Black Rock tekonahkatakki

Keinonahkatakki

67,19 € Halvin hinta viimeisen 30 päivän aikana. Aikaisemmista tarjouskampanjoista johtuen, paras hinta voi olla matalampi kuin nykyinen hinta.

Variations

Valitse kokosi

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen toimitusaika on 15 helmikuuta 2023 - 17 helmikuuta 2023

Jaa

Tuotteen kuvaus

Branditin Black Rock -keinonahkatakki on asiakkaidemme kestosuosikki: "Paljon ovat kaverit kehuneet ja kovasti on kauniimman sukupuolenkin mieleen ollut”, kuuluu hyvin kuvaava käyttäjän kommentti.

Hyville arvosteluille on tietenkin katetta - nimensä mukaisesti ”musta rock-takki” on monikäyttöinen ja käyttökelpoinen vuodenajasta riippumatta . Syyspäiviin ja varjoisiin iltoihin täydellisesti sopiva takki luokitellaan välikausitakiksi mutta poistamalla hupun ja heittämällä alle oman hupparin, kevyistä talvikeleistäkin selviää leikiten.

Jämäkkä takki on pintamateriaaliltaan laadukasta keinonahkaa (100% polyuretaania) joka on tarkoitettu kestämään . Myös vetoketjuissa on panostettu toimivuuteen, joten käyttöikänsä puolesta takin hintalaatusuhde on enemmän kuin loistava. Kevyesti kulutetun näköisessä takissa on useita taskuja, joten kaikki tarpeelliset pikkutavarat mahtuvat matkaan - suuret sivutaskut, kaksi rintataskua ja povitaskut takaavat tämän.

Takin yksiosainen sisäosa helmasta huppuun (100% puuvillaa) on erittäin helppo irroittaa ja kiinnittää takaisin, jos alle haluaa heittää oman hupparin. Tällaisen takin kanssa katu-uskottavuus maksimoituu kun sen yhdistää vaikkapa valikoimastamme löytyvien Motörhead-huppareiden kanssa. Wink, wink!

Black Rock -keinonahkatakki on klassisen näköinen, yksinkertaisen tyylikäs rock-henkinen takki, joka erottuu edukseen. Sitä on vaikea suositella kenellekään erityisesti, koska nuorekas takki sopii käyttäjälleen ikään katsomatta. Se soveltuu mainiosti ympärivuotisiin menoihin - arkikäyttöön, festareille, bileisiin tai vaikkapa treffeille. Urheillessa tämä takki ei todistetusti ole kovin kätevä, vaikka näky onkin mielenkiintoinen.

Takin olkapäillä on epoletit, käytännössä siis pienet koristeet vailla sen suurempaa merkitystä, jotka yhdessä muiden yksityiskohtien - kuten hihavetoketjujen ja pinnan kuvionnin - kanssa, luovat takkiin lisää asennetta ja särmää. Päällä miellyttävältä tuntuva takki on mitoitukseltaan hieman reilumpi ja hihat normaalia pidemmät, joten arvuutellessa kahden koon välillä, kannattaa lähtökohtaisesti valita se pienempi vaihtoehto.

Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän ilmainen palautus- ja vaihto-oikeus, mutta uskomme että kun takkia pääset kokeilemaan, ei palautusoikeudella ole tarvetta jos koko osuu kerralla kohdilleen.

Tilaa itsellesi takki, jonka omistamista et tule katumaan!

Takit tiedot pähkinänkuoressa:
- materiaali kestävää keinonahkaa (100% polyuretaania)
- laadukkaat vetoketjut
- runsaasti taskuja
- huppuosa helppo irrottaa ja kiinnittää
- kevyt vintage-kulutus
- huppuosa 100% puuvillaa
- hihojen vuori 100% polyesteria
- epoletit
- vasemmassa hihassa koriste
- oikeassa rintataskussa logomerkki

Maksa laskulla

Yksinoikeustuotteita

30 päivän ilmainen palautus

Loistava asiakaspalvelu

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 226576
Väri Musta
Brand Brandit
Suljintyyppi Vetoketju
Pesu Kulutettu pesu
Yksinoikeustuote Ei
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 100% polyesteria
Istuvuus/topit Regular-malli
Vuori 100% puuvillaa
Hihan vuori 100% polyesteria
Muut materiaalit Hupun sisäosa: 75% puuvillaa, 25% polyesteria
Tuotteen teema Vapaa-aika, Rock-vaatetus
Hoito-ohjeet Konepesu
Tuotteen tyyppi Keinonahkatakki
Julkaisupäivä 16/09/2022
Gender Miehet

Huipputuotteita juuri sinulle