Uudet parhaat ystäväni ♥ Demonia Bravo ♥

Tiedän, että aina kaakatan siitä, miten olen löytänyt täydelliset kengät - esim. täällä ja täällä. Nyt kuitenkin tajuan, että nuo aikaisemmat löydöt ovat olleet vain melkein täydellisiä ja loppujen lopuksi kuitenkin pelkästään kenkiä. Ne eivät halaa jalkaani, eivät ole seuranani pitkän matkan reissuilla eivätkä tue minua täydellisesti. Toista maata ovat Demonia Bravo -kiilakorot. Ne eivät ole vain täydelliset kengät, ne ovat täydelliset ystävät. Uudet parhaat ystäväni ♥ Näistä en luovu

Sopivat minkä kanssa tahansa

Demonia Bravot sopivat melkein minkä tahansa vaatteen kanssa - toki värimaailma pitää ottaa huomioon, mutta muuten siis. Yllä näette ne asiallisen tulppaanihameen kanssa. Jos kävisin toimistotöissä, voisin laittaa ylläolevan asun huoletta töihin. Harmaa ja asiallinen hame tasapainottaa niittien goottiutta sopivasti. Ja kurvikaspyllyiset sisareni, tsekatkaa kuva ja pistäkää ostoslistallenne myös tulppaanihame.

Tulppaanihame saattaa olla kuitenkin liian konservatiivinen esimerkiksi illanviettoon. Ei hätää, Demoniat menevät ihan iisisti bileasunkin kanssa. Tässä esimerkki kengistä minihameen kanssa.

Ah - Demonia Bravot sopivat täydellisesti minareidenkin kanssa!

Leopardiminihame ja verkkosukkahousut yhdessä saattaisivat olla joidenkin toisten kenkien kanssa vähän liikaa, mutta ei näiden! Piikit ja kiilat tuovat kivasti rock-henkeä, joka häivyttää asusta Ratsulan kulma -fiilistä (porilaiset tietää).

Bravot sopivat tietysti farkkujenkin kanssa. Tämä yhdistelmä tekee arjesta vähän upeampaa, vai mitä sanotte?

Farkkuina minulla on tässä tällainen ysärihenkinen korkeavyötäröinen malli, mutta kengät menevät ihan yhtä hyvin esimerkiksi mustien pillifarkkujen tai vaikkapa värikkäiden housujen kanssa. Housumalli voi toki olla lyhyempikin. Itse kokeilin kenkiä näiden Gothicana by EMP:n Strapped Hotpantsien kanssa - toimii!

Bravot ja shortsit - toimii myös!

Tätä yhdistelmää en ehkä käyttäisi ulkona ennen toukokuuta, mutta jos vaihtaa sukat villaisempiin versioihin ja laittaa alle sukkahousut, tällä ehkä tarkenisi helmikuussakin. Yläosaksi pitää valkata myös ehkä jotain vähän peittävämpää, jotta kokonaisuus ei ole liian seksikäs. Vaikea hommahan se seksikkyyden karkoittaminen on, am I right ladies?

Jos tykkää vähän peittävämmistä vaatteista, ei hätää. Nämä kengät sopivat niidenkin kanssa. Esimerkiksi maksihame + Bravot - toimii. Mutta mitä mieltä olette oikeanpuoleisesta yhdistelmästä?

Mitä sanotte näistä yhdistelmistä?

Kyllä, oikeanpuoleisessa kuvassa olen yhdistänyt kiilakorot ja perverssin ihastukseni onesien.

Maailman mukavimmat korkokengät!

Okei okei, olen paasannut myös siitä, että monet kengät ovat olleet mukavat. Mikään ei kuitenkaan voita oikeanlaisia kiilakorkoja. Nämä ovat juuri sellaiset. Otin riskin ja lähdin Bravot ainoina kenkinäni Helsinkiin kahden päivän reissulle. Kengät eivät päätyneet verisinä roskikseen vaan kestivät kävelyn ympäriinsä, bussireissut edestakaisin ja juoksuakin pari kilometriä, kun meinasin myöhästyä eräästä tapaamisesta.

Nämä jalassa jaksaa viettää kokonaisen baari-illan ja vielä kävellä kotiin. Nämä ovat niin mukavat, että oikeastaan minut pitäisi vierottaa näistä. Ehkä minun ei nimittäin kannattaisi kävelyttää näiden kanssa koiraa ja ottaa päikkäreitä.

Bravot ja minä - erottamattomat ystävykset!

Olen yrittänyt henkisesti valmistautua siihen, että näistä irtoaa jossakin vaiheessa niittejä, mutta vielä niin ei ole käynyt. Toivottavasti se hirveä päivä ei koita koskaan!

Kategoriat: Ruki

Tagit: demonia demonia bravo Gothicana by EMP Hotpants kengaet kiilakorot korkokengaet shortsit tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: