Space Invaders

Viime aikoina avaruuskuosia on vilissyt ihan joka paikassa: sarjoissa, leffoissa ja Ameriikan tähtien päällä. Itse bongasin kuosin ekaa kertaa tästä XL-koon bikinimainoksesta. Kokonaisten galaksien laittaminen runsaamman muotoisen naisen päälle oli ilmeisesti joistakin niin hauskaa, että kuva levisi meemiksi asti. Minusta kuvan uimapuku ja nainen ovat molemmat aivan ihania, mutta mikä ihmeen nimi uikkarille on fatkini? Ilmeisesti bikinien pitää nykyään olla mahdollisimman pienet, tai muuten naista syytetään läskien piilottelemisesta. Huh huh, onkohan tuon nimityksen keksijä kuullut ikinä kuullut sanaa tyylikkyys?

"Jos sä oot stara, mä oon koko v***n galaksi"

Vaikka kuinka olen etsinyt, en ole löytänyt galakseja vielä oikein mistään vaatekaupoista. Nyt parin vuoden etsintä on vihdoinkin päättynyt: esimerkiksi Cupcake Cult on tehnyt avaruuskamaa joka lähtöön. Mites olisi legginssit tai baseball-takki? Itse rakastan mekkoja, joten minun oli pakko saada Cupcake Cultin avaruuskuosinen Galaxy Love -mekko. Eräs biisi on soinut päässäni siitä asti, kun avasin mekon sisältävän paketin.Tässä teillekin korvamato: loistavaa ysäri- ja avaruusfiilistelymusiikkia, jonka voitte laittaa soimaan taustalle samalla kun luette postausta. Iloa silmille ja korville!

Viime aikoina on ollut muodissa lapsuuteni kulta-aika, ysäri ja etenkin sen puoliväli. Joka puolella ovat vilahdelleet ruutupuserot, napapaidat ja kerroksellisuus. Hiuksiin on hierottu hiusliituja kuin hiusmascaraa aikanaan. Koska olen muodin Nostradamus, arvaan, että nyt ollaan menossa kohti ysärin loppupuolta ja milleniumia. Muistan, että huuliin kuului tuolloin laittaa huulisineä, ei -punaa. Futuristisuus, hopea ja avaruuspuvut olivat in joka discossa. Ihan selkeästi tämä galaksikuosi heijastelee tuota aikaa. Odottakaas vaan, kohta laitamme päähämme avaruusolion heiluvat tuntosarvet ja kävelemme hopeisilla moonbootseilla. Tai sitten toteutamme tämän renessanssin jotenkin tyylikkäämmin. Mielestäni tämä avaruuskuosi on ainakin hiukan hillitympi kuin millenniumin avaruusreivilook.

En silti voinut vastustaa pientä ysäristailausta. Koska haluan samalla pysyä uskollisena omalle tyylilleni, yritin eräänlaista hybridiä, 90's meets 50's -lookia. Laitoin päähäni ysäriltä tutut, karmean ihanat Lennon-lasit. Meikkasin huuleni ala-asteen mehudiscon hengessä sinertävän vihreiksi. Muuten pysyin perusmeikissäni ja -tukassani: etutukka kiehkuralle, hiukset korkealle ponnarille ja kissarajaukset silmiin. Yhdistelmä oli kuin lempikarkkini jogurtti-salmiakkipallero: sen ei pitäisi toimia, mutta se toimii - aivan törkeän hyvin.

Koko 90-luvun ja 50-luvun liitto huipentuu tietysti mekossa, josta inspiraation sainkin. Mekko on malliltaan fiftarityylin inspiroima puolikellomekko, mutta kuosi tulee tosiaan aivan toisista sfääreistä (ehehheh). Voisin käyttää tämän mallisia mekkoja vaikka aina! Mikään ei tee oikeutta naisen vartalolle kuten kellomekko. Ihan oikeasti, se sopii kaikenkokoisille ja -mallisille vartaloille, ja usein mekoista onkin saatavilla runsaasti kokoja (tätä nimenomaista saa kuitenkin vain koissa S-XL). Tästä mekosta tekee erityisen ihanan tuo takaosan leikkaus. Ei vain yhtä vaan kaksi kurkistusaukkoa! Ja toinen on sydämen muotoinen! Ihanaa! <3 Avonainen selkä saa minulta aina lisäpisteitä, varsinkin, jos tatuointini näkyy kivasti.

Näin ihana mekko ansaitsee kaverikseen vain parasta. Galaksikuosia tosiaankin on nyt saatavilla EMP:llä monessa muodossa. Olen maiharihullu, ja yhdistelen usein maihareita mekkoihin. Käytän kyllä korkokenkiäkin tarvittaessa, mutta maiharit nyt ovat vaan niin paljon käytännöllisemmät: ne jalassa ei tarvitse kipittää tai varoa. Siksi kiljuinkin riemusta, kun näin nämä TUK:n varsikengät:

Rakkautta ensi silmäyksellä <3

Aivan törkeän makeat! Tilatessani näitä pelkäsin, että livenä ne eivät olisi yhtä iskevät kuin tietokoneen ruudulla, mutta ne olivat vieläkin upeammat. En malta uskoa, että joku on tehnyt jotain näin mahtavaa. Maiharit, jotka ovat kuin karkki! Minulla on ennestäänkin TUK:n maiharit, joten tiesin jo etukäteen tilata kokoa isommat. Varoitan teitäkin: koot ovat mielestäni melko pieniä. Itse käytän normaalisti kokoa 38-39, mutta nämä ovat juuri passelit koossa 40.

Harmaaseen ja sumuiseen Turkuun tuovat valoa vain galaksit ylläni!

Ai niin muuten, kuka sanoi, ettei samaa kuosia saa yhdistää? Haistatan huilut niille säännöille. Minun mekkoni ja kenkäni näyttävät yhdessä aivan mielettömiltä. Jos mekko olisi yhtään arkisempi, yhdistäisin samaan syssyyn vielä avaruuslegginssit! Tosin aion kyllä käyttää näitä kenkiä ihan minkä kanssa tahansa. Ne sopivat kaikkeen: tykkään siitä,

Papukaijamerkki sille, joka tunnistaa paikan!

että kengissä on jokin villi kuosi tai väri. On kiva, että joskus asun yllätys onkin ihan maanrajassa. Jos avaruuskuosi on jonkun mielestä liian out-of-this-world, neuvon kuolaamaan vaikka näitä, näitä tai näitä kenkiä. Nam!

Bonuksena vielä: kuka arvaa, miksi olen mennyt ottamaan asukuvia juuri tässä oikealla näkyvässä miljöössä? Turkulaiset saavat ehkä hiukan etumatkaa arvailuun ;)

Kategoriat: Ruki

Tagit: Cupcake Cult fiftarimekot Galaxy Lennon-lasit maiharit space invaders TUK tuotteet ysaeri | Pysyvä linkki

Jaa tuote: