Conspiracy (LP ) | King Diamond

Valitse kokosi

Saatavilla 1-3 viikon sisällä (tavarantoimittajasta riippuen)

Jaa

Vain uusille asiakkaille, minimitilausraja 99€. Tarjolla vain verkkokaupassa. Postikulut vähennetään tilauksestasi automaattisesti. Ilmainen toimitus ei koske kotiinkuljetusta. .

Tuotteen kuvaus

King Diamondin albumi 'Conspiracy' uudelleenjulkaisu, musta vinyyli.

Kuningas kuninkaallisessa muodossaan: King Diamondin onnistuneen debyytin jälkeen hänen ensimmäisillä kahdella albumillaan 'Fatal Portrait' ja 'Abigail', hän saavutti toisen mestariteoksen vuonna 1988. 'Them' äänitettiin ilman hänen entisen Mercyful Fate -yhtyeensä jäsenten tukea, mutta saavutti silti korkeat sijoitukset Billboardsin listoilla ja oli King Diamondin menestynein julkaisu Amerikassa siihen mennessä. Rumpali Mickey Dee soitti sydämensä kyllyydestä. Vain vuosi myöhemmin King Diamond jatkoi perässä korkeatasoisella albumillaan 'Conspiracy' ja samalla esitteli uuden meikkinsä huikeiden kappaleiden kera. Tämä albumi osoitti myös vaikuttavasti, että Kim Bendix Petersen (kuninkaan oikea nimi) on yksi luovimmista ja karismaattisimmista muusikoista Euroopassa. Tämä tosiasia ei ole muuttunut tähän päivään mennessä.

Maksa laskulla

Yksinoikeustuotteita

30 päivän ilmainen palautus

Loistava asiakaspalvelu

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 469667
Musiikkigenre Heavy Metal
Mediaformaatti 1-3 LP
Tuotteen teema Bändit
Artisti King Diamond
Tuotteen tyyppi LP
Julkaisupäivä 01/05/2020
Gender Unisex
1. At the Graves 2. Sleepless Nights 3. Lies 4. A Visit from the Dead 5. The Wedding Dream 6. "Amon" Belongs to "Them" 7. Something Weird 8. Victimized 9. Let It Be Done 10. Cremation

Lisää "King Diamond" tuotteita