Halloween Freak Show

Ränsistyvä teatteri. Kyltti, josta maali on kuoriutunut jo kauan aikaa pois, seisoo teatterin edessä. Kylttiin on kirjoitettuna epäselvästi teksti "Tule sisään, jos uskallat!". Teatteri näyttää täysin hylätyltä, verhot keräävät pölyä ja ikkunat on hajotettu palasiksi. Yhtäkkiä, elämä palaa tähän ankeaan näkymään: Pimeän tultua häilyvät, vilkkuvat valot syttyvät. Teksti teatterin oviaukon päällä, aivan lippuluukun vieressä, näkyy nyt entistä selkeämmin: Halloween Freak Show.

Näytä kaikki
Maestro Cannabale Maestro Cannabale

Maestro Cannabale

Ohjaaja

Cannabale varttui nuoruutensa 1870-luvulla Lontoon karuilla kaduilla nimellä Tom, kunnes hän alkoi niittää mainetta osana lapsivarkaiden jengiä. Tänä alamaailma-aikanaan hän kohtasi meedion. Syyt ovat edelleen hämärän peitossa, mutta eräänä päivänä meedio langetti Tomin päälle ikuisen elämän kirouksen. Siitä lähtien hän vaelsi vuosikaudet eteenpäin ilman päämäärää, kunnes hän vihdoin löysi asian, joka tyydyttäisi hänet... Useiden hänen kanssaan tekemisissä olleiden ihmisten katoamiset eivät kuitenkaan jääneet huomaamatta. Hän antoi itselleen oudon, mystisen nimen ja hankki vankkurit, jotka olisivat osa hänen show'taan, ja auttaisivat häntä löytämään uusia uhreja...

Siirry hahmoon
Mistress Night Mistress Night

Mistress Night

Meedio

Cannabalen luoja, Mistress Night, on friikkisirkuksen numero 2. Kukaan ei tiedä mitään hänen menneisyydestä - eikä uskalla kysyä. Moni uskoo, että hän on löytänyt Viisaiden kiven tai katsonut ikuisuutta silmiin. Huolimatta useista protesteistaan, hän liittyi mukaan Cannabalen seurueeseen, koska oli tylsistynyt. Cannabale syyttää muutoksestaan edelleen tätä yön kuningatarta, vaikka syyt kiroukselle pysyvät hämärän peitossa kenties ikuisesti. Mistress Night viihdyttää vieraitaan mystisillä ennustuksilla tulevaisuudesta, jotka eivät yleensä pääty hyvin hänen vapaaehtoisten avustajien kannalta.

siirry hahmoon
Blackwise & Queenie Blackwise & Queenie Blackwise & Queenie

Blackwise & Queenie

Klovni & narri

Blackwise oli joskus ihan normaali klovni, mutta ne ajat ovat kaukana menneisyydessä. Sirkus johon hän kuului tuhoutui myrskyn seurauksena kokonaisuudessaan - ja hän oli joukon ainoa selviytyjä. Iloisen meikin sijasta Blackwise käyttää enää surun värejä. Hänen puheensä on pelkkää jokeltamista ja hengitys haisee viemäriltä. Hän on klovni joka ei saa enää ketään nauramaan - vain huutamaan.

Klovnin kiehtovasta esityksestä hurmaantuneena, näyttämö alkoi kiinnostamaan myös Queenie-narria. Entinen atleetti huomasi, mitä esityksestä puuttui - toinen klovni. Cannabale antoi Queenielle tilaisuuden koe-esiintymiseen ja esityksen aikana puolet yleisöstä raapi silmänsä verille, mitä läpeensä paha tirehtööri ei voinut pitää minään muuna kuin menestyksenä.

Siirry hahmoon
Nick Nick

Nick

Vampyyri

Kaikki varmasti joskus miettivät, mitä tapahtuu teini-ikäisille jotka muuttuvat vampyyreiksi. Nick joutui 90-luvun goottivillityksensä aikana varomattoman vampyyrin puremaksi. Ikuisesti äänenmurroksella, epäkäytännöllisillä hampailla ja mielialan vaihteluilla kirottu teinivampyyri hyppää aina mukaan uusimpiin villityksiin, ja hoitaa innottomasti myös kahta työtään - lipunmyyntiä ja ajatusten lukua Cannabalen show'ssa. Nick yrittää tällä hetkellä noudattaa vegaanivampyyrin ruokavaliota ja nauttii paljon punajuurimehua.

Siirry hahmoon
Daisy & Rosie Daisy & Rosie

Daisy & Rosie

Kaksoset

Cannabale oli kohdannut jo lukuisia kiinnostavia hahmoja matkoillaan ympäri maailmaa. Kaksosista nimeltään Daisy ja Rosie hän sai kuitenkin vaikuttavan lisän seurueeseensa. Tai ainakin melkein, koska itsepäisillä kaksosilla ei ole mitään hinkua esiintyä lavalla. Sen sijaan, he myyvät kaikenlaisia erikoisuuksia ja "roskaa" yleisölle kaupustelutarjottimellaan, jota he myös lennättävät ympäriinsä pelkällä ajatuksen voimalla. Usein he hyödyntävät näitä kykyjään myös tyhjentääkseen vieraiden lompakot.

Siirry hahmoon
Barr Barr, Tilia & Sam Barr Barr, Tilia & Sam Barr Barr, Tilia & Sam

Barr Barr, Tilia & Sam

Bändi

Musiikki kuin toisesta ulottovuudesta kaikuu lavan toiselta puolelta. Se säestää groteskeja esityksiä mutta on myös jotain muuta - aivan kuin sillä olisi jokin toinen tarkoitusperä. On kuitenkin hengästyttävän vaikea ajatella asiaa, kun sävelet hiipivät päähäsi kuin olisit sumussa... Sen lisäksi, että Barr Barr on uskomattoman vahva, on hän oikea peto rumpujen takana. Cannabale värväsi tämän omituisuuden matkallaan Islannissa. Ei ole ihan varmaa, onko kyseessä ihminen vai eläin, mutta kaikki ovat jo tottuneet hänen epäselvään murinaan, mistä hän myös nimensä on saanut.

Käärmeiden sijaan Tilia lumoaa yleisönsä. Cannabale löysi hänet etsiessään uhkaavia matelijoita, eikä joutunut pettymään. Lämpölaskut ovat Tilian vuoksi katossa, mutta toisaalta hän on valojen loisteessa kuin kotonaan. Kaatokännissä olleen Samin oli tarkoitus esiintyä bändinsä kanssa festareilla. Suunnitelma piti siihen asti, kunnes hän sai vahingossa sähköiskun vahvistimesta. Kuolema ei kuitenkaan onneksi ole vaikuttanut hänen taitoihinsa kitaran kanssa.

Siirry hahmoon
Bertha Bertha

Bertha

Kaunis peto

Berthasta tuli tahtomattaan yksi Mistress Nightin päähänpistojen uhreista. Kaunis Bertha keräsi pelkästään katsojana liikaa katseita ja kateellinen noita päätti rankaista häntä kahdella kirouksella. Siitä lähtien, vahvasti kasvava parta on koristanut Berthan poskia ja hänellä ei mitään muistikuvia elämästä ennen friikkisirkusta. Kirous ei kuitenkaan pystynyt tuhoamaan hänen kuumaa persoonaansa, joten Bertha viihdyttää yleisöä näppärillä mutta joskus hieman epäsoveliailla vitseillä.

Siirry hahmoon
The Phantom

The End

Kirkaisut kaikuvat käytävillä... Jostain kantautuu veret seisauttavaa naurua ja korvia huumaavaa musiikkia... Oletko tarpeeksi rohkea kurkistaaksesi sisään? Kurkkaa friikkien vaatekaappiin ja pukeudu pelottavan kauniisiin tuotteisiimme. Tilaa myös halloween-koristeet, halloween-asut ja muut mahtavat halloween-tuotteet!

Näytä kaikki