysistä sijaintia henkilökohtaisten sijaintiin perustuvien palveluiden, sisällön ja mainosten tarjoamiseen. Joissakin tapauksissa saatat pystyä sallimaan tai kieltämään tämäntyyppisen laitteesi sijaintitiedon käytön, mutta jos päätät kieltää kyseisen käytön, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle soveltuvia henkilökohtaisesti mukautettuja palveluita ja sisältöä.

2.1.6

Sinulta saatavat tiedot

Saatamme kerätä demografiatietoja, kuten postinumero tai sukupuoli sekä muita tietoja, kuten suosimasi viestintätapa, kun annat näitä tietoja meille vapaaehtoisesti. Näistä tiedoista sinua tai muita verkko-omaisuuksien käyttäjiä ei voi välttämättä tunnistaa, ellei tietoihin lisätä muita tietoja, jotka mahdollistavat tunnistamisen. Siinä tapauksessa tietoja käsitellään henkilötietoina.

2.1.7

Verkko-omaisuuksissa tapahtuvana vuorovaikutukseesi liittyvät tiedot

Saatamme kerätä tietoja vuorovaikutuksestasi verkko-omaisuuksissa. Joissakin verkko-omaisuuksissa käytetään esimerkiksi analysointityökaluja, jotka auttavat meitä parantamaan palveluamme tarjoamalla parempia tuotteita, palveluita ja verkko-omaisuuksien uusia versioita. Näiden kerättyjen tietojen perusteella tiedämme, mitä palveluita ja ominaisuuksia käytät eniten tietyssä verkko-omaisuudessa sekä laitetyyppisi ja laitteiston ominaisuuksia, maan, latauskielen jne.

2.1.8

Koostamalla tietoja

Saatamme koostaa henkilötietoja niin, että lopputuotteesta ei voi tunnistaa sinua tai muita verkko-omaisuuksien käyttäjiä, esimerkiksi käyttämällä henkilötietoja sen laskemiseen, millainen prosenttiosuus käyttäjistä pitää tietystä artistista.

2.1.9

Keräämme henkilötietoja, kun rekisteröidyt asiakastilille käyttäen kertakirjautumista (single sign-on ”SSO”). Jos sinulla on jo tili SSO-palveluntarjoajalta, voit kirjautua asiakastilille ilman, että annat kaikki tietosi uudestaan rekisteröinti- ja kirjautumisprosessin kautta. Käyttääksesi toimintoa, sinun on vahvistettava SSO-rekisteröinti klikkaamalla SSO-painiketta ja vahvistettava henkilöllisyytesi SSO-palveluntarjoajalle tai olla jo valmiiksi kirjautuneena tälle palveluntarjoajalle. Käytettävästä SSO-palveluntarjoajasta riippuen, annat meille SSO-rekisteröintiprosessin avulla joitakin henkilötietojasi SSO-tililtäsi. Yleensä tämä tarkoittaa SSO-tilin nimeä ja sähköpostiosoitetta. Käytämme näitä tietoja asiakastilin luomiseen ja sen yhdistämiseen SSO-tiliin. Suoritamme nämä toimet voidaksemme säädellä asiakastilin sopimuksellista yhteyttä sinuun (Artikla 6(1)(b) GDPR).

2.1.9.1 Sign in with Apple (Kirjaudu sisään Applella -toiminto)

Tämän SSO-palvelun tarjoaja on Apple Inc, One Apple Park Way; Cupertino, CA 95014, USA ja sen tytäryhtiöt (yhdessä "Apple"). Lisätietoja "Sign in with Apple" -kertakirjautumispalvelusta saat Applelta osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT210318. Meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa siihen, mitä tietoja Apple kerää "Sign in with Apple" -palvelua käytettäessä, eikä myöskään kerättyjen tietojen jatkokäsittelyyn. Lisätietoja siitä, miten Apple käsittelee tietoja, löydät Applen tietosuojakäytännöstä osoitteesta https://www.apple.com/fi/legal/privacy/fi/.

2.1.9.2 Sign in with Google (Kirjaudu Google-tilillä -toiminto)

Tämän SSO-palvelun tarjoaja on Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, ja sen tytäryhtiöt (yhdessä "Google"). Lisätietoja Googlen ‘Sign in with Google’ -kertakirjautumispalvelusta saat osoitteesta https://support.google.com/accounts/answer/112802?hl=fi. Meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa siihen, mitä tietoja Google kerää ‘Sign in with Google’ -palvelua käytettäessä, eikä myöskään kerättyjen tietojen jatkokäsittelyyn. Lisätietoja siitä, miten Google käsittelee tietoja, löydät Googlen tietosuojakäytännöstä osoitteesta https://policies.google.com/privacy?hl=fi.

2.1.9.3 Sosiaalisen median liitännäiset

Käyttämiämme liitännäisiä e ole integroitu verkkosivustollemme rajoituksetta vaan HTML-linkillä (niin kutsuttu Shariff-liitännäinen). Tämän tyyppisellä integraatiolla varmistetaan, että käyttämällä verkkosivustoamme ei vielä synny yhteyttä sosiaalisen median tarjoajan palveluun. Jos klikkaat sosiaalisen median painiketta, avautuu uusi ikkuna palveluntarjoajan sivulle. Jos haluat tietää sosiaalisen median tarjoajien sivustoilla tapahtuvasta tietojen keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä sekä siihen liittyvistä oikeuksistasi ja asetuksista, joilla voit suojella yksityisyyttäsi, käy lukemassa kyseisten palveluntarjoajien tietosuojamenettelyt.

2.2 Muiden tietojen käyttäminen ja paljastaminen

Huomaathan, että voimme käyttää muita tietoja ja paljastaa niitä mihin tahansa tarkoitukseen paitsi jos sovellettava laki edellyttää toisin. Jos sovellettava laki edellyttää, että käsittelemme muita tietoja henkilötietoina, voimme käyttää niitä tavoilla, jotka on kuvattu edellä kohdassa "Muiden tietojen keräämistapoja" sekä niihin tarkoituksiin, joihin käytämme ja paljastamme henkilötietoja. Joissakin tapauksissa saatamme yhdistää muita tietoja ja henkilötietoja (yhdistämme esimerkiksi nimesi ja maantieteellisen sijaintisi). Jos yhdistämme muita tietoja ja henkilötietoja, käsittelemme yhdistelmää henkilötietoina niin pitkään, kun tiedot ovat yhdistettyinä.

3. TURVALLISUUS

Käytämme sopivia fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia keinoja hallinnassamme olevien henkilötietojen suojaamiseen. Jos sinulla on syytä epäillä, että välillämme tapahtuva vuorovaikutus ei ole enää turvallista, ilmoita siitä välittömästi meille jäljempänä olevassa Yhteydenotto-kappaleessa olevien ohjeiden mukaisesti.

4. OIKEUTESI

4.1 Vaikutusmahdollisuutesi siihen, miten käytämme ja paljastamme henkilötietojasi

Voit tehdä monia valintoja sen suhteen, miten voimme käyttää ja paljastaa henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin.

Voit estää seuraavat:

4.1.1

Markkinointiin liittyvät sähköpostit meiltä ja tytäryhtiöiltämme:

4.1.2

Jos et halua vastaanottaa meiltä ja tytäryhtiöiltämme markkinointiin liittyviä sähköposteja jatkossa, voit estää niiden saamisen joko käyttämällä sähköpostiviestissä olevaa tilauksen lopettamislinkkiä tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [asiakaspalvelu@emp.fi]. Markkinointiin liittyvät tekstiviestit meiltä ja tytäryhtiöiltämme.

Jos et halua vastaanottaa meiltä ja tytäryhtiöiltämme markkinointiin liittyviä tekstiviestejä jatkossa, voit estää niiden saamisen joko lähettämällä vastausviestin "STOP" tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [asiakaspalvelu@emp.fi].

4.1.3

Henkilötietojesi jakamisen artisteille tai muille kolmansille osapuolille kuin tytäryhtiöille niiden markkinointitarkoituksiin:

Jos et halua, että jaamme henkilötietojasi jatkossa artisteille tai muille kolmansille osapuolille kuin tytäryhtiöille niiden markkinointitarkoituksiin, voit estää sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [asiakaspalvelu@emp.fi].

Kerro viestissä selvästi, minkä haluat estää. Toimimme pyyntösi mukaan heti kun se on käytännössä mahdollista ja viimeistään lakisääteisessä määräajassa. Huomaathan, että vaikka estäisit markkinointiin liittyvien viestien lähettämisen, saatamme edelleen lähettää sinulle hallinnollisia viestejä.

4.2 Pääsy omiin henkilötietoihin ja niiden muuttaminen tai poistaminen

Jos haluat päästä henkilötietoihisi ja tarkistaa, oikaista, päivittää, salata, rajoittaa tai poistaa meille aikaisemmin antamiasi henkilötietoja tai jos haluat vastustaa henkilötietojesi käyttöä tai pyytää sähköistä kopiota henkilötiedoistasi siirtääksesi ne toiselle yritykselle (siinä määrin kuin oikeus tietojen siirrettävyyteen on osa sinuun sovellettavaa lakia), voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen: [asiakaspalvelu@emp.fi]. Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain puitteissa.

Voit lisäksi esittää valituksen toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle Tietosuojavaltuutetun toimisto – https://tietosuoja.fi/etusivu.

Esitä pyynnössäsi selvästi, mitä henkilötietoja haluat muuttaa, haluatko salata henkilötietosi tietokannassamme tai miten haluat muuten rajoittaa henkilötietojesi käyttöä. Suojataksemme sinua voimme toteuttaa vain pyynnöt, jotka koskevat pyyntösi lähettämiseen käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen liittyviä henkilötietoja, ja saatamme tarkistaa henkilöllisyytesi ennen pyyntösi toteuttamista. Pyrimme toteuttamaan pyyntösi niin pian kuin se on kohtuullisesti mahdollista.

Huomaathan, että meidän tulee säilyttää tiettyjä tietoja rekisteröintitarkoituksiin ja/tai saattaaksemme päätökseen tapahtumat, joita olet pyytänyt ennen tietojen muutos- tai poistopyyntöäsi (esim. jos teet ostoksia tai osallistut kampanjaan, et välttämättä pysty muuttamaan tai poistamaan antamiasi henkilötietoja ennen kuin kyseinen ostos tai kampanja on saatettu päätökseen)

Jos henkilötietojen kerääminen ja käyttö perustuu suostumukseesi, voit perua suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [asiakaspalvelu@emp.fi], jolloin perumisella ei ole vaikutusta perumista edeltävän, suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen.

5. RAJATYLITTÄVÄ SIIRTO

Verkko-omaisuuksia hallitaan ja ohjataan Saksassa. Näin ollen tähän tietosuojamenettelyyn ja henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön ja paljastamiseen sovelletaan Saksan lainsäädäntöä. Henkilötietojasi voidaan säilyttää ja käsitellä missä tahansa maassa, missä meillä on toimipaikkoja tai joissa meillä on palveluntarjoajia, ja verkko-omaisuuksia käyttämällä ymmärrät, että tietojasi voidaan siirtää asuinmaasi ulkopuolelle ja myös ETA-maiden ulkopuolelle, joiden tietosuojamääräykset poikkeavat oman maasi vastaavista.
Jos sijaintisi on ETA-alueella: Osa ETA-alueen ulkopuolisista maista tarjoaa Euroopan komission mielestä riittävää, ETA-alueen normien mukaista tietosuojaa (kattava lista maista on täällä: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_fi. Siirtoihin ETA-alueelta maihin, joiden tietosuojaa Euroopan komissio ei katso riittäväksi, sovellamme riittäviä toimenpiteitä, kuten Euroopan komission hyväksymiä, henkilötietoihin liittyviä vakiosopimuslausekkeita. Saat tiedot edellä mainituista toimenpiteistä ottamalla yhteyttä osoitteeseen [asiakaspalvelu@emp.fi].

6. TIETOSUOJAMENETTELYN PÄIVITYKSET

Saatamme tehdä tietosuojamenettelyyn muutoksia milloin tahansa. Katso sivun yläreunasta kohdasta "PÄIVITETTY", milloin tietosuojamenettelyä on viimeksi päivitetty. Tietosuojamenettelyn muutokset tulevat voimaan, kun annamme päivitetyn tietosuojamenettelyn tiedoksi verkko-omaisuudessa tai sen kautta.

7. YHTEYDENOTTO

Tämän tietosuojamenettelyn mukaisesta henkilötietojesi keräämisestä, käyttämisestä ja paljastamisesta vastaava yritys on E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojamenettelystä tai jokin askarruttaa sinua, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [asiakaspalvelu@emp.fi].

Osoitteemme on:
E.M.P. (E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH)
Darmer Esch 70a
49811 Lingen
Saksa

Tietosuojavaltuutettu:
André Bosse
Darmer Esch 70a
49811 Lingen
SAKSA
Puhelin: 0049 591 - 9 14 310
E-Mail: dataprotection@emp.fi Yhteystiedot (Suomi): sähköposti asiakaspalvelu@emp.fi, puhelinnumero 013 788 1800.

Tietosuojavaltuutettu on DEKRA:n sertifioima "tietosuoja-asiantuntija". Sertifiointi edellyttää, että tietosuojavaltuutettu osoittaa asiaosaamisensa kirjallisessa kokeessa. DEKRA:n sertifiointi on määräaikainen, ja sen voi uusia suorittamalla kokeen säännöllisesti tai todistamalla osallistumisen jatkuvaan koulutukseen. Sertifikaatin myöntäjä on DEKRA Certification GmbH, Handwerkstr. 15, 70565 Stuttgart, SAKSA.

Tarvittava asiaosaaminen on sisältää mm. seuraavat:

 • EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (EU GDPR) määräykset ja toimeenpano
 • Liittovaltion uuden tietosuoja-asetuksen määräykset ja toimeenpano (BDSG, neu)
 • Tietoturva ja IT-tietoturva: tekniset ja organisatoriset toimenpiteet
 • Riskienhallinta
 • Tietosuojan hallinta – tietosuojajärjestelyt yrityksessä
 • Henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet
 • Tietosuojavaltuutettu (sisäinen/ulkoinen)
 • Rekisteröidyn oikeudet
 • Ilmoitusvelvollisuus
 • jne.

Tietosuojavaltuutettumme täyttää nämä vaatimukset. Nykyinen DEKRA:n sertifiointi on voimassa tammikuuhun 2026 saakka.

Huomaa, että sähköpostiviestintä ei ole aina salattua, joten ethän kerro meille lähettämässäsi sähköpostiviestissä luottokorttitietojasi tai muita arkaluonteisia asioita.