Highway To Hell Tour '79

T-paita
Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 16 huhtikuuta 2021 - 19 huhtikuuta 2021

Jaa

OEKO-TEX ® Standard 100

STANDARD 100 -merkillä varustettujen tuotteiden kaikki osat, kuten ompelulanka, napit ja muut tarvikkeet, on varmasti testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta, ja tuote on turvallinen käyttää. Testejä suorittavat riippumattomat OEKO-TEX®-laitokset laajan OEKO-TEX®-kriteeristön perusteella. Testaus käsittää lukuisia sääntelyn alaisia ja sääntelemättömiä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. STANDARD 100 -sertifioinnit raja-arvot ovat monesti tiukempia kuin kansalliset ja kansainväliset raja-arvot.

EMP:n kestävä tuotanto

Kestävän kehityksen mukainen tuotanto. Tämä EMP-sertifiointi tarkoittaa, että meillä on merkkejä, sertifikaatteja tai tehdastarkastuksia, jotka vahvistavat kestävän kehityksen mukaisen tuotannon standardien noudattamisen. Tämä tarkoittaa paikallisten standardien, työntekijöiden suojelun ja turvamääräysten noudattamista tuotantomaassa. Uskomme, että kestävän kehityksen mukainen tuotanto auttaa säilyttämään elämän luonnollisen perustan seuraavalle sukupolvelle.

Tuotteen kuvaus

– etu- ja takapainatus
– pyöreä pääntie
– puolipitkät hihat

Heidän laulujensa: ´High Voltage´, ´Let There Be Rock´, ´Highway to Hell´, ´Back in Black´ ja ´For Those About to Rock´ avulla AC/DC teki musiikin historiaa. Vuodesta 1973 lähtien he ovat julkaisseet itsetehtyä Rock’n’Roll-musiikkia kaikkien kuultavaksi. Taas kerran bändi todisti taitonsa uudella albumilla ’Rock or Bust’. Albumin kappaleet kuulosta rakastamaltamme AC/DC:ltä, joten mitä muuta voisitkaan enää toivoa? Palaa takaisin vanhoihin aikoihin tällä ’Highway To Hell Tour ’79’ -T-paidalla. T-paita on Highway to Hell -albumin ja 1979 Highway to Hell World Tour -kiertueen tyylinen ja siinä on kuva bändin pojista ja perinteinen AC/DC-logo. Tyylin viimeistelee kiertuepäivämäärät selässä.

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 328370
Väri Musta
Musiikkigenre Hard Rock
Yksinoikeustuote Kyllä
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 100% puuvillaa
Istuvuus/topit Regular-malli
Tuotteen teema Bändipaidat, Bändit
Hoito-ohjeet Konepesu
Artisti AC/DC
Tuotteen tyyppi T-paita
Julkaisupäivä 03/03/2016
Gender Miehet

Tämä tuote on saatavana myös seuraavina versioina