29,99 € 19,99 €

15,99 € Halvin hinta viimeisen 30 päivän aikana. Aikaisemmista tarjouskampanjoista johtuen, paras hinta voi olla matalampi kuin nykyinen hinta.

Don't Fuck Up The World - lyhyet vihreät haalarit painatuksella

(Jumpsuit , Vihreä ) | EMP Special Collection

Valitse kokosi

Valitse kokosi

Saatavilla heti varastosta

Jaa

OEKO-TEX ® Standard 100

STANDARD 100 -merkillä varustettujen tuotteiden kaikki osat, kuten ompelulanka, napit ja muut tarvikkeet, on varmasti testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta, ja tuote on turvallinen käyttää. Testejä suorittavat riippumattomat OEKO-TEX®-laitokset laajan OEKO-TEX®-kriteeristön perusteella. Testaus käsittää lukuisia sääntelyn alaisia ja sääntelemättömiä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. STANDARD 100 -sertifioinnit raja-arvot ovat monesti tiukempia kuin kansalliset ja kansainväliset raja-arvot.

EMP:n kestävä tuotanto

Kestävän kehityksen mukainen tuotanto. Tämä EMP-sertifiointi tarkoittaa, että meillä on merkkejä, sertifikaatteja tai tehdastarkastuksia, jotka vahvistavat kestävän kehityksen mukaisen tuotannon standardien noudattamisen. Tämä tarkoittaa paikallisten standardien, työntekijöiden suojelun ja turvamääräysten noudattamista tuotantomaassa. Uskomme, että kestävän kehityksen mukainen tuotanto auttaa säilyttämään elämän luonnollisen perustan seuraavalle sukupolvelle.

EMP Organic Cotton

Luomusertifikaatti takaa kuidun ekologisen viljelyn. Luomupuuvilla on tuotettu ja korjattu luomuviljelyn vaatimusten mukaisesti. Geneettisesti muunneltujen siementen käyttäminen on kielletty. Perinteisestä puuvillan viljelystä poiketen, kemiallisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden käyttäminen on kielletty. Maaperän luonnollisen hedelmällisyyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi käytetään lantaa ja kompostia. Tuholaisten poissa pitämiseksi puuvillapellot pidetään vapaana muista kasveista. Esimerkiksi Länsi-Afrikassa istutetaan auringonkukkia puuvillakenttien ympärille. Ne houkuttelevat tuholaisia, kuten puuvillakärsäkkäitä, ja estävät siten puuvillakasvien infestaation. Lisäksi viljelijät harjoittavat sadon kiertoa. Tämä tarkoittaa, että puuvillaa kasvatetaan vuorotellen muiden kasvien, kuten tomaattien tai paprikoiden kanssa. Tämä auttaa myös maaperän hoidossa ja ehkäisee tuholaisten ja tautien leviämistä.

Vain uusille asiakkaille, minimitilausraja 99€. Tarjolla vain verkkokaupassa. Postikulut vähennetään tilauksestasi automaattisesti. Ilmainen toimitus ei koske kotiinkuljetusta. .

Tuotteen kuvaus

EMP Special Collection -haalari:

- Don’t Fuck Up The World
- Toimitetaan uudelleenkäytettävässä printillä varustellussa kangaslaatikossa
- Loistava mukavuus
- Sormenjälki-all-over-painatus
- Oikeassa lahkeessa pieni ampiainen, vasemmassa rinnassa ‘Don’t Fuck Up The World’ teksti
- Rento istuvuus
- Säädettävät spaghettiolkaimet
- Lonkissa kiristysnyörit
- Vasemmassa jalassa pieni kangasmerkki
- Taakse painettuna ‘The Choice Is Yours - Free Yourself - Don’t Fuck Up The World’ -tekstiKestävyys:
STANDARD 100 by OEKO-TEX® 14.HBD.39080 Hohenstein HTTI -sertifikaatti
- GOTS: USB TEXT4063-GOTS-2022-01 -tehdassertifioitu
- Orgaaninen puuvilla sertifikaatti: USB-GOTS-251181

Maksa laskulla

Yksinoikeustuotteita

30 päivän ilmainen palautus

Loistava asiakaspalvelu

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 519475
Väri Vihreä
Brand EMP Special Collection
Lahkeen malli Suora
Suljintyyppi Pitsitetty vyö
Yksinoikeustuote Kyllä
Kuvio Pelkistetty
Vaatteiden pituus Lyhyt
Päällysmateriaali 100% Puuvillaa (Luomupuuvillaa)
Painettu kyllä
Tuotteen teema Vapaa-aika, Streetwear & katumuoti, Kestävä kehitys
Hoito-ohjeet Konepesu
Tuotteen tyyppi Jumpsuit
Julkaisupäivä 12/04/2023
Gender Naiset