Details

https://www.emp.fi/p/generation-rx/385702St.html
Tuotenumero 385702St

Variations

Add to cart options

Product Actions

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 27 kesäkuuta 2019 - 28 kesäkuuta 2019

1 kpl jäljellä

Product Actions

Uusi asiakas: 40€ ostos = toimitus 0€

Uusi asiakas: 40€ ostos = toimitus 0€. Ilmainen toimitus ei koske kotiinkuljetusta. Postikulut vähennetään tilauksesta automaattisesti kassalla.

Tuotenumero 385702
Sukupuoli Unisex
Musiikkigenre Punk Rock
Mediaformaatti 1-3 LP
Tuotteen teema Bändit
Artisti Good Charlotte
Tuotteet tyyppi LP
Julkaisupäivä 18-09-14
Julkaistu mustana vinyylinä.

'Generation Rx' on Good Charlotten seitsemäs studioalbumi ja se esittelee täysin uuden luvun sekä syklin lopun veljeksille Joelille (vokaalit) ja Benji Maddenille (kitara, vokaalit), Billy Martinille (kitara), Paul Thomasille (basso) ja Dean Butterworthille (rummut). Heidän yhdistelemänsä kapinallinen punk-henki, hard rock-biisit ja uskomaton kunnianhimonsa avulla Good Charlotte on pitäytynyt eläväisenä ja haavoittuvaisena kuin heidän nuoruusvuosinaan. Bändistä on tullut todellinen instituutio yli kahden vuosikymmnen aikana, eivätkä he kaihda koviakaan aiheita. Muitten levyllä olevien aiheiden lisäksi Good Charlotte on mennyt läpi lääkekäytön seurauksien, jotka ovat vieneet heidän sukupolvensa suuria ikoneja liian aikaisin, sekä monia tragedioita jotka päättyvät yksinäisyyteen ja hämmennykseen. Kaikki tämä on pakattu rockbiiseihin jotka vievät yleisön matkalle antaen heille toivoa paremmasta. Tuottaja Zakk Cervinin ja jäsen Benji Maddenin suojissa Good Charlotte on etsinyt tapaa kommunikoida nykypäivän nuorison kanssa intiimisti äänityssessioiden aikana bändin MDDN:n päämajassa – ja he ovat löytäneet sen.
CD 1
1. Generation Rx 2. Self Help 3. Shadowboxer 4. Actual Pain 5. Prayers 6. Cold Song 7. Leech (feat. Sam Carter) 8. Better Demons 9. California (The Way I Say I Love You)