Lisää tietoa tuotteesta
Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on

Tuotteen kuvaus

BACKSTAGE CLUB -JÄSENYYS

Liity Backstage Club -jäseneksi , niin saat jo ensimmäisen tilauksesi ilman postikuluja ja pääset nauttimaan mahtavista eduista ! Jäsenetuja ovat mm.:

· tilausten ilmainen toimitus
· vaihtuvat alennustuotteet
· mahtavat kaupanpäälliset
· 100 päivän palautusoikeus
- erikoiskilpailut
…ja paljon, paljon muuta!

Jäsenyyden tilaaminen ja etujen hyödyntäminen on helppoa - lisäät jäsenyyden ostoskoriin, siirryt kassalle ja maksun jälkeen olet Backstage Club -jäsen. Sitten vaan nautit huikeista eduista kirjautumalla asiakastiliisi!

Jäsenyyden myötä saat vuoden ajaksi kaikki tilauksesi ILMAN POSTIKULUJA jo ensimmäisestä tilauksestasi lähtien. BSC-jäsenyys maksaa siis itsensä takaisin pelkästään jo postikulujen osalta nopeammin kuin huomaatkaan. Backstage Club -jäsenyys on mahtava etu musiikin ystäville, leffafriikeille, sarjaseuraajille, opiskelijoille tai tarjoushaukoille - siis kenelle tahansa joka haluaa rahanarvoisia etuja!

Backstage Club -jäsenille on tarjolla eksklusiivisia alennuksia ja alennuskampanjoita , joista vain jäsenet pääsevät nauttimaan. Jäsenenä saat valittua tilauksiisi myös hienoja kaupanpäällisiä - kaupanpäälliset vaihtuvat jatkuvasti ja tarjolla on rokkaavia paitoja, asusteita ja paljon muuta!

Erityisen hieno etu Backstage Clubissa on myös vain jäsenille suunnatut kilpailut - pääset siis osallistumaan huikeisiin kilpailuihin, joissa myös voitonmahdollisuudet ovat paremmat! Esimerkiksi keväällä 2017 järjestettiin kilpailu vain BSC-jäsenille, jossa on mahdollisuus voittaa pääsy maailman siisteimmälle metalliristeilylle Karibialle - 70000 Tons of Metal -tapahtumaan. Aika huikea kisa, vai mitä?

Kaikki Backstage Clubilaiset ovat oikeutettuja 100 päivän ilmaiseen palautus- ja vaihto-oikeuteen. Jos tilattu tuote on jäänyt epähuomiossa hyllyyn seisomaan, ehdit sen palauttaa vielä hieman myöhemmin. Voit siis olla varma, että pitämäsi tuote on 100% sitä mitä haluat!

Backstage Club -jäsenenä tilauksesi saavat lisäksi priority-käsittelyn eli tilauksesi pakataan mahdollisten jonojen ohi. Olet siis todellinen VIP-vieras!

Oikeasta elämästä ammennettu esimerkkitapaus kertoo tyhjentävästi, miksi sinun tulisi liittyä Backstage Club -jäseneksi :

Naapurin Otto ja sinä olette molemmat EMP:n asiakkaita - tykkäätte tuotteista ja teette tilauksia säännöllisen epäsäännöllisesti. Yhtenä lämpimänä viikonloppuna huomaat kun Otto nautiskelee kesäpäivän auringonpaisteesta ja muutamasta oluesta. Vitsailet Otolle, että eikö noita rahojaan voisi paremminkin käyttää, mutta naapurillasi on napakka vastaus valmiina: ”Minäpä säästin itselleni juomarahat kun tein tilauksia EMP:ltä!”. Eihän tuossa ole mitään järkeä, ajattelet. Mutta kyllä siinä on - Otto on liittynyt mukaan EMP:n Backstage Clubiin, jonka jäsenenä jokainen tilaus on pelkkää säästöä. Kyllä sitä siinä vaiheessa tuntee itsensä vähän hölmöksi kun sinä maksat postikuluista mutta naapurin Otto ei. Kyllä sinullekin varmasti virvoke maistuisi.

Jos tämä tarina ei sinua vielä vakuuttanut, muista lukea myös asiakkaiden antamat mairittelevat arviot BSC-jäsenyydestä!

Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja uusitaan valitsemallasi maksutavalla edellisen jäsenvuoden päätyttyä. Tästä johtuen jäsenyyden voi maksaa vain maksutavoilla Klarna Lasku, luottokortti tai Paypal. Voit halutessasi vaihtaa maksutapaa asiakastililtäsi. Muilla maksutavoilla jäsenyyden tilaaminen on mahdollista kun tilaat erikseen aktivoitavan Backstage Club -lahjaboksin. Jäsenyyden voi siis antaa myös lahjaksi ystävälleen, sukulaiselle tai läheiselleen!

Jäsenyyden peruminen on helppoa ja voit tehdä sen ehtojen mukaisesti milloin vain asiakastililtäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 277660
Väri Musta
Yksinoikeustuote Ei
Tuotemerkki EMP Backstage Club
Tuotteen tyyppi Vuoden jäsenyysmaksu
Julkaisupäivä 08/01/2014

Huipputuotteita juuri sinulle