Details

https://www.emp.fi/p/game-of-sins/323801St.html
Tuotenumero 323801St
15,99 € 10,99 €
Säästät 31% / 5,00 € Hinta sisältää ALV:n.
Postikulut laskutetaan erikseen.

Variations

Product Actions

Tuote on saatavilla viikon sisällä

Add to cart options

Product Actions

ILMAINEN TOIMITUS!*

ILMAINEN TOIMITUS!*

* Minimitilausraja 59,99€. Ilmainen toimitus ei koske kotiinkuljetusta. Postikulut vähennetään tilauksesta automaattisesti kassalla.

Tuotenumero 323801
Sukupuoli Unisex
Musiikkigenre Heavy Metal
Yksinoikeustuote Ei
Mediaformaatti 1-3 CD
Tuotteen teema Bändit
Artisti Axel Rudi Pell
Tuotteen tyyppi CD
Julkaisupäivä 15/01/2016
Axel Rudi Pellin albumi “Game of Sins” jewelcase-CD:nä.

"Game of Sins" on 100-prosenttista ja takuuvarmaa Axel Rudi Pelliä. Avausraita "Fire" on todellinen hitti, "Sons in the Night" tekee kunniaa tv-sarja Sons of Anarchylle ja NWOBHM:lle. Albumin nimibiisissä Pell osoittaa jälleen rakkautensa mahtipontisiin teemoihin, kun "Falling Star" tuo puolestaan mieleen 1980-luvun. Ja tietenkin Axel Rudi Pellin albumilta pitää löytyä balladejakin. "Lost in Love" on yksi albumin kohokohdista, ja "The King of Fools" yhdistää hienosti rouheuden ja melodisuuden. "Till The World Says Goodbye" on maailmanlopun tunnelmissa etenevä eepos, ja "Breaking the Rules" jälleen yksi melodisen rockin helmi Pellin kynästä. Albumin normaaliversio lopettaa balladi "Forever Free", mutta tällä digipak-versiolla on mukana kaikkien aikojen ensimmäinen hard rock -versio Dylanin ja Hendrixin klassikosta "All Along the Watchtower".
CD 1
1. Lenta Fortuna (Intro) 2. Fire 3. Sons In The Night 4. Game Of Sins 5. Falling Star 6. Lost In Love 7. The King Of Fools 8. Till The World Says Goodbye 9. Breaking The Rules 10. Forever Free