Godmode (LP ) | In This Moment

Valitse kokosi

Saatavilla heti varastosta

3 kpl jäljellä

Jaa

Vain uusille asiakkaille, minimitilausraja 99€. Tarjolla vain verkkokaupassa. Postikulut vähennetään tilauksestasi automaattisesti. Ilmainen toimitus ei koske kotiinkuljetusta. .

Tuotteen kuvaus

Värivinyyli (opaque galaxy dark).

Grammy-ehdokkuuden saaneen yhdysvaltalaisen In This Moment -bändin uusi studioalbumi GODMODE.

In This Momentin kahdeksas studioalbumi, joka on äänitetty Las Vegasin Hideout Recording Studiolla, sisältää yhteensä 10 kappaletta. Albumin tuottajina toimivat Kane Churko (Ozzy Osbourne, Papa Roach, Five Finger Death Punch) ja Tyler Bates (John Wick, Jerry Cantrell, Bush). 'Emme malta odottaa, että kaikki pääsevät kuulemaan tällä kertaa äänittämäämme musiikkia,' sanoo Howorth. In This Moment koostuu Maria Brinkistä (päälaulu), Chris Howorthista (kitara), Travis Johnsonista (basso), Randy Weitzelistä (rytmikitara) ja Kent Diimmelistä (rummut).

Los Angelesissa vuonna 2005 perustettu In This Moment on saanut valtavan kansainvälisen fanikunnan. 'Äiti'-hahmo ja laulaja Maria Brink sekä pääkitaristi Chris Howorth (joka on myös perustajajäsen) saavat tällä hetkellä tukea basisti Travis Johnsonilta, kitaristi Randy Weitzeliltä ja rumpali Kent Diimmeliltä. Heidän kehutut live-esiintymisensä ovat hankkineet kalifornialaisille massiivisen fanikannan, mikä tekee heistä yhden 2000-luvun vaikutusvaltaisimmista ja menestyneimmistä yhtyeistä: heillä on yhteensä yli 1,3 miljardia suoratoistoa. Saavutettuaan Yhdysvalloissa kultatason vuoden 2012 Blood-albumin myötä, bändillä on sittemmin ollut kolme peräkkäistä albumia, jotka ovat nousseet Yhdysvaltain albumilistojen Top 25 -sijoille: Blood, Black Widow (2014) ja Ritual (2017), joka debytoi Billboard 200 -listalla sijalla 23. Taiteellisesti ajatellen Ritual yksinään on tuottanut yli neljäsosan miljardista suoratoistosta. Bändin seitsemäs studioalbumi, Mother (Roadrunner Records), syntyi kiertueella suurimmilla lavoilla ja se äänitettiin yhteistyössä pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Kevin Churkon (Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch) kanssa. Vaikka Ritual sisälsi blues-elementtejä raskaaseen soundiin, Mother lumosi kuuntelijat jo ensimmäisellä singlellään: julkaisu 'The In-Between' oli sittemmin Grammy-ehdokkaana. Vuonna 2022 In This Moment julkaisi EP:n Blood 1983 (BMG), musiikillisen päivityksen, joka juhli Blood-albumin 10-vuotisjuhlaa. Lisäksi yksinoikeudella julkaistiin kappale 'I Would Die For You', joka oli mukana elokuvan John Wick: Chapter 4 soundtrackilla.

Maksa laskulla

Yksinoikeustuotteita

30 päivän ilmainen palautus

Loistava asiakaspalvelu

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 560008
Musiikkigenre Metalcore
Mediaformaatti 1-3 LP
Tuotteen teema Bändit
Artisti In This Moment
Tuotteen tyyppi LP
Julkaisupäivä 08/12/2023
Gender Unisex

LP 1

 • 1.
  Godmode
 • 2.
  The Purge
 • 3.
  Army Of Me
 • 4.
  Sacrifice
 • 5.
  Skyburner
 • 6.
  Sanctify Me
 • 7.
  Everything Starts And Ends With You
 • 8.
  Damaged (Feat. Spencer Charnas)
 • 9.
  Fate Bringer
 • 10.
  I Would Die For You

Saatavana myös versiona