Details

https://www.emp.fi/p/horizons/433231St.html
Tuotenumero 433231St
17,99 € 11,99 €
Säästät 33% / 6,00 € Hinta sisältää ALV:n.
Postikulut laskutetaan erikseen.

Variations

Product Actions

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 30 tammikuuta 2020 - 31 tammikuuta 2020

Add to cart options

Product Actions

Tuotenumero 433231
Sukupuoli Unisex
Musiikkigenre Metalcore
Yksinoikeustuote Ei
Mediaformaatti 1-3 CD
Tuotteen teema Bändit
Artisti Parkway Drive
Tuotteen tyyppi CD
Julkaisupäivä 05/10/2007
Parkway Drive on kouluesimerkki toimivasta metalcoresta: supertiukkoja riffejä, kellontarkkaa kannutusta, deathmurinaa ja vaihtelevaa mutta toimivaa rytmittelyä.
CD 1
1. Begin 2. The sirens' song 3. Feed them to the pigs 4. Carrion 5. Five months 6. Boneyards 7. Idols and anchors 8. Moments in oblivion 9. Breaking point 10. Dead man's chest 11. Frostbite 12. Horizons
Tuomas Valtanen

artistilta Tuomas Valtanen (25.01.2008) Australialaista metalcorea - mielenkiintoista ainakin siihen asti, kunnes levyn iskee soittimeen: se ei nimittäin eroa mitenkään jenkkipumpuista. Alleviivattakoon, että huono levy ei missään nimessä ole kyseessä, mutta sen omaperäisyys on puhdas nolla. Parkway Drive kulkee vahvasti Killswitch Engagen, As I Lay Dyingin sekä All That Remainsin jalanjäljissä, mutta ei yllä minkään niistä tasolle. Kyllähän riffeissä löytyy, breakdownit potkivat nivusiin ja laulaja lukeutuu parempien huutajien ryhmään. Korinat ovat välistä jopa erittäin tyylikkäitä. Kaikki tämä on vain kuultu niin monesti aikaisemmin. Tuottajan pallilla on istunut Killswitch Engagen Adam Dutkiewicz joten yleisilmeestä ja äänimaailmasta ei valittamista siis löydy. Kappalerakenteet eivät ole sitä perinteisintä, mutta en menisi yhtyettä ylitsevuotavan tekniseksikään kehumaan, sillä kimpoilevat rakenteet eivät aina toimi kappaleiden eduksi. Juuri kun tuntuu, että lähtee, vaihdetaan tempo junnaukseen ja melodisemmat kohdat katkotaan tylysti breakdownien tieltä. Jaa-a, kumpaakohan sitä mieluummin kuuntelisi? Horizons on ihan pätevä esitys, mutta siinä ei ole mitään, mikä nostaisi sen esiin metalcoren massasta. Levyä kuuntelee ihan mielellään taustalla, mutta huomiota se ei tarpeeksi hyvin kiinnitä. Sekavat kappalekokonaisuudetkin rasittavat. Varsin kelvollinen yritys silti, ja antaa paljon lupauksia tulevasta.