After Midnight Blue - Classic

Hiusväri
Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Valitse kokosi

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 30 syyskuuta 2022 - 3 lokakuuta 2022

Jaa

Tuotteen kuvaus

Manic Panic –After Midnight Blue – Classic

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna hiuksesi tarvittaessa paketin ohjeiden mukaisesti. Jos käytät valkaisuainetta, ÄLÄ käytä mukana tulevia hoitoaineita!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.

Yleistä tietoa hiusväreistä:
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä.
Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan.
Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi, esimerkiksi käsitaipeeseen (hiusväri jättää tahraa, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan) ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.
Mikäli haluat yhtä intensiivisen värisävyn kuin paketissa, vaalenna hiuksesi aina ennen värjäystä. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa.

Saat testiemme mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka lähtee 6-8 viikon kuluessa. Väri haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat
värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki mitä et halua värjätä
(mukaan lukien ihosi). Myös juuri värjätyistä märistä hiuksista lähtee väriä.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata että
värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.

Ainesosat: water, cetyl alcohol, stearyl alcohol, cetrimonium chloride, propylene glycol, Aloe Vera barbadensis miller leaves, methylchloroisothiazolinone,
methylisothiazolinone.

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 440805
Väri Sininen
Brand Manic Panic
Tuotteen teema Hupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth, Alkoholi, Asut
Tuotteen tyyppi Hiusväri
Julkaisupäivä 16/09/2020
Gender Unisex

Huipputuotteita juuri sinulle