Details

https://www.emp.fi/p/dominion/446320St.html
Tuotenumero 446320St

Variations

Product Actions

Tilaa nyt, niin saat tilauksen ennen joulua!

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 17 joulukuuta 2019 - 18 joulukuuta 2019

Add to cart options

Product Actions

ILMAINEN TOIMITUS!

ILMAINEN TOIMITUS!

Kaikki yli 20€ tilaukset ilman postikuluja

* Minimitilausraja 20€. Ilmainen toimitus ei koske kotiinkuljetusta. Postikulut vähennetään tilauksesta automaattisesti kassalla.

Tuotenumero 446320
Sukupuoli Unisex
Musiikkigenre Heavy Metal
Mediaformaatti 1-3 CD
Tuotteen teema Bändit
Artisti HammerFall
Tuotteen tyyppi CD
Julkaisupäivä 16/08/2019
Rajoitettu erä digipackina.

“HammerFallin uralla tulee olemaan monia saavutuksia, siitä ei ole epäilystäkään." Painavia sanoja, mutta kuka niitä uskoisi hevibändin itsensä lisäksi? Säälittömästi eteenpäin hakkaava avausraita 'Never forgive, never forget' pitää tämän lupauksen ja enemmänkin: ruotsalaiset ovat elämänsä kunnossa ja ovat takoneet unohtumattoman metallimanifestin! Dominionin 12 raivokasta biisiä ovat hakkaavaa rytmiikkaa, eeppisiä taustalauluja ,'Testifyn' hurjaa repimistä ja todistavat biisin '(We Make) Sweden Rock' sanomaa! Bändi ei rajoitu vain Ruotsin rajojen sisäpuolelle: kohta koko maailma kohottaa nyrkkinsä ja huutaa "Victorious immortals!"
CD 1
1. Never Forgive, Never Forget 2. Dominion 3. Testify 4. One Against the World 5. ( We Make ) Sweden Rock 6. Second to One 7. Scars of a Generation 8. Dead by Dawn 9. Battleworn 10. Bloodline 11. Chain of Command 12. And Yet I Smile