Details

https://www.emp.fi/p/cotton-candy-pink---classic/256256118+ml.html
Tuotenumero 256256118 ml

Variations

  • Koko:
    • 118 ml

Add to cart options

Product Actions

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 31 toukokuuta 2019 - 3 kesäkuuta 2019

Product Actions

Väri Lämmin pinkki
Tuotenumero 256256
Brand Manic Panic
Sukupuoli Naiset
Yksinoikeustuote Ei
Tuotteen teema Hupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth, Alkoholi, Asut
Tuotteet tyyppi Hiusväri
Julkaisupäivä 13-03-18
Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, pinkki Manic Panicin Cotton Candy Pink - Classic -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.

Yleistä tietoa hiusväreistä
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan),ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa.

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.

Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Centrimonium Chloride, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera), Methylchloroirothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html
0
1
0
0
1

Kerro meille mielipiteesi tuotteesta "Cotton Candy Pink - Classic".

Kirjoita arvostelu
1 - 2 / 2
Lajittele Päivämäärä Hyödyllisyys
Profiilikuvasi

Susanna Y.

2 arvostelua

Kirjoitettu: 19 kesäkuuta 2015

manic panic

Valitettavasti ei ottanut ku juureen kiinni, ei latvoihin ollenkaan, siitä olin ihmeissäni, vaikka valkaisin ennen hiukseni :/ En taida enää uskaltaa ostaa tätä tuotetta :/

Oliko tästä arvostelusta sinulle apua?

Profiilikuvasi

Venla M.

1 1 arvostelu

Kirjoitettu: 10 kesäkuuta 2015

Vegaaninen, ihanan sävyinen väri

Ihan jees, ja ihana tämä väri. Ehkä lähtee aika nopeesti haalistumaan eli pitää värjäillä uudestaan aika usein, mutta suoravärit yleensä alkaakin nopeammin haalistua. Tosi iso plussa siitä, että on vegaaninen! Ainoa suoraväri ihan siksi, mitä voin käyttää. Ja plussa myös siitä, että on PETA:n eläinkokeettomalla listalla, joskin käyttäjäkunta kasvaisi roimasti heti, jos Manic Panic päättäis liittyä Animalian listalle, jolla eläinkokeettomuus on varmistettu eikä perustu vain yrityksen omaan lupaukseen. Itse oon nyt tän hiusvärin kohdalla joustanut täydellisestä eläinkokeettomuustakuusta, kun ei oikein vaihtoehtoja oo.

3 / 4 asiakastamme piti tätä arvostelua hyödyllisenä.